- Konu Sahibi archangelus
-
apartmanın kapısının onunde baktıgımız kediler bile millete batıyor az once bu yuzden apartmanın uyuz bi yaslıysa tartıstım yaslılara bile bu yuzden saygı duyamıyorum bu kadar tahammulsuzluk bu kadar huysuzluk.. kedilere bakmayın apartmana giriyorlar bıdı bıdı yaptı kediler apartmana girmiyor zaten urkekler sikayet edicem sizi dedi patladım orda terbiyesiz yasa bak konusmaya bak diyip yuzune kapadımacayip sinirimi bozdu
yok öyle söyleyince gaddar hayvan düşmanı yaftası yersiniz .Hayvan bakacaksanız başkalarını rahatsız etmeden bakın. Bizim de komşumuz vardı. Sağolsun kapının önüne yemek bırakıyordu. Bir tane kedi hep apartman kapısın önünde bekliyordu. Benim gibi kediden korkan bir insan için hoş bir durum değildi. Sonra iyice abartıp içeri bile alıyordu. Kaç kere aşağıda duran bebek arabalarının içinde gördük. Hiç hoş değildi gerçekten. Halbuki biraz ötede verse vereceğini ben bile eşime yiyecek dolu bir yoğurt kabı verip koyardım oraya. Korkuyoruz ama kedi düşmanı değiliz. Siz de direk kapının önünde vermeyin. Biraz uzağa bırakın. Maksat hayvana faydanız dokunsun.
bende nefret ediyorum...neden rahatsız olur bazı insanlar anlamam..sanki bu dünyada yalnız kendileri yaşıyor..insan bu canlıların adına hayvan demiş..kendinede insan..halbuki dünyada bütün pisliği yapan insan...çok sinir yaşlılar var ve bu yaşlı oluşlarınıda çok iyi avantaja çeviriyorlar..apartmanın kapısının onunde baktıgımız kediler bile millete batıyor az once bu yuzden apartmanın uyuz bi yaslıysa tartıstım yaslılara bile bu yuzden saygı duyamıyorum bu kadar tahammulsuzluk bu kadar huysuzluk.. kedilere bakmayın apartmana giriyorlar bıdı bıdı yaptı kediler apartmana girmiyor zaten urkekler sikayet edicem sizi dedi patladım orda terbiyesiz yasa bak konusmaya bak diyip yuzune kapadımacayip sinirimi bozdu
apartmanın kapısının onunde baktıgımız kediler bile millete batıyor az once bu yuzden apartmanın uyuz bi yaslıysa tartıstım yaslılara bile bu yuzden saygı duyamıyorum bu kadar tahammulsuzluk bu kadar huysuzluk.. kedilere bakmayın apartmana giriyorlar bıdı bıdı yaptı kediler apartmana girmiyor zaten urkekler sikayet edicem sizi dedi patladım orda terbiyesiz yasa bak konusmaya bak diyip yuzune kapadımacayip sinirimi bozdu
Belediyenin toplayıp götürdü diye sevindiğiniz rahat nefes aldığınız hayvancıklar varya hepsi soğuk kafesler arkasında ya açlıktan,ya soğuktan,ya birbirlerini açlıktan parçalayarak yada nüfus fazlalığı sebebiyle zehirlenerek öldürüldüler. Çünkü onlar sokak köpeği kimse sahiplenmez,cins değiller. Orta yola gelince yapacağınız çok kolay bir yol vardı,orta yolu bulmak için her sabah işe giderken elinize birkaç parça ekmek,sosis veya mama almak korktuğunuz için uzaktan besleyerek başlayıp,zamanla yakınlaşmak. Görecektiniz en çok 1 haftaya o köpekler sizin yolunuzu gözleyecek,sevinçle yanınıza gelecek ve imkanları el verdiğince size gittiğiniz yere kadar eşlik ederek sizi diğer sokak köpekleri ve zararlı insanlardan koruyacaklardı. Herşeyin orta yolu tahammül ve sevgidir.
Gerçekten mi bu kanun var mı şu annBu tiplere kanunu hatırlatın :)
Sokak hayvanlarını beslemek görevdir ve bakan kişiyi rahatsız etmek suçtur
Apartmanda hayvan bakılamaz, yok oy birliğine bağlı vs.. kanunu kaldırılmıştır
Gitsin şikayet etsinde kapak olsun, bakim kime şikayet edecek
ne kadar güzel anlatmissiniz hayran kaldımBir hayvan doyurmakla bir insan doyurmak arasında fark yok.
Bir hayvana zulmetmekle insana etmek arasında da fark yok.
Çöplerin yanında hızlı hızlı dolaşan, orada bir şey bulamayınca çaresizlik içinde hızlı pati yürüyen köpekler insanın içini acıtmıyorsa komşusu açken tok yatan komşu gibidir bu insan.
Belediyenin toplayıp götürdü diye sevindiğiniz rahat nefes aldığınız hayvancıklar varya hepsi soğuk kafesler arkasında ya açlıktan,ya soğuktan,ya birbirlerini açlıktan parçalayarak yada nüfus fazlalığı sebebiyle zehirlenerek öldürüldüler. Çünkü onlar sokak köpeği kimse sahiplenmez,cins değiller. Orta yola gelince yapacağınız çok kolay bir yol vardı,orta yolu bulmak için her sabah işe giderken elinize birkaç parça ekmek,sosis veya mama almak korktuğunuz için uzaktan besleyerek başlayıp,zamanla yakınlaşmak. Görecektiniz en çok 1 haftaya o köpekler sizin yolunuzu gözleyecek,sevinçle yanınıza gelecek ve imkanları el verdiğince size gittiğiniz yere kadar eşlik ederek sizi diğer sokak köpekleri ve zararlı insanlardan koruyacaklardı. Herşeyin orta yolu tahammül ve sevgidir.
Hayvan bakacaksanız başkalarını rahatsız etmeden bakın. Bizim de komşumuz vardı. Sağolsun kapının önüne yemek bırakıyordu. Bir tane kedi hep apartman kapısın önünde bekliyordu. Benim gibi kediden korkan bir insan için hoş bir durum değildi. Sonra iyice abartıp içeri bile alıyordu. Kaç kere aşağıda duran bebek arabalarının içinde gördük. Hiç hoş değildi gerçekten. Halbuki biraz ötede verse vereceğini ben bile eşime yiyecek dolu bir yoğurt kabı verip koyardım oraya. Korkuyoruz ama kedi düşmanı değiliz. Siz de direk kapının önünde vermeyin. Biraz uzağa bırakın. Maksat hayvana faydanız dokunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?