Hayvan Davranısları/Sağlıgı Hakkında sorularınızı yanıtlıyorum.

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.748
13.997
248
29
4 senedir hayvan haklarıyla ilgili aktif çalışıyorum.Birçok hayvan tanidim/sahiplendirdim/tedavi ettirdim.Çok farkli kisilikler de çok farkli saglik sorunları olan hayvanları tanidim.Veteriner değilim bastan belirteyim ama elimden geldigince her sorunuzu yanıtlayabilirim.Özellikle hayvan davranışları konusunda uzmanlaştım

muhabbet kuşu hakkında ? :)

Peki o zaman 1 soru da benden gelsin :)
2 yaşında pug cinsi bir oğlumuz var.. Evin heryerinde çok rahat uykuya geçebiliyor günün her saatinde hemen uyur hiç sorunu yok. Ama ne zaman yatak odasına gitsek , uyumadan önce yaklaşık 20dk kadar yalanır kendi kendine.. bu bazen yarım saati de bulabiliyor. Ve bunu sadece yatak odasında yapıyor :) odayı havalandırdım.. kimyasal olmayan temizleyciler ile sildim belki yatak üzerinde ki çarşaflarda olan çamaşır detarjanı rahatsız ediyordur dedim, çarşafları kaldırdım.. bana mısın demiyor :)

Belki yatak odasında sevmediği onu tedirgin eden bir şey vardır ve yalanmak kendini güvende hissetmesine sebep oluyordur :)

Belki yatak odasında sevmediği onu tedirgin eden bir şey vardır ve yalanmak kendini güvende hissetmesine sebep oluyordur :)
Sanmıyorum :) Aksine, yatak odasını çok seviyor.. orda yatmak için odanın kapısı kapalı olduğunda kapıda bekleyip açınca da yatağa çıkıp saatlerce yatar tabi en az 30 dk yalandıktan sonra.. bilemiyorum kimse bunun cevabını bilmiyor :) çok ilginç gerçekten.
teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…