- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
- 53
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Eşinin destek değil köstek olması zaten olmaması için yeterli bir sebep. İnşllah bir an önce olumlu sonuç alırsın da bu psikolojik baskıdan kurtulursun canım. Üzüldüm senin adına. Canı veren Allah. Bunu eşine sık sık söyle.
Amin canım.. güzel haberini bize bildir..Ben de hergun bunu diliyorum Allahtan. Hayirlisi ile en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Boyle bi durumda olmanin ne oldugunu cok iyi biliyorum ve bu durumda olan herkes icin dua ediyorum. Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin. Isteyen herkese anne baba olmayi nasip etsin.
Amin canım.. güzel haberini bize bildir..
bende karıştırıp içiyorum ama tadı gerçekten de çok ağır ve acı
Yazi baya eski ama sormak istedim kullandiginiz caylarla hamile kalabildinizmiBen de hergun bunu diliyorum Allahtan. Hayirlisi ile en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Boyle bi durumda olmanin ne oldugunu cok iyi biliyorum ve bu durumda olan herkes icin dua ediyorum. Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin. Isteyen herkese anne baba olmayi nasip etsin.
Çaylar belki uzun vadede kullanılırsa etki ederdi. Ama ben hormon tedavisi oldum , ondan sonra hamile kaldim.Yazi baya eski ama sormak istedim kullandiginiz caylarla hamile kalabildinizmi
Anladim canim tesekurler bende kullanmak istiyordumda ondan sordum 4 yildik kalamiyorumÇaylar belki uzun vadede kullanılırsa etki ederdi. Ama ben hormon tedavisi oldum , ondan sonra hamile kaldim.
Ben şahsen emzirme dönemim bittikten sonra her akşam ada cayi içmeye, ve clife bitkisel kuru kullanmayi dusunuyorum. Bu kuru tavsiye ettigim arkadas 1 kutu kullandıktan sonra hamile kaldi.Anladim canim tesekurler bende kullanmak istiyordumda ondan sordum 4 yildik kalamiyorum
Selam canım baya olmuş yazalı ama durumunu merak ettim. Bebeğin oldu mu?Kürtaj oldum 9 ay önce üstüne hamile kalamadim ben onun için aldım belki faydası olur diye adet duzensizligi çikolata kisti Vs Vs herseye iyi geliyormuş 3 gün oldu kullanmaya başlayalı inşallah güzel haber alırım
MerhabalarÇaylar belki uzun vadede kullanılırsa etki ederdi. Ama ben hormon tedavisi oldum , ondan sonra hamile kaldim.
Gunde kac bardak ac karninami tok mu ve hazirlanışi hakkinda bilgi istiyorum bilenlerdenkizlar
Ahmet maranki nin bir videosunu izlemistim. Orda aynen soyle diyordu.
Kadinda 10 tane hormon vardir. Bu hormonlarin 7 tanesi hayit otunda vardir ama 3 tanesi yoktur. Diger hormonlar da bu saydigim diger caylarda vardir. (Civanpercemi, adacayi, aslanpencesi, cobancantasi)
Bu caylarin hepsini birlikte kullandiginda kadinin tum hormon degerleri duzelecektir. Yuksekse duser, dusukse yukselir.
Bir gun sabah ogle aksam hayit icip ertesi gun sabah civanpercemi, oglen aslanpencesi, aksam cobancantasi yatmadan da adacayi icebilirler. Ertesi gun tekrar 3 kere hayit icsinler filan diye bir konusmasini gormustum ama videoyu su an bulamiyorum.
Sorum su. Yanilmiyosam bu caylarin hepsi ayni anda kullanilabiliyor, ayri ayri yapmaktansa acaba hepsini karistirip bir kokteyl hazirlayip :) gunde 2-3 defa icsek olmaz mi? İsyerinde ayri ayri bunlari yapmak epey can sikici ustelik ogretmenim 10 dk aralarda yapabilirim ancak.
Hepsini birlikte bir cay halinde icen oldumu? Faydasini gordunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?