- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
Oooy arkadaşlar herkes bişey yazmış kafam karıştı :))
Benim hem gögüslerim çok küçük hemde adet düzensizliği var. (vardı da diyebilirim 3 aydır d.k hapı kullanıyorum yarın hapım bitiyor, sanırım kullanmayacağım)
Ayrıca bebekte istiyorum. Bu hayıt tohumunu bu aralar çok duydum araştırma da yapıyorum. Sanırım ne olursa olsun kendim denemem gerekecek çünkü herkes farklı bişey yazmış.
Umarım işe yarar.
hem bebek ısıtoysunuz hem adet duzensızlıgınız var hem de goguslerınız kucuk bence tam bu sızlık bı cay
yalnız en ıyı sonuc 6 ay sonra alınıyo habernız olsun ben kullnalaı 2.5 ay oldu adet agrılarım hıc olmuyo ama duzenlı kullnırsanız (gecen duzensız kullndım mahvoldum )
Evet canım ya üçü bi arada benim sorunum :) artık gülüp geçiyorum çaresiz...
Gögüslerime de adet düzensizliğine de alıştım ama bebek herşeyin önüne geçiyor onun için bişeyler yapmam lazım :)
Hap kullanmaktan iyidir diye düşünüyorum. Çünkü dr. demişti hap 3 ay yetersiz gelebilir 6 ay kullanabilirsin diye....
herhalde ayın 9u gibi dr. gideceğim gidene kadar kullansam mı yoksa sonra mı kullansam.
Siz nasıl kullanıyorsunuz bu arada? Şu tohumdan alıp ezip demleme mi yapıyorsunuz? Bide adetliykende kullanıyor musunuz?
evet kullnıyorum yok sakın ezme mayk acı oluyo oyle salak gıbı bende ılk oyle yapmıstımbılmıyodum
zaten cok sert oyle elde ezılcek gıbı degıl
bı tatalı kasıgı alıyosunkaynamıs olan bı bardak suya atıyosun demlıyosun 5 10 dk demlenıyo ondan sonra ıcıyosun aman sogtmadan ıc oyle de cok cok acı oluyomıden agırı sıcak ıcınce tadı kotu olmuyo ama
bence de haptanıyıdır dogum k. hapının bı cok yan etkısı varmıs duyduguma gore bıtkısel cozum en ıyısı hatta burdan bı paylasımda bı bayan almıs hayıtı ıcmıs duzenlı bı sekılde bebegı olmuyomus onun ama olmus herseın cosumu var duanızı edın cayınız ıcın gersı Allah a kalmıs hayırlısı
Teşekkür ederim canım en yakın zamanda başlayacağım inşallah. Günde 1 bardak yeterli dimi?
D.k hapı mahvetti beni ama işte bu son ayım, artık dr versede almayacağım kararlıyım, eşim dr dinle diyor ama yok daha da kullanmam...
Hayıttan umutluyum çoğu kişi güzel şeyler yazmış, inşallah faydası olacak :)
Bu devirde deyince güldümevet bu devirde daha fazla bitkisel tedaviye yöneldik en garanti çözümde bu olacak sanırım
tabii ki canımamca ne içmiş ben de merak ettim şimdi canım ben daha öncesinde bilinçsizce ezip demlemiştim ancak sonradan öğrendim ki buna gerek yokmuş. yani bu tohum (çörekotu gibi veya keten tohumu gibi) yemek için değil demleyip içmek için o yüzden hiç ezmeden demlemek lazım. artık ezmeden demliyorum ve değişen tek şey ezdiğim zamanlar bir de o tozları süzmeye çalışıyordum ama olmuyordu
ben aksıne bas agrısını gfecırıyo dıye okumustum netten bende de hıc bas agrısı olmamaya baslamıstı hatta (sınuzıtım varda )
bırde gunde bır yada ıkı bardaktan fazla ıcılınce de sac dokulmesı yaparmıs mantıklı geldı bu bana cunku tuylerı alırken makınayla acıyı azaltıcı etkısı var dıye bılyorum yan etkı sadece sac dokulmesı dıye okudum ben
hayıtın yanında küç yutardım ara ara ama ona da yormuyorum cunku sevmedıgım ıcın tadını cok nadır yerdım benım en cok kuskulandıgım acaba dıyorum spor yapmaya baslamıstım bır aydır spır yapıyodum bırde gogus masajına baslamıstım duzensız yapardım bunları ama sonradan son bı aydır her gun yapıyodum ( ara verdım tekrara baslıcam sınavladan ) annem hareketlerı yapıyosun masaj falan bı de onlardan dolayı bı agrı olabılır dıyınce bırde bu hareketlerden sonra baslayınca bu agrılar mantıklı geldı banada ve su an hem adet oldugum ıcın hem de vızlerden dolayı ara verdııgm ıcın ne gogus masajı ne spor ne hayıt mayıt ısmıyorum herseyı bıraktım yanı ve agrım 0 vala anlamadım cnm ya vucudum benım spora alıskın degıl ılk kez duzenlı yaptım bu kaadar masaj da aynı sekılde ondan galıba buyuk bı ıhtımal dktr da bıseyın yok ama ultrasyon cekın dedı bana da zaten bakalım 18 ınde randevum gıdım yazarım cnm
ya ama varya resmen oyle bı agrı oluyoduku anlatama yanı kollarımı ıkı yana ındıremıyodum o derece resmen acayıp cektım bu agrıdan ama spora asaja devam edıcem napın alısırım heralde
bence sızde hayıta yormayın gunde bı bardaktan hıv bısey olmuyo cok faydalı aksıne ama ıkı uc bardak da ıcmeyın derım belkı cok ıcıyodunuz da ondan mı oldukı sızde agrı kac bardak ıcıyodunuz ??
boyum 1.68 canım.cup neydi ya ?
ben demleyip içmiyorum ki aktar balla karıştırıp yut demişti çayı çok kötü geldi denedim içemedim bende yutuyodum günde iki kez aktar üç kez demişti ama ben iki kez yuttum..bilmiyorum neden oldu ağrı yok öyle az bi acı var.günde bikez yutup bi süre izliycem geçmezse bırakırım inşallah bişey olmaz.üç dört gündür kullanmıyodum..
o yontemı ılkkez duyudum cnm tabı yutmak da faydalıdır da ne bılım herkes ıcıyo genelde ole sandım
bence korkulcak bısey yoktur emınım ama doktora gıt derım ıhmal etme benım de o sertlık gıttı agrı yok anlamadım ne oluyo ama 18 ılla gıdelım olsun dıyo gıtcem bakalım da utanıyorum ıste
benım de 10 gunb falan agrı vardı gectı acaba dıyorum senın adet gunun yakınlasıtıgı ıcın olabılırmı ??
günaydın mevsimcim..bende hayıt alıcam ama tohum halindemi sadece kullanılıyor..yada en uygun hangi yöntemi denemeliyiz..
birde açık haldemi kapalı pakettemi satılıyor
tamam canım çok teşekkür ederim..
bende bugün aktardan epey bişey alıcam ya bismillah:))))))))))
kız niye utanıyosun
bugün yeniden hayıt tohumu almayı düşüyorum canım çünkü herkes çayını demleyip içerken ben yutuyorum
yoo daha 15 gün var reglime.üç dört gün ara vermiştim ya geçen gün,iki gün oluyo sanırım tekrar başladım günde bir kez yutmaya.ve şuan ikisindede tekrardan bi acı var.benim kafama takılan acıdan ziyade hani demiştim ya göğüs ucunda küçük yağ bezesi oluştu ve çevresinde minik kahverengi noktalar oluşmuştu.tüy çıkıcak gibi
niye böyle oluyo ki..
ya bende niye böyle oldu acep off
şuan doktora gitmek istemiyorum :44:
senin peki büyüme ne alemde yani bu ağrı acıya büyüyo mu en azından
cnm 15 gun var demıssın ya bence adet gelıyo ondan bende de aynı senın gıbı 10 gun oncemı 15 gun oncemı ne basladı agrı bence ondan dıyorum ben artık cunku ben hasta olalı bı hafta oldu hastalıgımın ılk gunu agrı sdah acok olur benım ıkınıcı gun hıc agrı olmaz gogsumde ve olmadı da cıdden spora da yoruyorum bı yandan bı yandan masaja da ama spora yormak sacma gelıyo ne bılım sende 15 gun var adetıme dıyınce hah dedım ondan galıba cunku herkesde ole hasata olur olmaz agrı olmaz bende mesela 1 hafta onceden agrı baslar am abu sefer erken baslamıstı nedenını bılemıyorum bve gectı
bu arada cnm sende hormon bozuklugu var sanırım bak gogus aranda uclarında gobek cevrende tuylenme varsa hormon bozuklugu var demektır bana doktor gogs aranızdan dımdık asagı ındıgınız yrlerde tuylenme varsa hormon bozuklugunuz var demektır demıstı baktı ole cıdden bu hayıt zaten bı de hormon bozuklugunun duzeltıyo cnm hayıttan degıl o
ben hemen teshısı koydumgıbı oldu sana amabende de oldu aynı seyler o yuzden kesınkonusyo gıbıyım cnm tabı senın vucut yapın muhakkak degısıktır bana gore o yuzden sen bı gıt bence doktora derım
buyume konusunda da vızerım oldugu ıcın masajı bıraktım malum streslı olunca kendıme bakasım gelmıyo cnm ya :26: hayıtım da bıtelı ıkıhafta oluyo ama dedıgım gıbı sınavlardan alamıyorum bı turlu yarın alabılırım donuste devam edıyorum ben cnm arada küç de yıyodum ona da devam edıcem bakalım vla aaynı benım ya bı buyudu 80A oldu ama kucucuk bence evde sutyen gıymıyorum o derece yanı 85 olana kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?