Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bıraz ole oldu sankı bence bı doktora gıt cnm ya o zaman sen ıcın rahaat etsın normalmıs tuylenmen cunku yag bezesı olabılırmı dıcemama kahve dıyosun ben de sastım vala ıney ıney ad a y hormonlarınmı bozuluyokı y,tuylenmenın artacagını da gosterebılır cunku kahve mınık noktalradan tuy cıkıyo baska bısey ben duymadım vala
umarım kotu bısey yoktur
vala bende almadım bugun hayıt mayıt vızem bıtsın saglam kafayla artık bakıcam kendıme

gideceğim zaten ya geçmedi ki sınavlar geçsinde ilk işim doktora gitmek olacak..

kahverengi noktalardan tüy çıkarsa bu çok kötü

hayıt düzenli olanı bozar mı ki? doktora gidip öğreneyim sorunum nedir..inşallah kötü bişey çıkmaz ama sol göğsüm bugün çok acıyodu ya

duzenı bozarmı hıc bılmıyorum cnm benım zatenhormon bozuklugum var ona ıyı gelıyo ama ınsallah yoktur sende

Bende bugün aldırdım anneme ordaki kadın bi kaç soru sormuş sonrada şimdi bunu kullansın bu bittikten sonra ben daha etkili bir şey vericem demiş isterse çarşıya indiğinde yanıma uğrasın o zamanda verebilirim demiş.
Bakalım şimdi bunu biraz kullanayım sonra ne vericek kadın görelim :)

ne için kullanıyosunuz bunu hormon bozukluğu için falan mı yoksa bizim gibi mi ?

ne için kullanıyosunuz bunu hormon bozukluğu için falan mı yoksa bizim gibi mi ?

Ne ararsanız var bende :111:
Hormon bozukluğu pko tüylenme göğüs küçük adet düzensizliği ( hatta bugün oldum erken geldi) Bu yüzden hepsi için desem :)))

arkadaşlar bende yeniden başladım hayıta, 3 gündür akşamları 1 bardak demleyip içiyorum gögüslerimde kaşınma hafif hafif sızı vr ama herhangi bir dolgunluk yok. üşenmezsem 15-20 gün gibi deniyeceğim bakalım neler olacak. düzenli içipte kesin büyüttü diyen varmıydı.

Çayı demleyim dedim ama arkadaşla sohbete dalınca 1.5 saat durmuş ateş üstünde tabi ne çay kaldı ne de çaydanlık
Zorda ezmiştim o tohumları
Kızlar çok zor eziliyor ezmesek olmaz mı yeniden demlicem birazdan

Kızlar bende şimdi görünce baktım biraz netten, hayıt tohumu nelere kadirmiş

1.) HAYIT, Hornonal tüylenme ve ergenlik dönem sevilcelerinde. (2-3 aylık bir kullanım gerektirebilir.)
(ÖZELLİKLE GENÇ KIZLARA!!!)

2.) Adet öncesi ve adet sırasındaki gerginlik, sancı, depresyon ve kramplarda

3.) Adet düzensizliğinde

4.) Adet düzensizliğinden dolayı hamileliğin gerçekleşmediği durumlarda (12-18 ay gibi bir süre kullanılmalıdır.)

5.) Doğum kontrol haplarının kullanımı sonrasında edet düzeni bozulduğunda

6.) Menopoz dönemi sıkıntılarında (Sıcak basması, kemik erimesi, kuruluk, baş dönmesi ve depresyon gibi)

7.) Rahim - meme kist ve iltihaplarında

8.) Üreme organlarını kanserden korumada

9.) Bağırsak faaliyetlerinin düzenlenmesinde

10.) Damar tıkanıklığında

faydalı olmaktadır.

Ne ararsanız var bende :111:
Hormon bozukluğu pko tüylenme göğüs küçük adet düzensizliği ( hatta bugün oldum erken geldi) Bu yüzden hepsi için desem :)))

geçmiş olsun şifa olur inşallah

tohumu ezmeden demliyolardı en son ki tafya sanırım

sağol inşallah hepimize şifa olur :)
ezmeden faydasını gören olmuş mu peki

ya onu bilemiyorum.çünkü gelen bende deniycem diyo gidiyo sanırım bi kaç kişi gelip gidip yazıyoruz bilmiyorum ki yarıyo mu aynı etki var mı?
:26:

Ezip ezmemek size kalmış. Fark etmiyor. Ben 4-5 ay önce yaklaşık 20 gün kadar içtim. Sonra bir ara ilaç kullanmaya başladım ve midemi bulandırdı çay. Ben de bıraktım. O sıralarda etki etmişti hayıt. Dolgunluk vermişti. Ama şimdi yine küçükler. Yeniden başlamayı düşünüyorum.

bırakınca etkisi gidiyo mu yani offfffffff offfffffffffffffffffff

ama 20 gun içmiş :) içmen gereken zaman 2 aydan 6 aya kadar değişiyor kalıcı etki etmesi için.. oof hiç düzenli içemiyorum.. bir gun içiyorsam 5 gun içmiyorum :26:

ben bıraktım zaten üç gün oldu

çünkü özellikle sol göğsümde koltuk altına yakın kısımda fazlaca bi acı ve hafif bi sertlik gibi bişey oldu.hayıta başlamadan önce yoktu.hayıta yormak istemiyorum ama başka ne olabilir ki...pazartesi yada salı doktora gidicem..

ayrıca göğüs ucunda hafif yağ bezesi gibi bişeyler oldu üç dört tane.birde göğüs çevresinde hafif kahverengi nokta gibi bişeyler.ve tüy çıkcak gibi sanki.bıraktım bu yüzden.normalde hormon bozukluğum yok herhangi bi şikayetimde yoktu reglim 4-5 gün geç olur her ay ve genelde sancım olurdu..başka bi sorunum yoktu.bilemiyorum hayıttan mı oldu neden olduğunu anlayamadım bıraktım o yüzden.sonucu öğrenene kadar kullanmıycam.halbuki işe yarıyodu

yaklaşık 20 gündür içiyorum ilk başlarda çörek otuyla masajda yapıyodum göğüslerimde baya şişlik oldu ama yağ tüyleri koyultuyo gbi geldi bıraktım ve söndüler tekrar hala içiyorum ama pek bi etkisi yok gibi geliyor artık pek umudum kalmadı

Son düzenleme:
hacılar tadı çokmu kötü...içmek için napıyonuz nasıl içiyonuz nihayet hayıtım elimde.ama ordaki adamda kafa karıştırdı bide hayıt suyu var ''kurban marka''dedi..Utandım diemedim göğsüme die kadınhastalıkları benimki dedimne karın ağrısı one işe yarar bilemedim npratikse tadı iyiyse buna yarıcaksa alsakmı fikri olann??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…