- 22 Eylül 2012
- 1.483
- 2.011
- 333
- Konu Sahibi archangelus
-
İki lokma da yemek veriyorlarsa Koalina ne güzel.Eki Görüntüle 1330174 Bizim buralarda her taraf kedi-köpek. Sadece sokak aralarında değil kaldırımlarda dahi yatıp kalkabiliyorlar. Ne kasap kışt diyor ne gelen geçen tekme atıyor.
Olabiliyormuş demek ki...
Çoğu çöp kenarında görüyorum ben yemekleri, besliyorlar da aynı zamanda. Sırf bizim apartmanın oralarda 6-7 tane köpek var, etraftaki çocuklar oynuyor, yemek yediriyor. Bizim apartman zaten komple seviyor köpekleri, isim bile taktık hepsine :)İki lokma da yemek veriyorlarsa Koalina ne güzel.
Hayvanı seven insan, insanı her şekilde sever.
Aynı şekilde bitkiyi seven insan da öyle.
Çoğu çöp kenarında görüyorum ben yemekleri, besliyorlar da aynı zamanda. Sırf bizim apartmanın oralarda 6-7 tane köpek var, etraftaki çocuklar oynuyor, yemek yediriyor. Bizim apartman zaten komple seviyor köpekleri, isim bile taktık hepsine :)
ne guzel koca sitede en dandik apartmana denk geldik digerleri kedi kopek sever ozenle bakar bizdekilerin yuzunde nur kalmamıs iclerindeki kotuluktenÇoğu çöp kenarında görüyorum ben yemekleri, besliyorlar da aynı zamanda. Sırf bizim apartmanın oralarda 6-7 tane köpek var, etraftaki çocuklar oynuyor, yemek yediriyor. Bizim apartman zaten komple seviyor köpekleri, isim bile taktık hepsine :)
Ben de çok şaşkınım. Hatta bazen geceleri sokağa yabancı girince bütün köpekler başlıyor havlamaya, uyanıyoruz komple :)Ahh hayalimdeki apartman, eski oturduğum yerde beş yıl sürdü insanların alışması
Şimdikilerde hiç umut görmüyorum, daha çok kavga dövüş çıkacak gibi duruyor
Aynen oyle birde hayvanlara yemek veriyoruz diye kinayip onlara vercegine git ac insan doyur diyorlar kendilero oyle yapiyormus gibiBir hayvan doyurmakla bir insan doyurmak arasında fark yok.
Bir hayvana zulmetmekle insana etmek arasında da fark yok.
Çöplerin yanında hızlı hızlı dolaşan, orada bir şey bulamayınca çaresizlik içinde hızlı pati yürüyen köpekler insanın içini acıtmıyorsa komşusu açken tok yatan komşu gibidir bu insan.
kesinlikle. Köpekler/kediler toplanıyor diye kızan kavga eden o kadar çok komşu var ki.Aynen oyle birde hayvanlara yemek veriyoruz diye kinayip onlara vercegine git ac insan doyur diyorlar kendilero oyle yapiyormus gibi
bende gerçekten nefret ediyorum böyle insanlardan.apartmanın kapısının onunde baktıgımız kediler bile millete batıyor az once bu yuzden apartmanın uyuz bi yaslıysa tartıstım yaslılara bile bu yuzden saygı duyamıyorum bu kadar tahammulsuzluk bu kadar huysuzluk.. kedilere bakmayın apartmana giriyorlar bıdı bıdı yaptı kediler apartmana girmiyor zaten urkekler sikayet edicem sizi dedi patladım orda terbiyesiz yasa bak konusmaya bak diyip yuzune kapadımacayip sinirimi bozdu
Aklıma Cihangir geldi. Ekmek arası salatalık, domates, peynir yiyorduk. Kedicik geldi, doğal olarak paylaştığımız salatalığı peyniri yemedi, beğenmedi koca popolu. :) Ordan çıktı bir yaşlı teyze, siz utanmıyor musunuz kedilere yemek vermemeye burası Cihangir burda kedilere böyle davranamazsınız falan diye bağırıp çağırmaya başladı. Tabi cevabını verince özrünü de diledi. Keşke herkes sokak hayvanlarına Cihangir'deki kadar sahip çıksa. Bir kap su vermeyenler, en azından kuyruklarını kesmese.
hele ben nasıl gıcık oluyorum hayvan düşmanlarına.apartmanın kapısının onunde baktıgımız kediler bile millete batıyor az once bu yuzden apartmanın uyuz bi yaslıysa tartıstım yaslılara bile bu yuzden saygı duyamıyorum bu kadar tahammulsuzluk bu kadar huysuzluk.. kedilere bakmayın apartmana giriyorlar bıdı bıdı yaptı kediler apartmana girmiyor zaten urkekler sikayet edicem sizi dedi patladım orda terbiyesiz yasa bak konusmaya bak diyip yuzune kapadımacayip sinirimi bozdu
boyle sorunlar yaratmıs olsa kediler zaten biz bilirdik gorurduk oyle bir durum yok apartmanı pisletse bilhassa zaten kendimiz tanık oluruz veya cevreye zarar verse..yıllardır kedi beslemiş biri olarak evimde kapımın onunde cisini kakasını saga sola yaptıklarını hic bilmem temiz hayvanlardır..bazı insanların kaplerini kotuluk burumus sadece o hayvancıkları beslememeiz rahatsızlık vermiş yada szofren var olmaya seyleri kuruyor kafasında bilemiycem ortada sizin anlatıgınız gibi bir durum olmadı ha hayvan uyusluguna ta 4. kata cıkıp kapılarını onune pisletiyorsa bilemiycem tabi:)bende cok severim hayvanlari.nerde hasta bakima muhtac kedi var alir tedavi ettiririm.
ama onlara bakarkende diger insanlara rahatsizlik vermemek gerekir.
mesela biz mustakil bir evde oturuyoruz karsimizdada apartman dairesi var ve onun 4 katinda oturan bir bayan var.
heegun besler kilo kilo mamasiymis şusuymus busuymus herseyi apartmanin onune yigar butun kediler basina toplanit.
amaaa diyorum ki o pisliklerini kapida birakir etrafa koku yayilir kendisi 3 kattaya sonracima kapimizin onundeki ayakkabilara bir guzel iserler ayakkabini unutmaya gor inanki biktik kedilerden negret etme derecesine geldik.
annemin canim bahcesini talan etmusler.kadina yazik degilmi binbir emekle ektigi bahcesini bok cukuruna cevirmeye.
oniki kedi inanki biktik.yeni ayakkabilarimiz batti .ayakkabi olmazsa gelip tam esige yapiyorlar.
ahh ahhh bin dokun bin ah isit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?