Arkadaşlar burada yapacağım paylaşımlar,resimler çok acı,çok üzüntü verici olacak..(aşırı üzüntü verici olanlar değil)..ben bile bakamazdım ama bakmam gerektiğini bilmem gerektiğini düşündüğüm için baktım..yüreğim parçalandı desem yeridir..bu masumların günahı ne? savunmasız dilsiz olmaları mı? biz kadınlar erkeklerden çok daha duygusalız biliyorum ama ne olur bakmadan geçmeyin,geçmeyin ki dur diyebilelim bu vahşete..bunları yapanlar bizim içimizde yaşıyor,dertleri ne alıp veremedikleri ne bu masumlarla? onlarda bir can taşıyor,onlar da üzülüyor,ağlıyor,seviniyor,mutlu oluyor.. çocuklarımızı şimdiden hayvansever olarak yetiştirelim, en azından bu bilinçleri oluşsun..ileride çevresel faktörlerle hayvana şiddet uygulama eğilimi oluşsa bile yapmasın..çocukken aldığımız çoğu şeyi hala bünyemizde barındırmıyor muyuz? işte bu da onlardan biri olsun, olsun ki kimse bu canlara el uzatmayı düşünmesin..önemli olan sorunu kökünden halletmekse, bunu beynimizde bitirmeliyiz..gece vakti ıssız bir yerde kimse görmeden yapmak değil, yapmayı düşünmemek, vicdanı elvermemek, onunda bir can taşıdıgını bilmek olsun en önemli amaç..bu nedenle lütfen sizde yardımcı olun..paylaşımlarda bulunun..fikirlerinizi yazın..tek amaç bu masumların korunması..
Son düzenleme: