Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hem bebek ısıtoysunuz hem adet duzensızlıgınız var hem de goguslerınız kucuk bence tam bu sızlık bı cay
yalnız en ıyı sonuc 6 ay sonra alınıyo habernız olsun ben kullnalaı 2.5 ay oldu adet agrılarım hıc olmuyo ama duzenlı kullnırsanız (gecen duzensız kullndım mahvoldum )

Evet canım ya üçü bi arada benim sorunum :) artık gülüp geçiyorum çaresiz...
Gögüslerime de adet düzensizliğine de alıştım ama bebek herşeyin önüne geçiyor onun için bişeyler yapmam lazım :)
Hap kullanmaktan iyidir diye düşünüyorum. Çünkü dr. demişti hap 3 ay yetersiz gelebilir 6 ay kullanabilirsin diye....
herhalde ayın 9u gibi dr. gideceğim gidene kadar kullansam mı yoksa sonra mı kullansam.

Siz nasıl kullanıyorsunuz bu arada? Şu tohumdan alıp ezip demleme mi yapıyorsunuz? Bide adetliykende kullanıyor musunuz?

evet kullnıyorum yok sakın ezme mayk acı oluyo oyle salak gıbı bende ılk oyle yapmıstımbılmıyodum
zaten cok sert oyle elde ezılcek gıbı degıl
bı tatalı kasıgı alıyosunkaynamıs olan bı bardak suya atıyosun demlıyosun 5 10 dk demlenıyo ondan sonra ıcıyosun aman sogtmadan ıc oyle de cok cok acı oluyomıden agırı sıcak ıcınce tadı kotu olmuyo ama
bence de haptanıyıdır dogum k. hapının bı cok yan etkısı varmıs duyduguma gore bıtkısel cozum en ıyısı hatta burdan bı paylasımda bı bayan almıs hayıtı ıcmıs duzenlı bı sekılde bebegı olmuyomus onun ama olmus herseın cosumu var duanızı edın cayınız ıcın gersı Allah a kalmıs hayırlısı

Teşekkür ederim canım en yakın zamanda başlayacağım inşallah. Günde 1 bardak yeterli dimi?
D.k hapı mahvetti beni ama işte bu son ayım, artık dr versede almayacağım kararlıyım, eşim dr dinle diyor ama yok daha da kullanmam...
Hayıttan umutluyum çoğu kişi güzel şeyler yazmış, inşallah faydası olacak :)

sabredersen cok faydasını gorurusun cıdden cnm 6 ay ıc her gunbı bardak evet
ıkı ya da daha fazla ıme derım sac dokuyomus fazla ıcınce bazıları ıkı bardak ıcıyo ama ben korkuyorum bı bardak ıcıyorum zatenole kucuk bı bardak degıl benımkı buyuk kulplu bı bardakta ıcıyorum o hapları banda kasık agrım ıcın dktor onerıcektı ama bekar oldugu ıgrenınce vermedı bencede kullnmayın
hanı derlerya kendı doktorunuz sız olun dıye bu devırde oyle vala

Bu devirde deyince güldüm evet bu devirde daha fazla bitkisel tedaviye yöneldik en garanti çözümde bu olacak sanırım

kızlar bende aldım bugün 200 gram , deniycem bi süre . aktara sordum hem demleyebilirsiniz hem de yiyebilirsiniz dedi ama ezmeden . balla yada yogurtla da karıştırıp yiyebilirsiniz ama balın hakiki bal olması gerekiyormuş yani şekersiz . şeker etkisini azaltabilir mi dedim olabilir dedi . ısırgan çayı da aldım , ikisini de deniycem

teşekkür ederim ilgin için peki canım sen ne zamandır kullanıyorsun ? etkisi oldu mu ? ve saçlarında dökülme oldu mu ?

ben demleyip içmiyorum ki aktar balla karıştırıp yut demişti çayı çok kötü geldi denedim içemedim bende yutuyodum günde iki kez aktar üç kez demişti ama ben iki kez yuttum..bilmiyorum neden oldu ağrı yok öyle az bi acı var.günde bikez yutup bi süre izliycem geçmezse bırakırım inşallah bişey olmaz.üç dört gündür kullanmıyodum..

boyum 1.68 canım.cup neydi ya ?

ehehe:122: göğsün altından ölçünce çıkan beden sırt ölçümüzü gösteriyor.. yani 75 mi 80 mi 85 mi.. ucundan ölçünce çıkan cm den alttan ölçtügümzde çıkan cm yi çıkarınca da cup u nu buluyoruz.. yani a mı b mi c mi..onu..

o yontemı ılkkez duyudum cnm tabı yutmak da faydalıdır da ne bılım herkes ıcıyo genelde ole sandım
bence korkulcak bısey yoktur emınım ama doktora gıt derım ıhmal etme benım de o sertlık gıttı agrı yok anlamadım ne oluyo ama 18 ılla gıdelım olsun dıyo gıtcem bakalım da utanıyorum ıste
benım de 10 gunb falan agrı vardı gectı acaba dıyorum senın adet gunun yakınlasıtıgı ıcın olabılırmı ??

kız niye utanıyosun
bugün yeniden hayıt tohumu almayı düşüyorum canım çünkü herkes çayını demleyip içerken ben yutuyorum
yoo daha 15 gün var reglime.üç dört gün ara vermiştim ya geçen gün,iki gün oluyo sanırım tekrar başladım günde bir kez yutmaya.ve şuan ikisindede tekrardan bi acı var.benim kafama takılan acıdan ziyade hani demiştim ya göğüs ucunda küçük yağ bezesi oluştu ve çevresinde minik kahverengi noktalar oluşmuştu.tüy çıkıcak gibi
niye böyle oluyo ki..
ya bende niye böyle oldu acep off
şuan doktora gitmek istemiyorum :44:
senin peki büyüme ne alemde yani bu ağrı acıya büyüyo mu en azından

günaydın mevsimcim..bende hayıt alıcam ama tohum halindemi sadece kullanılıyor..yada en uygun hangi yöntemi denemeliyiz..
birde açık haldemi kapalı pakettemi satılıyor

günaydın mevsimcim..bende hayıt alıcam ama tohum halindemi sadece kullanılıyor..yada en uygun hangi yöntemi denemeliyiz..
birde açık haldemi kapalı pakettemi satılıyor

günaydın elossacım bi burda bi spor topiğinde fink atıyodum bende

tatlım tohum halinde satılıyor.açık olarak almıştım ben,öyle paket halinde almamıştım.aktar tohumu çekip toz haline getirmişti o şekilde balla karıştırıp yememi söylemişti ve ben o şekilde kullanmıştım.yalnız buradakilerin çoğunluğu demleyip içiyor bu tohumu.oda şöyle ki; bi tatlı kaşığı tohum bi bardak suda demleyip içiliyor..tadı kötü baya kokusu falan ben içemediğimden yuttum.ama bugün fırsatım olursa yeniden tohum alıp demleyip içicem bende herkes gibi..hangisi daha etkili bilemiycem çünkü bende ilk defa kullanıyorum.diğer kullananlardan çok fazla gelip gelişmeleri yazanlar yok bi kaç kişi işte gelip gidip yazıyoz

ben 6 tl ye almıştım bu arada.çok faydası var hayıtın yalnız üstteki mesajlarımı okuduysan sebebini anlayamadığım şeyler oldu bende ama hayıta yormakta istemiyorum.faydası oluyo çünkü..

sende gelişmeleri yazarsan iyi olur kolay gelsin diyorum şimdiden...

kızlar bu masajın yağ dokusunu ve kıl köklerini harekete geçirdiğini okumuştum bi yerde ama kk da mı yoksa başka bi yerde mi hatırlayamıyorum..bu konuda bi bilgisi olan var mı? yani bende ki o minik tüyümsü ama tüyde değil işte neyse acaba masajdan mı oldu ki ?
masajıda bıraktım.bi kaç gün izliyim kendimi gelişmeleri yazarım..

tamam canım çok teşekkür ederim..
bende bugün aktardan epey bişey alıcam ya bismillah:))))))))))

cnm 15 gun var demıssın ya bence adet gelıyo ondan bende de aynı senın gıbı 10 gun oncemı 15 gun oncemı ne basladı agrı bence ondan dıyorum ben artık cunku ben hasta olalı bı hafta oldu hastalıgımın ılk gunu agrı sdah acok olur benım ıkınıcı gun hıc agrı olmaz gogsumde ve olmadı da cıdden spora da yoruyorum bı yandan bı yandan masaja da ama spora yormak sacma gelıyo ne bılım sende 15 gun var adetıme dıyınce hah dedım ondan galıba cunku herkesde ole hasata olur olmaz agrı olmaz bende mesela 1 hafta onceden agrı baslar am abu sefer erken baslamıstı nedenını bılemıyorum bve gectı
bu arada cnm sende hormon bozuklugu var sanırım bak gogus aranda uclarında gobek cevrende tuylenme varsa hormon bozuklugu var demektır bana doktor gogs aranızdan dımdık asagı ındıgınız yrlerde tuylenme varsa hormon bozuklugunuz var demektır demıstı baktı ole cıdden bu hayıt zaten bı de hormon bozuklugunun duzeltıyo cnm hayıttan degıl o
ben hemen teshısı koydumgıbı oldu sana ama bende de oldu aynı seyler o yuzden kesınkonusyo gıbıyım cnm tabı senın vucut yapın muhakkak degısıktır bana gore o yuzden sen bı gıt bence doktora derım
buyume konusunda da vızerım oldugu ıcın masajı bıraktım malum streslı olunca kendıme bakasım gelmıyo cnm ya :26: hayıtım da bıtelı ıkıhafta oluyo ama dedıgım gıbı sınavlardan alamıyorum bı turlu yarın alabılırım donuste devam edıyorum ben cnm arada küç de yıyodum ona da devam edıcem bakalım vla aaynı benım ya bı buyudu 80A oldu ama kucucuk bence evde sutyen gıymıyorum o derece yanı 85 olana kadar devam

teşhisi koydun kız hemen

ya bende tüylenme yok ki normalde herkeste olduğu kadardır yani benim o göğüsteki minik noktalar yeni ortaya çıktı. bende ders çalışıyorum ya şu aralar hiç gidemem bi yere zaten bu ay gitmeyi düşünüyodum doktora.regl olunca gidicem inşallah.

solda acı var sağda yok benim şuan

valla 1 yıldır büyüsünler tıpış tıpış yürüsünler diee yapmadığım kalmadı en son bitirdiğim brast gain kapsülüde dahil bi tık ilerleme bile yapmadı ...çörek otunu ada çayınıda eklersem liste uzayıııppp gider...bi bu kaldı bu gün yarın gidip aktara bunuda alı deneyimlerimi paylaşıcam..Büyük göğüslü kadınlarda şikayetci ama ondaki derdi biz gibi nimet sananlar var( 5 cm.bari büyüseler...yardım edin imdaattt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…