Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar bugün tekrar test yaptım malesef negatif sonuç aldım bu ayda meleğim gelmedi inşallah tez vakitte kavuşuruz hayıt otu adetimi düzenledi en azından bir kaç at daha devam edicem zaten 3ay kullanmak gerekiyormuş gerisi takdiri ilahi hayırlısı olsun
Kızlar merhaba tekrar hayıt suyu kullanmıştım yanlış pozitif sonuç vermişti testler hamile değilmişim demiştim adetim 2gün gecikti dünde bugünde test yaptım ve hayali çizgileri gördüm hamilemiyim sizce
Canım hayırlı olsun gebelik var gibi gözüküyor şuan ama kese için erken 2 güne 1 kan ver 2 katına çıkması lazım kese de 3000lerin üzerine çıkınca alttan ultrasonla görünür inşallah
Canım hayırlı olsun gebelik var gibi gözüküyor şuan ama kese için erken 2 güne 1 kan ver 2 katına çıkması lazım kese de 3000lerin üzerine çıkınca alttan ultrasonla görünür inşallah