- 28 Eylül 2024
- 2.117
- 7.190
- 78
- 31
- Konu Sahibi fistikkkkk
Göremezsin çünkü öyle bir çük yok shsjsjsjjBana öyle söylendi gözümle görmedim henüz ama görmekte istemiyorm açıkçası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göremezsin çünkü öyle bir çük yok shsjsjsjjBana öyle söylendi gözümle görmedim henüz ama görmekte istemiyorm açıkçası
Ya eğer dediği doğruysa adam için de çok zor bir şey ama ben de ömrü billah böyle bir adamla geçirmek istemem. Gerçekten adamın işi zor bir şey diyemedim o yüzden ama ben kadın tarafından bakarak oyumu hayırdan yana kullanıyorum.5cm olanla evlenilmez bence
5cm de 2 parmak ancadir bana pek inandırıcı gelmediYa eğer dediği doğruysa adam için de çok zor bir şey ama ben de ömrü billah böyle bir adamla geçirmek istemem. Gerçekten adamın işi zor bir şey diyemedim o yüzden ama ben kadın tarafından bakarak oyumu hayırdan yana kullanıyorum.
5 santim olmaz.Ciddi de gibime geliyor çünkü epey zayıf biri benimle aynı kiloda. Görüntüsüne bakarsam orda büyük bir şey olması da zaten absürt olurdu ama bu da fazla yok gibi oluyor yanitövbe yarabbifj
Araştırdım mikropenis diye bir şey varmış yani gayet olabiliyor.5 santim olmaz.
Durdun durdun adamın mikropenislisini nerden buldun sende ayolAraştırdım mikropenis diye bir şey varmış yani gayet olabiliyor.
Durdun durdun adamın mikropenislisini nerden buldun sende ayol
Şeyiminde gururu var 5 cm ne ? Parmağım daha uzundur ömür geçmez kusura bakmasınlarAramızda cinsellik yaşanmadı ama bir keresinde şakalaşırken şeyinin 5 cm bile olmadığını söylemişti. Bu nasıl olabiliyor düşünüyorum ereksiyonsuz hali mi acaba diye ama sanırım öyle değil. Böyle biriyle sevgili olur muydunuz? Çünkü hani yok gibi bir şey bence. Bir şey yaşasak diye düşünüyorum ama garip geliyor. 28 yaşından sonra da büyümez herhalde daha. Önemli olan sevgi midir?
Saçma değil mi benim 15 aylık oğlumun zaten 2 cm hahahAramızda cinsellik yaşanmadı ama bir keresinde şakalaşırken şeyinin 5 cm bile olmadığını söylemişti. Bu nasıl olabiliyor düşünüyorum ereksiyonsuz hali mi acaba diye ama sanırım öyle değil. Böyle biriyle sevgili olur muydunuz? Çünkü hani yok gibi bir şey bence. Bir şey yaşasak diye düşünüyorum ama garip geliyor. 28 yaşından sonra da büyümez herhalde daha. Önemli olan sevgi midir?
Lyanna yine ben, nasılsın görüşmeyeli jsjdj senin boyut takıntın var mı merak ettim engin tecrübelerinle aydınlat bizi ben çok takıntılıyım ya kajfjdj taktım onyedi de onyedi. Uykularım kaçıyor küçük pipili birini sevicem diye yanlıslıklaYa eğer dediği doğruysa adam için de çok zor bir şey ama ben de ömrü billah böyle bir adamla geçirmek istemem. Gerçekten adamın işi zor bir şey diyemedim o yüzden ama ben kadın tarafından bakarak oyumu hayırdan yana kullanıyorum.
Ahshdh yok benim ya. Yani 5 cm de olmasin tabii, biraz goz doyursun ama genel olarak seks guzelse, tatminkarsa, adamin genel performansi iyiyse cok takmam kafaya. Olayın butunu daha onemli benim icin. 17 cm olup bes dakikada adam zevk alinca bitiyorsa napayim oyle pipiyi benLyanna yine ben, nasılsın görüşmeyeli jsjdj senin boyut takıntın var mı merak ettim engin tecrübelerinle aydınlat bizi ben çok takıntılıyım ya kajfjdj taktım onyedi de onyedi. Uykularım kaçıyor küçük pipili birini sevicem diye yanlıslıkla
djdj peki 5 dkda bitiyor ama 5dkda tekrar canlanıyosaAhshdh yok benim ya. Yani 5 cm de olmasin tabii, biraz goz doyursun ama genel olarak seks guzelse, tatminkarsa, adamin genel performansi iyiyse cok takmam kafaya. Olayın butunu daha onemli benim icin. 17 cm olup bes dakikada adam zevk alinca bitiyorsa napayim oyle pipiyi benoyle bir tecrübem de oldu mesela. Tek basina pipiyi gorsen oo sabahlar olmasin dersin, adamla birlesince bir hayrini goremedik
![]()
Ay taksitle beyaz esya mi aliyorum beşer dakika beşer dakika yapiyoruzSjj
djdj peki 5 dkda bitiyor ama 5dkda tekrar canlanıyosa![]()
hahahah ogrencek ablası cıtırdı da birazAy taksitle beyaz esya mi aliyorum beşer dakika beşer dakika yapiyoruzgitsin biriktirsin bari 15 dakika yapsin ahshd bes dakika icin donumu indirmem kusura bakmasın. Istisnai durumlar ve sartlar olur, onu haric tutuyorum ama her seferinde oyle bes dakikaysa uc hayirla ugurlarim sori
![]()
Ya bazen adam yorgun olur, hasta olur, ne bileyim birileri gelecektir vakit yoktur ya da uygunsuz bir yerdedir, o zaman evet bes dakikada Beşiktaş olur. Her zaman uzun olmasını beklemek olmaz zaten ama ortalamaya bakinca da belli bir sure olmasi lazim bence.hahahah ogrencek ablası cıtırdı da birazbunu da yaptım ya artık sözün bittiği yer