- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
- Konu Sahibi archangelus
-
bakmasınlar onuda gectimde bakana engel olmasınlar..problemli insanlar ya nerden birsey bulsamda pislik yapsam baktırmaam su hayvanlara diye oturup dusunuyorlar daha inat ettim bende butun mahallenin kedileri topluycam kapıyaEn hassas olduğum konu.. Belki de bütün komşularımızla kavga etmişimdir bu yüzden.. Ben sarmışım kedileri başlarına. Çöpleri karıştıryorlarmış, sen o çöpe yemek artıkları tavuk kemikleri atarsan karıştırır tabi. Çöpe dökene kadar bir kaba koysan hem onlar doyar hem sen azıcık insanlık öğrenirsin hem de çok değerli çöplerin karıştırılmaz dedim cevap veremedi.. Benim bahçemde gün geliyor 10 tane kedi oluyor. Bu kadar zor mu onlara bakmak yardım etmek..
olur toplayın .Bu nedenle açılan davalardan haberiniz yok galiba .Benden söylemesi .bakmasınlar onuda gectimde bakana engel olmasınlar..problemli insanlar ya nerden birsey bulsamda pislik yapsam baktırmaam su hayvanlara diye oturup dusunuyorlar daha inat ettim bende butun mahallenin kedileri topluycam kapıya
yok kuru mama veriyoruz zaten..pislik falanda olmuyor bizim apartmanda boyle bu aksi yaslılar sitenin diger apartmanlarında millet kulube yapmıshayvanları ben de severim ancak severken etrafı rahatsız etmemek lazım .
Onlara bıraktığımız yiyecekler sinek böcek üretiyorsa ve özellikle giriş katlar bundan rahatsız oluyorsa tepki göstermekte haklılar .
Seven pisliğini de çekiyorsa tamam sevsin ama sadece seviyorsa emek vermiyorsa sevmesin .
kendilerine bir zararı yokken huysuzluk yapıyorlarsa haklısınız .yok kuru mama veriyoruz zaten..pislik falanda olmuyor bizim apartmanda boyle bu aksi yaslılar sitenin diger apartmanlarında millet kulube yapmıs
Hayvana merhameti olmayanın, insana da merhameti olmaz. Boşverin, hiç duymamazlıktan gelin. Gülün geçin, daha çok bozulurlar, emin olun.apartmanın kapısının onunde baktıgımız kediler bile millete batıyor az once bu yuzden apartmanın uyuz bi yaslıysa tartıstım yaslılara bile bu yuzden saygı duyamıyorum bu kadar tahammulsuzluk bu kadar huysuzluk.. kedilere bakmayın apartmana giriyorlar bıdı bıdı yaptı kediler apartmana girmiyor zaten urkekler sikayet edicem sizi dedi patladım orda terbiyesiz yasa bak konusmaya bak diyip yuzune kapadımacayip sinirimi bozdu
Bu tiplere kanunu hatırlatın :)
Sokak hayvanlarını beslemek görevdir ve bakan kişiyi rahatsız etmek suçtur
Apartmanda hayvan bakılamaz, yok oy birliğine bağlı vs.. kanunu kaldırılmıştır
Gitsin şikayet etsinde kapak olsun, bakim kime şikayet edecek
Bir taraflarına batıyor hayvancıklar o yüzden böyle yapıyorlar..Vicdansız insanlar..Bende çok severim hayvanları bugune kadar ne kavgalar ettim bu tip insanlarla bu sebeplerden..Çok var böyleleri..Haklısın sinirlenmekte..apartmanın kapısının onunde baktıgımız kediler bile millete batıyor az once bu yuzden apartmanın uyuz bi yaslıysa tartıstım yaslılara bile bu yuzden saygı duyamıyorum bu kadar tahammulsuzluk bu kadar huysuzluk.. kedilere bakmayın apartmana giriyorlar bıdı bıdı yaptı kediler apartmana girmiyor zaten urkekler sikayet edicem sizi dedi patladım orda terbiyesiz yasa bak konusmaya bak diyip yuzune kapadımacayip sinirimi bozdu
baska bakanlarda var ama biz battık gozune adamın heralde..apartmanın icine sokmuyoruz kedileri zaten hep kapının onundeler 2 veya 3 tane vardır tas catlasın huzursuzluk cıkarmak amacları bunların hasta insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?