Hayit tohumu, aslanpencesi, adacayi, civanpercemi,cobancantasi

Çayından kullandım ama regl düzeni dışında pek faydasını görmedim belki nasıl kullanicaimi bilmediğim için olabilir.
Içerisinde bunlar olan bi macun kullandım ve 1 aylık kullanım sonunda hamile kaldigimi ogrendim. Hatta ikinci ay kullanmasamda okurmuş zaten hamileymişim

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucaimiza alabiliriz insallah

Kullandığın macun nasıl bi karışım CANım ??

Kullandığın macun nasıl bi karışım CANım ??

Adaçayı aslanpençesi civanperçemi çörekotu hayıt tohumu ve çam balı var içeriğinde
Hangisinden ne kadar kullanıyorlar net bi bilgim yok
230 gr lik bi kavonozda veriyolar rahat 1 buçuk ay gidiyo zaten

Ben 2. Kavonozumu almistim ama almasamda olurmuş zaten hamileymişim

Maşallah canım ya . Darısı isteyenlerin başına olsun

. Hayırlı olsun bişey sormak istiyorum. Macunu kullanırken akıntınızda farklılık gördünüz mü ? Macunu bende kullanmaya başladım . Hatta bugün 5.?günü ama akıntım koyulaştı anlamadım bundan dolayı mı ? Enfeksiyon mu bilemedim . Yardımcı olursanız sevinirim

Kilzar ben de 15 gun sogan kurumu bugun bitiriyorum ve bitkilere gecmek istiyorum. Aslan pencesi, hayit tohumu ve civanpercemini karistirarak kullanmayi dusunuyorum. Adetim 30 gun gecikti ve sogan kuruyle beraber hayit tohumu da kullandim. Ben de pko var, dolayisiyla adetim gecikiyor ve killanma var. Testosteron hormonum degerin biraz uzerinde cikmis cok fazla degil. Ama onu da dusursun adetimi duzenlesin istiyorum. 1,5 senedir bebek istiyoruz ama hic hamile kalamadim daha. Sizce bitkileri karistirarak kullansam bi zarari olurmu acaba?

Canım merhaba. Bende pkoyum. Karışık tadı berbat olan bi macun kullanıyorum. 1 ay olmak üzere. Birde hayıt çayı içiyorum. İnşallah bende de 2. Kavanoz a geçmeden güzel haberi alırım. Ekstra bişey yaptın mı ?

Bu macun kadınlara özel macun yazan mı instagram da olan ?

Bu macun kadınlara özel macun yazan mı instagram da olan ?

Ben aktardan aldım. Bunu kullanıp hamile kalmayan yok dedi satıcı. Zaten arkadaşımın önerisi ile aldım o kullanıp hamile kaldı. Adı yok kavanozun üstünde ama karışık bayağı.

Ben aktardan aldım. Bunu kullanıp hamile kalmayan yok dedi satıcı. Zaten arkadaşımın önerisi ile aldım o kullanıp hamile kaldı. Adı yok kavanozun üstünde ama karışık bayağı.

Bu karisimin icinde neler var acaba? Ben turkiyede degilim, kendim yapardim eger icindekileri bilsem.

Hayıt otu olduğunu biliyorum kokusundan. Ama diğerlerinin ismini bilmiyorum. Gittiğimde sorarım istersen canım. Tadı çok kötü

Bu otlarin hepsinin tadi cok kotu, ben tarcin, bal ve corekotlu karisim yapmistim, onu bile zor tuketiyorum, tarcin tadina hic tahammulum yok aslinda

Pko mu var canım onun için mi yapıyorsun bunları ?

Evet pko var, adet duzensizligi, killanma ve sivilce de var. Bide 1,5 senedir evliyim hamile kalamiyorum. Testosteron hormonum yuksek, diger hormonlar iyi cikti. Testosteron hormonu yukseligi icin killanmada ileri derecede. 15 gun sogan kuru yaptim shu an bu otlari iciyorum. Bide hint kanalinda testosteronu dusurmek icin bi kur vardi onu da yapmayi dusunuyorum ordaki bitki kokunu bulabilirsem. Bebek icin olmazsa adet duzensizligimi bu kdr takmazdim da, eshim cok istiyor ve sorun sadece bende

Üzülme canım sorun bende diye de stres yaptığın için de olumsuz etkileniyorsun bence. Benimde eşim 3 aydır istiyor. 1 yıl korunduk bizde. Bende 2-3 aya bir adet oluyorum maalesef. İnancımız Allaha, alternatif tıbba da güveniyorum. İnşallah güzel sonuçlar alacağız. Olumsuz düşünürsek bir sıfır yenik başlarız zaten. Hem 1 yıldan sonra sebepsiz infertilite diye tedaviye başlanıyor. Çatlatma iğnesi vs kullandın mı ?

Stres yapmamaya calisiyorum ama esimden bana karsi cok baski var. Cocugu olabilecekken benim yuzumden olmuyormus. Yani bunlari bi kere duyunca o kelimeler kulaaginda cinlayip duruyor. Klomen kullandim ben. Catlatma ignesi olmadim daha klomenle taakip ediyoruz yumurtlamami.

Eşinin destek değil köstek olması zaten olmaması için yeterli bir sebep. İnşllah bir an önce olumlu sonuç alırsın da bu psikolojik baskıdan kurtulursun canım. Üzüldüm senin adına. Canı veren Allah. Bunu eşine sık sık söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…