Önyargılıydım ama çok şaşırtıcı kullanalı bi ay kadar oldu
Herkez bendeki farkı görüyor .Eşim tekrar aşık oldu diyebilirm
Çünkü göğüslerim dudaklarım hatlarım
oturdu sankii
ölçülerim bariz değişti
ÇOK daha sviyorum kendimii
Sadece hayıt tohumunu aldım.Tohumlar ufak sertsert keskin kokulu.Ezmek bayağı zor oldu ama
günde iki çay kaşığı kadar bir bardağın içinde üzerine kaynar su ekleyerek
demlemeye bırakıyorum.Soğğuttuktan sonra hızla içiyorum
Çünki tadı çok acı.Ama sonuç SÜPERRRRR
Değdi buna.Eşim ilk başta iyce araştır .Herşeyi içme demişti.Tabi baktım çok
netten ,aktarımdan bilgi topladım.Yan etkisi sadce 5grdan fazlası baş ağrısı yapıyomuş
başka yann etkisi yok.günde bi bardak .Gidip kimyasalllarla göğüs büyütmeek itemiyodum. Doğal yoldan
kendi hormonlarım kontrolünde
süper şimdi. Tavsiye ederim.
.
.
.
.
kızlarrr saçlarım dökülmeye başladı ne yapıcam şimdi
bir haftadır sabah ve akşam 2 fincan hayıt ve ısırgan otu içiyorum dün akşam eşim saçların arkası açılmış dedi inanmadım fotografını çektirdim açılma var kafamın tam ortasında göremedim ama fotografta bariz belliydi ben şimdi ne yapayım devam mı edeyim bırakayım mı bilememdimmm moralim çok bozuldu halbuki biraz büyüme hissetmiştim faydalı olacağına inanıyordum offf
kızlarrr saçlarım dökülmeye başladı ne yapıcam şimdi
bir haftadır sabah ve akşam 2 fincan hayıt ve ısırgan otu içiyorum dün akşam eşim saçların arkası açılmış dedi inanmadım fotografını çektirdim açılma var kafamın tam ortasında göremedim ama fotografta bariz belliydi ben şimdi ne yapayım devam mı edeyim bırakayım mı bilememdimmm moralim çok bozuldu halbuki biraz büyüme hissetmiştim faydalı olacağına inanıyordum offf
Önyargılıydım ama çok şaşırtıcı kullanalı bi ay kadar oldu
Herkez bendeki farkı görüyor .Eşim tekrar aşık oldu diyebilirm
Çünkü göğüslerim dudaklarım hatlarım
oturdu sankii
ölçülerim bariz değişti
ÇOK daha sviyorum kendimii
Canım ben de dün kullanmaya başladım -tekrardan- Şimdilik bir şey yok bende daha yeniyim ondan belki ama şöyle bir şey düşünüyorum, hayıtı kullanırken yanında da saçın dökülmesini engelleyecek önlemleri alsak ? Çok mu karıştırmış olurz ki :26:
Normalde ben şuan saçlarımı bakıma aldım, saç dökülmem neredeyse durdu diyebilirim, bakım ve onarım spreyi vs de kullanıyorum, hayıta da başladım bakalım neler olacak
sizin saç dökülmesi çok fazla içmenizden olmuş sanıyorum. sabah akşam içmeyin. sadece bir kere için her gun düzenli bir şekilde. vücut alışırsa, bir süre sonra ki bu en az 2 hafta olsun ,ondan sonra 2 bardağa çıkarın..
burada birini görmüşken sorayım
balla karıştırp içmekte aynı etkiyi verir mi ki çoğunluk demleyip çayını içiyor :26:
tohumu balla karıştırıp yemeyi soruyorsan bi kere pek minik değil o tohumlar zararlı olabilir .. bir de demlenmesindeki sebep özünün çıkması.. yani aynı etkiyi vermez çok büyük ihtimalle hatta zararlı bile olabilir:92: demleyip çayını iç sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?