Hayit tohumu, aslanpencesi, adacayi, civanpercemi,cobancantasi

Ben de hergun bunu diliyorum Allahtan. Hayirlisi ile en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Boyle bi durumda olmanin ne oldugunu cok iyi biliyorum ve bu durumda olan herkes icin dua ediyorum. Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin. Isteyen herkese anne baba olmayi nasip etsin.

Amin canım.. güzel haberini bize bildir..

Amin canım.. güzel haberini bize bildir..

Insallah canim. Ben bugun incir kurune basladim ve bal, ari sutu ve pollen karisimi da aldim. Bu karisimi gunde kac kere kullanmaliyim acaba? Bide benim en son adetimin ustune 2 kere klomen tedavisi oldum ona ragmen ne adet oldum ne yumurtladim simdi baska ilac yazmis doktor ama o ilac estrogen hormon uretimini engellemek icin. Ilac ismini hatirlamiyorum ama uzerinde gogus kanseri hastalar icin yaziyor. Shahsen hic icime sinmedi Boyle ilac ustune ilac vermesi. Hepsi de hormonal sonucta. Estrogen hormonum normal bide. Bu ilaci kullanirsam sonra da estrogen uretmiyorum diye basima dert olur diye korkuyorum. Ne yapacagimi sasirdim dogrusu.

bende karıştırıp içiyorum ama tadı gerçekten de çok ağır ve acı

Bana önce Allahın izniy sonrada bu sayfada okuduklarım vesile oldu bu yazdıklarımda birine olur inşallah . 1 yıllık evliydim ve bebek istememize rağmen olmuyordu haşimato tiroidim var ama değerlerim normal sınırlarda seyrediyodu fsh değerimde 10 civarındaydı adet düzensizliğimde yoktu ama gebelikte olmuyordu bebek için medikal tedavi görmedim burda okuduktan sonra bu karışım çayını denemeye karar verdim adetin birinci günü başlayarak adetime 1 hafta kalana kadar kullandım ve hiç beklemediğim bi anda tsh değerim yükselmiş olmasına rağmen (ilacımı düzenli kullanmadığım için ) kullandığım ilk ay hamile kaldım :) psikolojik olarakta en beklemediğim ve kafama takmadığım en az ilişkinin olduğu aydı. Tamamen ümit bağlamak tabikide doğru değil ama denemek ve Allahtan istemek gerek Allah herkese nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba bende 6 aylık evlıyım 4 aydır denıyoruz sımdıılık hamıle kalamadım amaaa 4 aydır baya arastırma yapmaktayım sızlede paylasım bır arkadasımız karısım almıs bende ınstdan clıfebal macun nu kendım yaptırdım ve - haftadır hayıt suyu ıcıyorum reglım bugun bıttı allahın ıznıyle yumurtana gunune kadar ıcıcem ve her gun sabah aksam karısımdan yıcem karısımda corek otu ada cayı aslan pencesı cıvan pencesı hayıt tohumu ve bal var esımde çakşır suyu ıcıyor oda sperm arttıcı ıns bende bu karısımları 1 2 ay denıcem bakalım sonuç ne olucak Ins herkes tez zamanda annıs olur

Yazi baya eski ama sormak istedim kullandiginiz caylarla hamile kalabildinizmi

Anladim canim tesekurler bende kullanmak istiyordumda ondan sordum 4 yildik kalamiyorum
Ben şahsen emzirme dönemim bittikten sonra her akşam ada cayi içmeye, ve clife bitkisel kuru kullanmayi dusunuyorum. Bu kuru tavsiye ettigim arkadas 1 kutu kullandıktan sonra hamile kaldi.

Selam canım baya olmuş yazalı ama durumunu merak ettim. Bebeğin oldu mu?

Çaylar belki uzun vadede kullanılırsa etki ederdi. Ama ben hormon tedavisi oldum , ondan sonra hamile kaldim.
Merhabalar
Hormon tedavisi ile ilgili bir soru sormak istedim size.Ben 3 aydır hormon tedavisi görüyorum progesteron ve öströjen hormonu kullandım endometrium dokusu tahribatı için.adetlerim zaten rahim yapışıklığı yüzünden azalmış idi fakat hormon tedavisi ile birlikte iyice azalma gördüm birkaç yerde okudum düzenli hormon tedavileri sebep olabiliyormuş aynı şekilde doğum kontrol hapları da öyle.Bir bilginiz var mı acaba?Sizin hormon tedaviniz daha farklıdır tahminimce ama belki bir bilginiz vardır.

Gunde kac bardak ac karninami tok mu ve hazirlanışi hakkinda bilgi istiyorum bilenlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…