- Konu Sahibi kirmizigitar
-
canım ben iki gün önce aslan pençesi almaya gittim aktara eger cocuk için düşünüyosan karışık bitki çayı var dedi onu verdi hayıt tohumlu bitkisel karişimlı çay yaziyo kapalı pakette satılıyo içeriğinde hayıt meyvesi, rezene ,kırmızı kantaron, civan perçemi, adaçayı ve aslan pençesi var. bakalım iki gündür içmeye başladım inşallah faydası olurkizlar
Ahmet maranki nin bir videosunu izlemistim. Orda aynen soyle diyordu.
Kadinda 10 tane hormon vardir. Bu hormonlarin 7 tanesi hayit otunda vardir ama 3 tanesi yoktur. Diger hormonlar da bu saydigim diger caylarda vardir. (Civanpercemi, adacayi, aslanpencesi, cobancantasi)
Bu caylarin hepsini birlikte kullandiginda kadinin tum hormon degerleri duzelecektir. Yuksekse duser, dusukse yukselir.
Bir gun sabah ogle aksam hayit icip ertesi gun sabah civanpercemi, oglen aslanpencesi, aksam cobancantasi yatmadan da adacayi icebilirler. Ertesi gun tekrar 3 kere hayit icsinler filan diye bir konusmasini gormustum ama videoyu su an bulamiyorum.
Sorum su. Yanilmiyosam bu caylarin hepsi ayni anda kullanilabiliyor, ayri ayri yapmaktansa acaba hepsini karistirip bir kokteyl hazirlayip :) gunde 2-3 defa icsek olmaz mi? İsyerinde ayri ayri bunlari yapmak epey can sikici ustelik ogretmenim 10 dk aralarda yapabilirim ancak.
Hepsini birlikte bir cay halinde icen oldumu? Faydasini gordunuz mu?
Ayni anda karistirip icebiliyoruz o halde. Bende oyle dusunmustum zaten. Tamam canim sagolcanım ben iki gün önce aslan pençesi almaya gittim aktara eger cocuk için düşünüyosan karışık bitki çayı var dedi onu verdi hayıt tohumlu bitkisel karişimlı çay yaziyo kapalı pakette satılıyo içeriğinde hayıt meyvesi, rezene ,kırmızı kantaron, civan perçemi, adaçayı ve aslan pençesi var. bakalım iki gündür içmeye başladım inşallah faydası olur
Canim bu karisimin tadi cok agir ben dunden beri iciyorum adet olmak icin ama cok zorlabiyorum cok agir1tatlı kaşığı civanperçemi ve kekik çay gibi demleyip için saatler sonra adetiniz başlyacaktır
Canim bu karisimin tadi cok agir ben dunden beri iciyorum adet olmak icin ama cok zorlabiyorum cok agir
Bende bal koyuyordum ama bide limonlu deneyim ama cok kötü tadi yaben limon sıkıp içiyorum acılığını alıyor bekleye bekleye değil hızlıca ve ılık için
Ben calistigim icin gunde 1 bardak iciyorum ama kac kere icmek lazim gunde 2 gündür iciyorum siz ne kadar surede adet oldunuzadeti söktürünce ,tadı umrumda bile olmuyor
Cok teşekkür ederimbi sabah bi akşam tok karna içiliyor limon da sıkın kanı sulandırıcı etkisi var
rica ederimCok teşekkür ederim
Kuzu ben cayi icmeyi dusundum de:) icmeye firsat kalamadan hamilenkaldim bilmiyom:)Kızlar bu karışık bitki çayı nasıl kullanılıyor bi arkadaşıma aldık tasfiye üzerine ama nasıl kullanıcaz bilmiyoruz . Çayın içeriği bu acaba doğru mu aldık???kirmizigitar canım sen bu çayın faydasını gördün mü? Kızlar sonuç alan var mı??
Ay maşallahKuzu ben cayi icmeyi dusundum de:) icmeye firsat kalamadan hamilenkaldim bilmiyom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?