- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
teşhisi koydun kız hemen
ya bende tüylenme yok ki normalde herkeste olduğu kadardır yani benim o göğüsteki minik noktalar yeni ortaya çıktı. bende ders çalışıyorum ya şu aralar hiç gidemem bi yere zaten bu ay gitmeyi düşünüyodum doktora.regl olunca gidicem inşallah.
solda acı var sağda yok benim şuan
bıraz ole oldu sankıbence bı doktora gıt cnm ya o zaman sen ıcın rahaat etsın normalmıs tuylenmen cunku yag bezesı olabılırmı dıcemama kahve dıyosun ben de sastım vala ıney ıney ad a y hormonlarınmı bozuluyokı y,tuylenmenın artacagını da gosterebılır cunku kahve mınık noktalradan tuy cıkıyo baska bısey ben duymadım vala
umarım kotu bısey yoktur
vala bende almadım bugun hayıt mayıt vızem bıtsın saglam kafayla artık bakıcam kendıme
gideceğim zaten ya geçmedi kisınavlar geçsinde ilk işim doktora gitmek olacak..
kahverengi noktalardan tüy çıkarsa bu çok kötü
hayıt düzenli olanı bozar mı ki? doktora gidip öğreneyim sorunum nedir..inşallah kötü bişey çıkmaz ama sol göğsüm bugün çok acıyodu ya
Bende bugün aldırdım anneme ordaki kadın bi kaç soru sormuş sonrada şimdi bunu kullansın bu bittikten sonra ben daha etkili bir şey vericem demiş isterse çarşıya indiğinde yanıma uğrasın o zamanda verebilirim demiş.
Bakalım şimdi bunu biraz kullanayım sonra ne vericek kadın görelim :)
duzenı bozarmı hıc bılmıyorum cnm benım zatenhormon bozuklugum var ona ıyı gelıyo ama ınsallah yoktur sende
ne için kullanıyosunuz bunu hormon bozukluğu için falan mı yoksa bizim gibi mi ?
Ne ararsanız var bende :111:
Hormon bozukluğu pko tüylenme göğüs küçük adet düzensizliği ( hatta bugün oldum erken geldi) Bu yüzden hepsi için desem :)))
sağol inşallah hepimize şifa olur :)
ezmeden faydasını gören olmuş mu peki
ya onu bilemiyorum.çünkü gelen bende deniycem diyo gidiyo sanırım bi kaç kişi gelip gidip yazıyoruz bilmiyorum ki yarıyo mu aynı etki var mı?
:26:
Ezip ezmemek size kalmış. Fark etmiyor.Ben 4-5 ay önce yaklaşık 20 gün kadar içtim. Sonra bir ara ilaç kullanmaya başladım ve midemi bulandırdı çay. Ben de bıraktım. O sıralarda etki etmişti hayıt. Dolgunluk vermişti. Ama şimdi yine küçükler. Yeniden başlamayı düşünüyorum.
bırakınca etkisi gidiyo mu yani offfffffff offfffffffffffffffffff
ama 20 gun içmiş :) içmen gereken zaman 2 aydan 6 aya kadar değişiyor kalıcı etki etmesi için.. oof hiç düzenli içemiyorum.. bir gun içiyorsam 5 gun içmiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?