- Konu Sahibi kocasinatapiyo
-
[/QUOTE burada şikayet etsen hiç bişey ypmazlar ama aksıne bırı bnbm ewımdekı haywanı sıkayet etse hawluyo dıye gelır elımden bnm oğlumu alırlar ne anladım bn bu işten
belkıde awrupa bırlıgıne gırsek bızede buyuk cezalarm gelır ne guzelde olur
Belki az bucuk bir derecede sürekli kapisinin önünü pisleyen kediyi kovalayan bir vatandasi anlayabilirim de....ya peki zevki sefasi icin öldürenlere ne demeli...
Kürk icin, Derisi icin!!
Insanlarin Manto, kemer, Canta tutkusu icin ne kadar cok hayvan öldürülüyor....o minicik fog baligi bebeklerini kafasina vura vura öldürüp derisini duvar süsü yapanlar yokmu??
Nesli tükenmis hayvanlari öldürüp kafasini bir ödül gibi evine asanlar.???
Yazik diyorum sadce....yazik....Allah bizleri yaratmis, akil vermis fikir vermis, dogruyu yanlisi ayir edebilmemiz icin Mantik vermis....
onları yapanlar kadar onları alan talep eden lanet kendini sosyete diye tanıtan kokoş milleti de suclu ...
talep olmasın bakım kimse almazsa uretici ne yabcak apışıp kalcak ama yokkk yokkk :umursamaz:
wallaha bu konuda hıc bırsey dıyemıyorum yagnı acık acık allh onların belasını wersın günahtırya nasıl kıyosunuz siz ya nasıııl ahh alllahım ahhh bır tanesını elıme wersınler bır tanesını önce derısını yüzer arkasından parça parça kewserım o insanları en son öldürürüm :gitme::enbuyukkk:Belki az bucuk bir derecede sürekli kapisinin önünü pisleyen kediyi kovalayan bir vatandasi anlayabilirim de....ya peki zevki sefasi icin öldürenlere ne demeli...
Kürk icin, Derisi icin!!
Insanlarin Manto, kemer, Canta tutkusu icin ne kadar cok hayvan öldürülüyor....o minicik fog baligi bebeklerini kafasina vura vura öldürüp derisini duvar süsü yapanlar yokmu??
Nesli tükenmis hayvanlari öldürüp kafasini bir ödül gibi evine asanlar.???
Yazik diyorum sadce....yazik....Allah bizleri yaratmis, akil vermis fikir vermis, dogruyu yanlisi ayir edebilmemiz icin Mantik vermis....
heheheh hırsızlar:):):) çok doğru bır dawranıs sergılıyorsun arkdasım tebrık ederım sızıa.s.sokak hayvanları için elimden geleni yapıyorum... hatta bizim bahçedeki kediler çoğalınca diğer komşuları da buna teşvik ettik.. hem öyle mama falan almıyoruz.. bir kovaya sularını koyuyoruz.. bir de yemek kapları var.. artan yemeğini çöpe dökmek yerine o kaplara boşaltıyoruz, tabi komşular da.. en azından hem yemeklerimiz ziyan olmuyor hem de kedicikler köpekler aç kalmıyor... aç kaldıkları için de saldırganlaşmıyor...
yalnız ayakkabı ve terliklerimizi kapı önünde bırakamıyoruz.. sebep köpecikler alıp götürüyo...şutarafagitti
vay be 18 sefer okunmuş bır tane yorum yapılmamıs çok teşşekkur ederım çoooka.s.duymak istedıklerımı bırakın duymak istemedıklerımı bıle duyamamak çok kırıcı
ben bu konuyu bir derdim war bölümüne açmıştım fakat buraya taşınmış ben buraya açmadım zati daha önce konuşulmuş olması benım için bir önem tasımıypr ben bunu kendıme dert gördum ve actım konumu iyi günler dedıgım gıbı ben bu konuyu zaten buraya acmadım taşındım burayaDemişsiniz ama bu tür konuları biz evcilde heryerde konuşuyoruz. Ayrı bir konu olarak defa kez açıldı zaten. O nedenle devamlı buraya yazanlar bu konuya yazmamıştır. Konu açmadan önce arama yaparsanız bu durum ortadan kalkar.
Sevgiler.
malesef haywan sewmeyen ınsanların çocuklarıda aynı oluyor haywanları pis görüyorlar hor goruyorlar ama allahta onları göruyor
Bir hayvanın merhameti, onun sana duyduğu saygı kaç insanda var ki düşünürsek?
Hayvanları ezelden beri çok severim.
Kuş kedi köpek hatta yılan bile. Kesinlikle çoğu insandan daha akıllı ve duyarlılar.
bnm de tek hayalım o bırgun param olursa bı haywan barınagı acacam fakat lüks hepsini topluyucam en güzel yemek lerı yedırıcem en guzel yataklarda uyutucam onları bakıcılar bıle tutacam onlara amma kurban oldgum allahım duysun sesımızı yardımcı olsun bizlere yeterkı ewet bnde katıl olurum hele işkence allahım allahım o haywanlara işkence yapanları allah karsıma cıkartmezkı asıl işkenceyı görsunler öldürmem en son oldururum once günlerce aylarca işkence yaparım o nasıl bı haywana işkence ypmışsa cok wahsı bır köpeğe o insanı parçalattırırım ondan sonra o yaralarına tuz döker yakarım ıbbretı alem ıcınde meydanda sallandırırım bnde hıc dayanamam onlara onler bnm için melekahhh ahhhhh yarama tuz bastınız benimde kediciğim şuanda kucağımda küçük danam benim uyumaya çalışıyokaydirigubbakcemile3ben küçüklüğümdn beri hayvan hastasıyım dönem dönem çok kedi besledim,kuş,kamlumbağa vs.elimde olsa çiftlik kurup tüm hayvanları toplayıp bakabilirim.apartmandayım ama kedimi memleketimden aldım getirdim 3 yıldır birlikteyiz o kadar duyarlı akıllılarki anlatamam.bence insan kelimesinden bile üstünler.onlara eziyet konusu açılınca hep derim yemin ederim katil bile olutrum bu konu için.o kadar sinirleniyorum ki beddua edemeden geçemiyorumbirde sokakta bi kedi,köpek göreyim hemen ağlarım içim kıyılır hatta eşimle çarşıdan gelirken kedi görüp ağlamıştım yolda milletin içinde o kadar da kıyamam inşallah bigün çok param olursa hepsini toplayıp ayrı bir aleme çekilicem zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?