cok ıyı olmuş keske annesını vuracagına kendını öldurseydı ıyı olmuş allah bnm duvalarımı kabul edıyo ya suraya bak saldırgan dıye köpeği öldurecekmıs allah boyle yapar işte inşallah depresyonu tavan ypsında kendınıde öldursun kadına gunah olmuş ölmesı gerek o katı mehet alı bamyecı ımıs kadının allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun o oğlanında mekanı tımarhane olsun kaydirigubbakcemile2kafamçokkarıştı:17 Kasım 2009
Köpeğe ateş etmek isterken annesini vurdu
Çorum'un Kargı ilçesinde bir çocuk, sokakta kendilerine saldıran köpeği vurmak isterken annesini öldürdü.
Edinilen bilgilere göre, Kargı ilçesine bağlı Avşar köyünde yaşayan Gülsüm Bamyeci(34) ve oğlu Mehmet Ali Bamyeci (11), evlerinin önünde otururken başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı. Sokak köpeğinin havlamasını sürdürmesi üzerine Mehmet Ali Bamyeci evlerine giderek babasına ait ruhsatsız av tüfeğini aldı ve evlerinin önüne geldi. Ruhsatsız tüfekle köpeği vurmaya kalkışan küçük çocuk, annesi tarafından durdurulmaya çalışılırken silahın ateş alması sonucu Gülsüm Bamyeci kafasından vuruldu.
Oğlunun kullandığı silahtan çıkan kurşunla kanlar içerisinde kalan talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan Mehmet Ali Bamyeci serbest bırakılırken, talihsiz kadının cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.
İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan ve yaşadığı şok sebebiyle depresyon geçirdiği öğrenilen küçük çocuğu yakınlarının teselli etmeye çalıştığı öğrenildi.
Eskişehir'de 2 aylık yavru köpek,6 yerinden bıçaklanarak yaralandı.Veteriner kliniğine götürülen yavru köpek ameliyata alınırken,Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ayten Tutkun"Bu bir insanlık suçu"dedi.
Olay,Çamlıca mh. Tombakzade cd.'sinde meydana geldi.Kimliği belirlenemeyen bir kişi,2 aylık ve erkek olduğu belirtilen sokak köpeğini bir eliyle boynundan tutup diğer eliyle bıçakladı.Çevredekilerin müdahalesi üzerine yavru köpeği bırakan bu kişi kaçtı.Çevrede bulunanlar kanlar içerisinde kalan yavru köpeğe yardım edilmesi için Tepebaşı Belediyesi ile Hayvanları Koruma Derneği'ni aradı.Belediye görevlileri ile Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ayten Tutkun yaralı köpeği Vişnelik Mh.Savaş cd.'sindeki "Nuh'un Gemisi" adlı veteriner kliniğine götürdü.Çeşitli yerlerinden 6 bıçak darbesi olduğu belirtilen yavru köpek veteriner hekimler tarafından ameeliyata alındı.
Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ayten Tutkun,yavru köpeği koma halinde bulunca hemen veteriner kliniğine getirdiklerini söyledi.Yavru köpeği bıçaklayan kişi hakkında savcılığa şikayette bulunacaklarını belirten Tutkun,şöyle dedi;
"Henüz 2 aylık olan bu köpek dövülmüş ve bıçaklanmış.Bu kadarcık hayvan bunu hakedecek ne yapmış? 2 aylık köpek oynamaya,sevilmeye gider.Dişleri bile çıkmamış.Durumu çok kritik.Ameliyata alındı.Büyük olasılıkla kurtarılamayacak.Dövüp daha sonra bıçaklamışlar.Suç duyurusunda bulunacağız.Burada insanlık suçu işlenmiş.Hayvanlara eziyet ve işkence etmek insanlık suçudur.Yavru köpek insafsızca bıçaklanmış"
Mahalle sakinleri köpeği bıçaklayanın 20 yaşındaki Ayhan Aykut olduğunu öne sürdü.Olayı görenler,"Ayhan annesi ile kavga edip sinirli bir şekilde evden dışarı çıktı.Sokakta gördüğü yavru köpeği tekmedi ardından da bıçaklamaya başladı.Yavru köpeği onun elinden zor aldık" diye konuştu.
hangı ana babanın umrundakı hayvanlara yapılan ezıyet sadece bır kaçının ben cocukta görsem sokakta hayvana ezıyet ederken buyuk kuçuk dınlemem alırım ayagnmın altına bu ne eğitimsizlık ne cahıllık ya hele ana babaların rahatlıgı ondan sonra cokcuklarının agzına ıkıtane çarpıp göndersen suçlu sen olursun sahıp çıkın kardesım çocuklarınıza doğurup doğurup salıyolar sokaga sonra ne görüldüğü gibi terbıyesız ne yapacagını bılmeyen cocuklar cıkıyo ortaya ama dinsizin hakkından ımansız gelır ahh su köpekler ısırmıyokı parçalamıyokı sunları bende mutlu olım
bende aynen gıcık oluyorum boyle tıplere zaten cevreye ıyıbı bırey saygılı görgulu düzgün bı bırey getırmek ıcın degıl doğurmak ıcın doğruyolar ıste yarın öburgun o cocuklar ne olacak gelecegın hıc bısey bılmez lerı olacaklar allah benımle karsılastırmasın ezıyet edenlerı vallaha o hayvanın canını nasıl yakıyorlarsa bende onlarıncanını yakarımbende dayanamıyorum böyle şeylere.. Nedir bu hayvanların çektiği..Açlık, susuzluk, soğuk yetmezmiş gibi birde şiddete maruz kalıyorlar sokakta... Dediğin gibi doğurup doğurup sokağa atan, çoluğuna çocuğuna hayvan sevgisi aşılamayan ananın babanın bütün suç.. Dünyaya yeni bir birey değil vahşi bir yaratık getiriyorlar resmen!!
Birgün hastane bahçesinde yerde uyuyan bir kedinin üzerine 9-10 yaşlarında bi erkek çocuğu su dökmüştü.Annesi ve babası da bankta oturduğu yerde gülmeye başladı..Döndüm önce çocuğa saydım, sonrada bana laf yetiştiren anasına...Adam sesini bile çıkaramadı.. Gelemiyorum böyle şeylere hiçç gelemiyorum!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?