• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt otu ve lh hormonu

Evdekibulgur

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
258
133
18
35
Hayirli geceler hanimlar size bir kac soru sormak istiyorum.

Iki aydir adet olamamisken test yaptirdim Lh hormonum 28 cikti. Yaklasik 10 gun sonra adet oldum. Pco var bende. Diğer tum degerlerim olmasi gerektigi gibi. Ancak Lh anormal sekilds yüksek. Sizce adet öncesi dönemde tahlil yapmamin bi etkisi olmuşmudur?

Ayrica lh hormonu yüksek oluşu gebeliğe engel mi. Günlerdir forumda yazilanlari okuyorum. Kafayi yicem :(

Bir haftadir da Hayıt otu tohumu cayina basladim. Cok ilginc sac dökülmem sonlandi goguslerim ağrıyor kasiklarim da da ufak sancilar var. Bu kadar hizli etki etmesi cok ilginc.

Işe yarıyor mu hayıt tohumu? Benim de çok fazla sancım oluyor, aynı zamanda göğüs büyütmede de etkiliymiş diye duydum. Ben de başladım ama daha çok yeni. Sen devam ediyor musun??

Canim lh hormonu adetliyken onemli diye biliyorum. Benimde 20 falandi normal donemde, doktorum bu bisey ifade etmez dedi adet sokturucu verdi ikinci gun kan verdim lh 14 cikti. Bu arada bende ilaclari biraktim ve hayita basladim insallah faydasini goruruz

Hayirli geceler hanimlar size bir kac soru sormak istiyorum.

Iki aydir adet olamamisken test yaptirdim Lh hormonum 28 cikti. Yaklasik 10 gun sonra adet oldum. Pco var bende. Diğer tum degerlerim olmasi gerektigi gibi. Ancak Lh anormal sekilds yüksek. Sizce adet öncesi dönemde tahlil yapmamin bi etkisi olmuşmudur?

Ayrica lh hormonu yüksek oluşu gebeliğe engel mi. Günlerdir forumda yazilanlari okuyorum. Kafayi yicem :KK43:

Bir haftadir da Hayıt otu tohumu cayina basladim. Cok ilginc sac dökülmem sonlandi goguslerim ağrıyor kasiklarim da da ufak sancilar var. Bu kadar hizli etki etmesi cok ilginc.
cnm belki o tarihlerde yumurtan çatladıysa ondan lh yükselmiştir. Asıl adetin 3.günü baktir bakalim kac cikicak?

40. Gun regl oldum. Ama ben fazla kullanamadim hayiti mideme dokundu. Lakin doktorum 40 gune kadar normal demisti bende oldum cok sukur

Ayrica benimde ovulasyon testim bazen pozitif bazen negatif cikiyor her normal kadin gibi sanirim zamansiz tahlilden dolayi cok yuksek cikmis tahlilde :)

Bnmde gecen ay 24 cikti ama adetli degildim bende cok korktum hayit otu aldim fakat icmedim bilmiyorum bu deger nasil dusecek

Back
X