Hayvan gibisin !

Vanilya Bitter

Akrep Kadını 🦂
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.682
1.766
Annem annem , son dönemlerde biraz kilo aldım kabul ama birden olan bişey bu böbrek üstü bezlerimde sorun olduğundan kilo aldığım düşünülüyor... Annem sağolsun beni sürekli eleştiriyo bu konuyla ilgili bu akşam ayıptır söylemesi karpuz yiyorum baktı baktı çok kilolusun igrencsin hayvan gibisin dedi bana bunları sürekli der zaten ama bu akşam baya kucumser bakış ve kahkaha atarak söyledi ( kendisi benden hem kısa hemde çok çok daha kilolu ) çok gücüme gitti :KK51: kendimi çok iğrenç hissediyorum abimde onun gibidir o da hep söyler ki boyum 1.65 kilom 70 offf nolcak böyle ben mi buyuturuyorum bilmiyorum iyice sinirlerime dokunuyor :mad:

canım ya anneler malesef inanılmaz acımasızca eleştirebiliyorlar üzülme baskası böyle eleştirecene varsın annemiz eleştirsin:) ben de inanılmaz kilolu oldum dönemde 69 a kadar cıkmıstım annemn elimden yeter diyip ekmek aldıgını hatrlıyorum gecer kilo verrsn su an 49 50 kg arasnda gidip geliyorum yemek yeme alıskanlıgını degiştirrsen hızlıca kilo verrsn sen zaten böbreklerinle ilgili oldugunu söylemissn gecer canını sıkma gül geç yani ciddiye alma annelerin sinirleri bir anlık :)

canım ya anneler malesef inanılmaz acımasızca eleştirebiliyorlar üzülme baskası böyle eleştirecene varsın annemiz eleştirsin:) ben de inanılmaz kilolu oldum dönemde 69 a kadar cıkmıstım annemn elimden yeter diyip ekmek aldıgını hatrlıyorum gecer kilo verrsn su an 49 50 kg arasnda gidip geliyorum yemek yeme alıskanlıgını degiştirrsen hızlıca kilo verrsn sen zaten böbreklerinle ilgili oldugunu söylemissn gecer canını sıkma gül geç yani ciddiye alma annelerin sinirleri bir anlık :)
Ama bu zamana kadar hiç bu kiloya cikmamistim ve onun böyle şeyler demesi beni çok yıpratıyor kucumser bi tavırla söylüyor kırıcı oluyor

Ama bu zamana kadar hiç bu kiloya cikmamistim ve onun böyle şeyler demesi beni çok yıpratıyor kucumser bi tavırla söylüyor kırıcı oluyor
cok ii anlıyorum bir anlık söylemiş olabilir inan yarın sana daha farklı davranacaktır kalbini kırdıgını anlıyacaktır

Sen de cahilsin, ana olmuşsun da evlat psikolojisinden ne anlarsın, diyeceksin de ...deme, büyüklük sende kalsın.

Ya sabır çek, hayatına bak.

kilolu olmak igrenclik ve hayvan gibi olmaksa ve kendisi senden daha kilolu ise o zaman bu lafları direkt kendisine söylemiş olmuyor mu

galiba zayıflamak için seni gaza getirmeye çalışmış
Ama zaten uğraşıyorum zayıflamak için yürüyüş yapmaya başladım işten dokuzda gelmeme rağmen o böyle dedikçe bende çenemi tutamayıp kavga ediyoruz yinede kendisini haklı görüyor insanın canını en çok acıtan onların yaptiklari bu ve daha bir cogunu elin çocuğunun yapmayıp çok daha iyi yaklaşması sevdicegim askerde o bile bunları sorun etmiyo sen sağlıklı ol bana yeter ben seni kilolu olsanda severim diyo ama ailem beni yıpratıyor :KK43:

canım annen abartmış yani tamam kilon var ama obezite sınırında da değilsin yani artık hakaret boyutuna ulaşmış bu laflar.
benim annemde hep der :" kızım evleniceksin gelinlik giyiceksin sen gençsin kilo önemli el içine çıkıcaksın sana kilolu gelin derler bilmem ne diye tatlı tatlı eleştirir bende 1.62 boyda 58 kiloyum.
Zayıflama topiklerinde KK nın güzel hatunlarından ilham alarak 2.5 ayda 65 den 58 e düştüm inşş.. sende verirsin istediğin kiloya inersin tatlım.

canım annen abartmış yani tamam kilon var ama obezite sınırında da değilsin yani artık hakaret boyutuna ulaşmış bu laflar.
benim annemde hep der :" kızım evleniceksin gelinlik giyiceksin sen gençsin kilo önemli el içine çıkıcaksın sana kilolu gelin derler bilmem ne diye tatlı tatlı eleştirir bende 1.62 boyda 58 kiloyum.
Zayıflama topiklerinde KK nın güzel hatunlarından ilham alarak 2.5 ayda 65 den 58 e düştüm inşş.. sende verirsin istediğin kiloya inersin tatlım.
İnşallah çok çok teşekkür ederim yorumunuz için peki ne uyguladiniz tam olarak

yahu her anne anne O-L-A-M-A-Z olsa çöplüğe bebekler atılmaz....
benim annemde böyleydi ben fazla muhattap olmuyorum haftada 1 kez ararım oda belki zaten samimiyetine de inanmıyorum sizde az çok hissedersiniz samimi mi değil mi

Tabii canım, kırma, onun hakkı sana geçmesin. Duymamaya çalış. Öyle obez bir tarafın da yok zaten; şekeri hamuru kes, bol su iç verirsin.
Vallahi inanın hamur felan yesem gerçekten dediğiniz doğru olur onları yemiyorum önceden simit alıp yerdim şimdi onu bile yemiyorum ise gitmeden önce bi bardak yogurda kuru kayısı kuru erik kuru üzüm ekleyip bide yulaf ezmesi katiyorum sabah kahvaltim bu öğlen iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum akşam sabahki yediklerimi yiyorum 4 durak önce inip yürüyorum 45 dk kadar ama bu böbrek üstü bezlerinden midir ne halttandir veremiyorum :KK61: şu doktor bi gelmedi endokrinoloji gidiyorum kadına sonuçları gostericem yerinde bulabilene aşkolsun kadını ne biçim doktor :KK62:

Anneler değişik ya zayıflamaya calıstıgımda zayıfken ye diye peşimden dolanıyor bi sürü nasihat eder. Kiloluyken hatırlıyorum sofrada ekmek yeme artık dedigini biliyorum cok zoruma gitmişti. O yüzden cok takma boşver sen kendin için ver kilo. Bu seferde cok zayıfladın sağlık filan deyip önüne yemek getirir ortaları yok hic :KK70:

yahu her anne anne O-L-A-M-A-Z olsa çöplüğe bebekler atılmaz....
benim annemde böyleydi ben fazla muhattap olmuyorum haftada 1 kez ararım oda belki zaten samimiyetine de inanmıyorum sizde az çok hissedersiniz samimi mi değil mi
Ben çok mesafe koyamam yine anneme ama bu yaptıklarını belki ilerde yapmaz belki eşimden yana yüzüm çok daha güler

X