Merhaba herkese .
Hayvan dovusturenlerle ilgili izlenecek süreci biliyor musunuz ? bilenler yardimci olabilir mi ?
Facebook gönderiler delil sayılır mi ?
Bildiğim 5 kişi var. dovuste ölen onlarca köpek var . neler yapabilirim ?
Adamı telefonda tehdit ettim zerre kadar korkusu yok.
Haytapa hiç güvenmiyorum .Delil sayilir sanirim haytap gonullulerine ulasirsan sanirim resmi olarak ne yapacagin hususunda yardimci olurlar
Lutfen böyle seylere sessiz kalmayin elinizden ne geliyorsa yapin
Yer saat olarak bilmiyorum fotolar filan var elimde amaIhbar edin polise tam saati ve yerinde
Basit insanlar
İşte komşunuz o polisin ağzına etmeliydi . 155 konuşmaları kayıt altına alınıyor hemdePek bir şey elde edebileceğınizi sanmam ... aklıma geldi bizim komşuda köpeğine hallenirken görülmüş polise şikayet etmış komşu kadın polis ne dese beğenirsin " bırak abla köpeğe yapsın çolük çocuğa yapsa daha mı iyi " demiş .... yani malesef pek ilgilenen çıkmaz hayvan hakki canı diyip
İşte komşunuz o polisin ağzına etmeliydi . 155 konuşmaları kayıt altına alınıyor hemde
Bunlar nasıl insan ya...Merhaba herkese .
Hayvan dovusturenlerle ilgili izlenecek süreci biliyor musunuz ? bilenler yardimci olabilir mi ?
Facebook gönderiler delil sayılır mi ?
Bildiğim 5 kişi var. dovuste ölen onlarca köpek var . neler yapabilirim ?
Adamı telefonda tehdit ettim zerre kadar korkusu yok. Fotoğraflar rahatsız edici olabilir .
Yemin ederek söylüyorum bir parti çıksa dese ki ben hayvan eziyetlerine çok ciddi yaptırım uygulicam . hangi parti olursa olsun hemde hangisi olursa olsun yemin ederim oy vericem . kimse yetkili değil koskoca devlette yaPolisle yüzyüze konuşuyo malesef ... dili yok anlatamıyor hayvancıklar ama sen ben dili olalım diyoruz onda da koca bir hayal kırıklıği yaşatıyo saolsu "yetkililer"
Konu hayvanlarla alakalı, bu sebeple gerekli bölüme taşınmalı, zira kurallarımız böyle.Bunun neresi evcil hayvan ?Mune
Eziyet edilen çocuklarla ilgili konuları anne -çocuk başlığına mi tasiyorsunuz ?
tamam işte soru soruyorum ? eziyet edilen ,istismar edilen çocukların başlığı da ilgili başlığa taşınıyor mu ? anne ve çocuk başlığına .Konu hayvanlarla alakalı, bu sebeple gerekli bölüme taşınmalı, zira kurallarımız böyle.
Gerekli görülen tüm konular ilgili bölümlere taşınıyor, ısrarla belirtiyorum, itirazınız bana olmuyor dikkatinizi çekerim, site kurallarına oluyor.tamam işte soru soruyorum ? eziyet edilen ,istismar edilen çocukların başlığı da ilgili başlığa taşınıyor mu ? anne ve çocuk başlığına .
Yoksa insanın yaşam hakkı daha kutsal olduğu için mi ! onlar daha çok kişinin göreceği bir derdim var da durdu bu konu taşındı .
Bu hayvanlar evcil hayvan değil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?