hayvanlara tahammulu olmayan insanlardan nefret ediyorum

Ben de kışın üşüyor diye bir köpeği apartmana almıştım .evde kedim vardı . Gerçekten donmuştu . Bir kaç saat ısınsın hiç değilse dedim. Adam beni evden çıkarttırttı. Öğrenciye ev veren ş... dir diye bir uslüpla bir de . Şimdi bu insana ne anlatabilirsin. Yine olsa yine Yaparım Ayrıca . Herkeste vicdan yok maalesef .

İki lokma da yemek veriyorlarsa Koalina ne güzel.

Hayvanı seven insan, insanı her şekilde sever.

Aynı şekilde bitkiyi seven insan da öyle.

İki lokma da yemek veriyorlarsa Koalina ne güzel.

Hayvanı seven insan, insanı her şekilde sever.

Aynı şekilde bitkiyi seven insan da öyle.
Çoğu çöp kenarında görüyorum ben yemekleri, besliyorlar da aynı zamanda. Sırf bizim apartmanın oralarda 6-7 tane köpek var, etraftaki çocuklar oynuyor, yemek yediriyor. Bizim apartman zaten komple seviyor köpekleri, isim bile taktık hepsine :)

Ahh hayalimdeki apartman, eski oturduğum yerde beş yıl sürdü insanların alışması
Şimdikilerde hiç umut görmüyorum, daha çok kavga dövüş çıkacak gibi duruyor

ne guzel koca sitede en dandik apartmana denk geldik digerleri kedi kopek sever ozenle bakar bizdekilerin yuzunde nur kalmamıs iclerindeki kotulukten

Ahh hayalimdeki apartman, eski oturduğum yerde beş yıl sürdü insanların alışması
Şimdikilerde hiç umut görmüyorum, daha çok kavga dövüş çıkacak gibi duruyor
Ben de çok şaşkınım. Hatta bazen geceleri sokağa yabancı girince bütün köpekler başlıyor havlamaya, uyanıyoruz komple :)
Ertesi gün "gece de köpekler havladı ne oldu acaba, neyse hayvandan zarar gelmez insandan geldiği kadar" diye sıradan bir konuşma yapıyoruz. Başka insanlar olsa direk "uykucağızımı böldüler a dostlar" diye yaygarayı kopartıp arıyor belediyeyi.
Seviyorum o yüzden buraları:) Hayvan seven insandan korkmam...

İnsanlık öldü maalesef.

İçli dışlı sevmek zorunda değilsin.
Üzgünüm ama hatta ben köpeklerden korkarım da..

Ama yemek vermek, su vermek her zaman iyi hissettirir.

Bence insana yapılan iyiliğin değeri yok, hayvanlar daha kıymet bilir, daha sadık.

Aynen oyle birde hayvanlara yemek veriyoruz diye kinayip onlara vercegine git ac insan doyur diyorlar kendilero oyle yapiyormus gibi

Aynen oyle birde hayvanlara yemek veriyoruz diye kinayip onlara vercegine git ac insan doyur diyorlar kendilero oyle yapiyormus gibi
kesinlikle. Köpekler/kediler toplanıyor diye kızan kavga eden o kadar çok komşu var ki.
Umarım Allah onları açlıkla terbiye etmez. O zaman anlarlar.

Aklıma Cihangir geldi. Ekmek arası salatalık, domates, peynir yiyorduk. Kedicik geldi, doğal olarak paylaştığımız salatalığı peyniri yemedi, beğenmedi koca popolu. :) Ordan çıktı bir yaşlı teyze, siz utanmıyor musunuz kedilere yemek vermemeye burası Cihangir burda kedilere böyle davranamazsınız falan diye bağırıp çağırmaya başladı. Tabi cevabını verince özrünü de diledi. Keşke herkes sokak hayvanlarına Cihangir'deki kadar sahip çıksa. Bir kap su vermeyenler, en azından kuyruklarını kesmese.

bende gerçekten nefret ediyorum böyle insanlardan.
bu dünyada ki en masum şeyler hayvanlar !
ne yazık ki insanlar bir hayvan kadar akıllı olamıyorlar !!
HAYVANLARI KORUYALIMMMM

Cihangir - Beyoğlu - Şişli kedi cenneti :)
Keşke biraz başka yerlere de bulaşsa

Hayvan beslememden rahatsiz olan insanlarla tartismaktan ben biktim, onlar benimle tartismaktan bikmadilar..
Artik yoruldum cevap vermiyorum bile..
Cok zorladiklarinda gidip benden sikayetci olmalarini rica ediyorum..
Yasaya gore apartman yonetmeligine gore aparman ici haricinde sokakta dilediginizce sokak hayvani besleyebilirsiniz.
Onlarla gereksiz tartismaya girip sinirlerinizi bozmayin..
Gunlerce agladigimi bilirim onlar huzurla uyurken..
Simdi o kadar pismanim ki beni tuketme cabalarina izin verdigim icin..
Sevgiler..

hele ben nasıl gıcık oluyorum hayvan düşmanlarına.
apartmana giriyormuş, kendi sokakta kalsa nereye girecek bakalım. İlahi adalet böylelerinin haddini bildiriyor merak etmeyin

bende cok severim hayvanlari.nerde hasta bakima muhtac kedi var alir tedavi ettiririm.
ama onlara bakarkende diger insanlara rahatsizlik vermemek gerekir.
mesela biz mustakil bir evde oturuyoruz karsimizdada apartman dairesi var ve onun 4 katinda oturan bir bayan var.
heegun besler kilo kilo mamasiymis şusuymus busuymus herseyi apartmanin onune yigar butun kediler basina toplanit.
amaaa diyorum ki o pisliklerini kapida birakir etrafa koku yayilir kendisi 3 kattaya sonracima kapimizin onundeki ayakkabilara bir guzel iserler ayakkabini unutmaya gor inanki biktik kedilerden negret etme derecesine geldik.
annemin canim bahcesini talan etmusler.kadina yazik degilmi binbir emekle ektigi bahcesini bok cukuruna cevirmeye.
oniki kedi inanki biktik.yeni ayakkabilarimiz batti .ayakkabi olmazsa gelip tam esige yapiyorlar.
ahh ahhh bin dokun bin ah isit

boyle sorunlar yaratmıs olsa kediler zaten biz bilirdik gorurduk oyle bir durum yok apartmanı pisletse bilhassa zaten kendimiz tanık oluruz veya cevreye zarar verse..yıllardır kedi beslemiş biri olarak evimde kapımın onunde cisini kakasını saga sola yaptıklarını hic bilmem temiz hayvanlardır..bazı insanların kaplerini kotuluk burumus sadece o hayvancıkları beslememeiz rahatsızlık vermiş yada szofren var olmaya seyleri kuruyor kafasında bilemiycem ortada sizin anlatıgınız gibi bir durum olmadı ha hayvan uyusluguna ta 4. kata cıkıp kapılarını onune pisletiyorsa bilemiycem tabi:)

bizim aşağımızda bi kırtasiye dükkanı var.sitedeki çocuklar yavru kedi bulmuşlar kırtasiyecide dükkanda dursun demiş gelen giden seviyor :) geçenlerde bende kucağıma aldım sevdim.içime sokasım geldi sert severim biraz :) eşimde sevgiden öldürcen hayvanı yavaş dedi :) halbuki onlar öyle sevmekten dahada hoşlanıyor :) bi komşumuzda "nefret ederim hayvanlardan nasıl seviyorsun böyle" dedi."hayvanlardan nefret mi edilir hiç" dedim."eşimde hayvan sevmeyen insan sevemez der ama benim insan ilişkilerim gayet iyi" dedi..insan ilişkileride berbat ama haberi yok garibimin...

benim de çok hassas olduğum bir konu,ağızları var dili yok gariplerin,oraya buraya tuvaletlerini yapıyorlarsa(ayrıca kediler tuvaletlerini kapatıyor bildiğiniz gibi)çöpleri karıştırıyorlarsa,kaldırımlarda orada burada yatıyorlarsa onların suçu günahı ne,Allah ta onları öyle yaratmış işte,ne yapsınlar hayvancıklar bu dünyadan başka bir dünyamı var sanki gidip orada yaşasınlar,hep beraber yaşayıp gideceğiz işte.
hem ben cidden anlamıyorum bu hayvanları sevmeyenleri,ben gördüğüm yerde yüzümde hemen bir tebessüm oluşuyor,o kadar tatlı o kadar sevimliler ki,tarif edilemez bir sevgi bu,çok ama çok seviyorum onları.
ne olur ki sanki çöpe atacağın yemeği bir kaba döksende kapı önüne koysan,ben kasaba gittiğimde özellikle akciğer varmı diye istiyorum,pişirip birde sokağa bıraktığımda dünyalar benim oluyor,bunun mutluluğunu anlatmam.

Burda sokaklarda kedi görmek imkansız ama bol bol sincap var. Benimkinin adı Frank. Her gün gelip ne koymuşsam çıtır çıtır götürüyor. Bir ara yoktum 1 ay kadar, döndüğümde her yer buz tutmuştu, yazık acaba yaşıyor mudur hem yaşıyor olsa bile aradan uzun zaman geçti unutmuştur beni diye düşünürken baktım ön bahçede dikilmiş cama doğru bakıyor "yiyecek yok mu ablaa" der gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…