teşekkür ederim yarın bir arayayim.Genelde hayvan barinaklari makarna istiyor ama siz yine de bir arayıp sorun gideceğiniz barinaga.
Hayırlı akşamlar hanımlar. Pazar günü bulundugum şehirdeki hayvan barinagina gitmek istiyorum Allah nasip ederse. Fakat ilk defa gidiyorum bir hayvan sahiplenemeyecegim fakat giderken işlerine yarayacak şeyler götürmek istiyorum. Elimden geldiği kadar tabi. Mamalara baktım biraz pahalı geldi öğrenci olduğum için daha bursum da yatmadi ayıptır söylemesi. Mama niyetine başka ne götürebilirim bileniniz var mı? gidenler giderken neler goturuyorsunuz? yardimci olur musunuz
Öncelikler oradaki ufaklıklar adına size çooook teşekkür ederim. Makarna, süt alabilirsiniz. Evinizde eski battaniyeniz varsa onlar çok faydalı olur. Bir de eski gazeteler götürebilirsiniz.Hayırlı akşamlar hanımlar. Pazar günü bulundugum şehirdeki hayvan barinagina gitmek istiyorum Allah nasip ederse. Fakat ilk defa gidiyorum bir hayvan sahiplenemeyecegim fakat giderken işlerine yarayacak şeyler götürmek istiyorum. Elimden geldiği kadar tabi. Mamalara baktım biraz pahalı geldi öğrenci olduğum için daha bursum da yatmadi ayıptır söylemesi. Mama niyetine başka ne götürebilirim bileniniz var mı? gidenler giderken neler goturuyorsunuz? yardimci olur musunuz
Hayvan sahiplendirmek için bir şey isteyen barınak görmedim hiç. O canların evi oluyor, ailesi oluyor daha ne olsun. Ama hayvan sahiplenen kişi gönlünden kopar mama bağışlar o da güzel.Mama karşılığında hayvan sahiplendiriyorlar bir arkadaşım aldığından biliyorum. Dolayısıyla bağış olarak mama kabul ediyolar diye düşünüyorum. Zaten hayvanlara yemek artığı vermek çok sağlıklı değil dolayısıyla öyle şeyler kabul etmiyorlardır. Arayıp ne ihtiyaçları var sorun bence.
Arkadaşım bir paket mama karşılığında aldı. Her barınağın prensibi aynı değildir.Hayvan sahiplendirmek için bir şey isteyen barınak görmedim hiç. O canların evi oluyor, ailesi oluyor daha ne olsun. Ama hayvan sahiplenen kişi gönlünden kopar mama bağışlar o da güzel.
bende size cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. hayvanlar bazı insanlardan daha çok hakediyor insan hayatı yaşamayı onlar için elimden geleni yaparım :) kiliflarimi ayarladim bile :)) bimden de 20 30 makarna Ohh miss :))Ya öğrenci halinle şu duyarlılığın gözlerimi doldurdu..ülkemin vicdansız insanlarına selam olsun..kullanmadığın,kazak,yastık kılıfı,örtü,battaniye vs (hertürlü şey işlerine yaruyor aslında felçli hasta hayvanlara ya da bebeklere falan kullanıyorlar.Bir basit yastık kılıfının bile içi doldurulup bir bebeğe yatak olabiliyor , ordan hesap edebilirsin..illa ki yiyecek götürmek istiyorsan makarna al
Ayy bende size cevap için teşekkür ederim çok sağolun :)))Öncelikler oradaki ufaklıklar adına size çooook teşekkür ederim. Makarna, süt alabilirsiniz. Evinizde eski battaniyeniz varsa onlar çok faydalı olur. Bir de eski gazeteler götürebilirsiniz.
Çok güzel birşey yapmış olursunuz, arkadaşlarımız zaten neler götürebileceğinizi söylemiş, ben bu duyarlılığınız için teşekkür etmek istedim sadece.bende size cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. hayvanlar bazı insanlardan daha çok hakediyor insan hayatı yaşamayı onlar için elimden geleni yaparım :) kiliflarimi ayarladim bile :)) bimden de 20 30 makarna Ohh miss :))
bende size teşekkür ederim. Tüm sevgimi veririm ben onlara yerim ben onları ya çok heyecanliyim :))Çok güzel birşey yapmış olursunuz, arkadaşlarımız zaten neler götürebileceğinizi söylemiş, ben bu duyarlılığınız için teşekkür etmek istedim sadece.
Oradaki hayvanlar aklıma geliyorda mamalar bir yana da sevgiye açlargidince sevin diye yanaşıyorlar.
bende size cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. hayvanlar bazı insanlardan daha çok hakediyor insan hayatı yaşamayı onlar için elimden geleni yaparım :) kiliflarimi ayarladim bile :)) bimden de 20 30 makarna Ohh miss :))
Genelde hayvan barinaklari makarna istiyor ama siz yine de bir arayıp sorun gideceğiniz barinaga.
Giderken kesenize uygun miktarda makarna alabilirsin. evinde eski battaniye ve havlu varsa onlarda iş görür.Hayırlı akşamlar hanımlar. Pazar günü bulundugum şehirdeki hayvan barinagina gitmek istiyorum Allah nasip ederse. Fakat ilk defa gidiyorum bir hayvan sahiplenemeyecegim fakat giderken işlerine yarayacak şeyler götürmek istiyorum. Elimden geldiği kadar tabi. Mamalara baktım biraz pahalı geldi öğrenci olduğum için daha bursum da yatmadi ayıptır söylemesi. Mama niyetine başka ne götürebilirim bileniniz var mı? gidenler giderken neler goturuyorsunuz? yardimci olur musunuz
hepimizin inşallah hepimizin..Senin gibi iyi yürekli insanların dilerim hayatta ne hayali varsa gerçek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?