Hayvan sevgisi başka bişey ama...!!!!!!!

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
36
Ama bu pis dikkatsiz ,acımasız cani sürücüleri ne yapacağız.,,,,İki köpek ve kedi besledim ya yok böyle masum bir sevgi aşık oldum,hepsine de onlardaki sıcaklık , samimiyet sevgi günümüz insanlarında, kılı kırk yarmak gibi birşey.Ve ben artık daha da hassasım dün akşam saatlerinde pencereden bakıyorudum, evimiz yol kenarında ,aracın biri zavallı köpeğe çarptı ama nasıl ses çıktı , hemen çarptığı yerde küçük otlar,ağaçlar ve yol yine etrafı köpek öldü sandım çırpınıyor , otların arasında nasıl aşağı indim baktım yok ama pat pat ses geliyor, kalkamıyor o sonra telefonun feneri actım bir çift göz karşıyada geçemiyorum arabalar geçiyor durmuyorda .Onu orada öyle bırakamazdım hemen barınağı aradım şikayet hattını arayın, dediler ilk panikten bilemedim aradım sonra teğit ettim yetkililer geldi hemen aradım ama kaç kez sonra köpeği çıkardılar .Korkmuş hemde nasıl zor çıkardılar hiç bişeyi yokmuş kanama filan yoktu ,ama korkudan oldu yerden kalkamıyordu ve pis sürücü umrunda bile olmadı çekti gitti ..Böyle duyarsız acımasız insanlara çok üzülüyorum ve kurtardım diye cok mutlu oldum kimse onu oradan çıkarmak için uğraşmazdı ki öylede oldu komşular amcamlar çıkar o oradan boşver dediler umrumda bile olmadı..Sevindim sabah işe giderken sevincim yarım kaldı başka bir köpeği minik daha çarpmışlar ve orada öle bırakmışlar aa vicdansızlar madem çarpıyosun kenara al yazık dil mi yaa arablar üzerinden geçiyor :KK43: serviste olmasam onu ortada bırakmazdım inme şansım yoktu , çok üzüldüm bende..Lütfen hayvanlara karşı duyarsız olmayalım , bizler gibi onlarında şefkate, sevgiye bakıma ihtiyacları var onlara karşı acımasız olmayalım çoluğumuza cocğumuza , eşlerimize bi nebzede olsa aşılıyalım ve bu sıcak yaz günlerinde kapı önlerine su bırakın ,susuzluktan dilleri dışarda geziyorlar ve ben kahroluyorum..Sahip çıkalım.