Hayvan dovusturme

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.345
14.355
498
37
Merhaba herkese .
Hayvan dovusturenlerle ilgili izlenecek süreci biliyor musunuz ? bilenler yardimci olabilir mi ?
Facebook gönderiler delil sayılır mi ?
Bildiğim 5 kişi var. dovuste ölen onlarca köpek var . neler yapabilirim ?
Adamı telefonda tehdit ettim zerre kadar korkusu yok. Fotoğraflar rahatsız edici olabilir .

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-12-20-11-27.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2016-11-12-20-10-56.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2016-11-12-20-10-39.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2016-11-12-20-10-28.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok korkunç birsey. konu hakkinda herhangi bir bilgim yok.
Allah kolaylik versin size. umarım bunu yapanlar cezalarını çeker.

http://www.haykonfed.org/2016/02/28...u-muamele-ve-istismar-durumunda-yapilacaklar/

yapılabilecekler burada belirtilmiş, ayrıca haytap a yazarsanız süreci hızlandırırlar, ekran görüntüleri delil olarak kabul edilir

Delil sayilir sanirim haytap gonullulerine ulasirsan sanirim resmi olarak ne yapacagin hususunda yardimci olurlar

Lutfen böyle seylere sessiz kalmayin elinizden ne geliyorsa yapin
Haytapa hiç güvenmiyorum .
Hiç hemde
Şimdiye kadar asla yardimci olmadılar .
Reklam olan işlerin peşine kosuyorlar . çok sinirliyim onlara.

Pek bir şey elde edebileceğınizi sanmam ... aklıma geldi bizim komşuda köpeğine hallenirken görülmüş polise şikayet etmış komşu kadın polis ne dese beğenirsin " bırak abla köpeğe yapsın çolük çocuğa yapsa daha mı iyi " demiş .... yani malesef pek ilgilenen çıkmaz hayvan hakki canı diyip

İşte komşunuz o polisin ağzına etmeliydi . 155 konuşmaları kayıt altına alınıyor hemde

İşte komşunuz o polisin ağzına etmeliydi . 155 konuşmaları kayıt altına alınıyor hemde

Polisle yüzyüze konuşuyo malesef ... dili yok anlatamıyor hayvancıklar ama sen ben dili olalım diyoruz onda da koca bir hayal kırıklıği yaşatıyo saolsu "yetkililer"

Bunlar nasıl insan ya...
Konuyla ilgili bilgim yok malesef ama Haytap konusunda kötü tecrübeniz var sanırım, o zaman Haykonfed' na iletebilirsiniz belki fotoğrafları.
http://www.haykonfed.org/2016/03/13...miste-horoz-dovusturenlere-idari-para-cezasi/
Gerçi tam o saatte baskın gibi yapılmadığında, fotoğraflar üzerinden ceza uygulanıyor mu bilmiyorum, umarım uygulanıyordur...

mahkemeye çıkıp para cevası alıp salınıyor şerefsizler ama hayvanlara devlet el koyuyor yani birkaçını kurtarmış olursunuz 155 sizi yönlendirecektir.

Polisle yüzyüze konuşuyo malesef ... dili yok anlatamıyor hayvancıklar ama sen ben dili olalım diyoruz onda da koca bir hayal kırıklıği yaşatıyo saolsu "yetkililer"
Yemin ederek söylüyorum bir parti çıksa dese ki ben hayvan eziyetlerine çok ciddi yaptırım uygulicam . hangi parti olursa olsun hemde hangisi olursa olsun yemin ederim oy vericem . kimse yetkili değil koskoca devlette ya

Eğer resmi kuruluşlar ilgilenmiyorsa hayvan severler varya , şöyle onların mekanını basacak cinsten adam gibi insanlar onları haberdar etmek lazım yine sosyal medyayla.

Içim kahroldu. Insan kılıklı yaratıklara aynısını yapıp bırakacaksın.

Bunun neresi evcil hayvan ? Mune
Eziyet edilen çocuklarla ilgili konuları anne -çocuk başlığına mi tasiyorsunuz ?

Konu hayvanlarla alakalı, bu sebeple gerekli bölüme taşınmalı, zira kurallarımız böyle.
tamam işte soru soruyorum ? eziyet edilen ,istismar edilen çocukların başlığı da ilgili başlığa taşınıyor mu ? anne ve çocuk başlığına .
Yoksa insanın yaşam hakkı daha kutsal olduğu için mi ! onlar daha çok kişinin göreceği bir derdim var da durdu bu konu taşındı .
Bu hayvanlar evcil hayvan değil ?

Gerekli görülen tüm konular ilgili bölümlere taşınıyor, ısrarla belirtiyorum, itirazınız bana olmuyor dikkatinizi çekerim, site kurallarına oluyor.
Bakınız bu site kuralıdır: IX) Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması yöneticinin yetkisindedir. Ayrıca uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu başlığı açılamaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…