arkadaşlar 1 hafta önce yavru muhabbet kuşu almıştık ilk zamnlar sakindi ama 2 gün önce kafeste olduğunda ayağını ısırıyor dışarıya saldığımızda sakin ama nedense kafesteyken ayağını ısırıyor yemini döküyor ben bir anlam veremedim yardımcı olurmusunuz
........ .!.:SORU: Stres
Benim 4 aylık dişi muhabbet kuşum var. Muhabbet kuşum Cancan kafesinin altındaki gazeteyi yırtıyor ve saklanıyor. Yem kabını döküyor. Neden böyle yapıyor olabilir, yardım eder misiniz?
CEVAP:
Sanırım kuş stres altında.Yeni aldıysanız evine ve size uyum sağlama sürecinde olduğundan bu stresi yaşıyor olabilir.Bu aralar fazla üstüne gitmeyin ve ele almaya çalışmayın.Hatta evin en sessiz odasına koymanızı öneririm.Vitamin takviyesi yapmak iyi gelecektir.Henüz üreme olgunluğunda olmadığı için yuva yapmak istediğini sanmıyorum.
arkadaşlar 1 hafta önce yavru muhabbet kuşu almıştık ilk zamnlar sakindi ama 2 gün önce kafeste olduğunda ayağını ısırıyor dışarıya saldığımızda sakin ama nedense kafesteyken ayağını ısırıyor yemini döküyor ben bir anlam veremedim yardımcı olurmusunuz
Şöyle bir bilgi buldum canım:kaydirigubbakcemile5
anam ben onun yerim ayaklarını:) canım galiba kafeste kalmayı sevmiyor.
bende kedim daha yawruyken ona tasma aldım . ama nezaman taksam benimki bayılma numaraları yapıyor :) eşşek işte :)))))))))))))))
istemedikleri şeyleri yaptırdığımız zaman illa ters tepki veriyorlar.kaydirigubbakcemile
haydut:lepi:merhabalar yeni köpek yavrusu alacagım erkek rottweiler cinsi kaparo verildi fakat oglum ve ben isim bulamadık erkek isim önerirmisiniz
merhabalar yeni köpek yavrusu alacagım erkek rottweiler cinsi kaparo verildi fakat oglum ve ben isim bulamadık erkek isim önerirmisiniz
merhabalar yeni köpek yavrusu alacagım erkek rottweiler cinsi kaparo verildi fakat oglum ve ben isim bulamadık erkek isim önerirmisiniz
kızlar günaydın ahhh nigtelf cim al bendende okadar!!!!
benimde oğlusum var ama şimdi iyileştı allaha şükür ancak bu sağa sola çiş yapma konusu gerçekten çekilmez hal altı artık. nekadar temizlik yaparsam yapayım eve misafir dahi alamıyorum artık. anlamadımki bizimkidemi hastalık sonrası depresyonamı girdi. nevbaharcım sence nedir bu?
sabah eşim tam işe giderken ayakkabısını giyecektiki bı baktık ayakkabıya işemiş. nerdeyse oğlumus üstüne fırlatacaktı ayakkabıyı(((((( zor tuttum eşimi yaw. ben ayazı nasıl alıştırıcam tekrar küvete hiç bilmiyorumki. ne güzel büyüğünü girip yapıyor ama çiş heryerdeeeeeeee. ve inanın keyfi yani o acı çektiği günler çoktan gecti. galiba hoşuna gitti beyefendinin ohhh yattığım yerde bi salayım şöyle sıcacık :)))))))
off Allah tan bizim üzerimize falan yapmıyo! önceden azgınlık döneminde yaptığı yerlerden nasıl oluyosa kokusunu alıyo ve oralara yapıyo genelde ve çukur bulduğu yerlere :çok üzgünüm: çamaşır suyu,sirke,parfüm,dışarda bu amaçla satılan ürünler ... ne varsa denedim.en son lavanta kolonyası döktüm kokusu ağır olduğu için işe yaradı gibi ama asıl önemli olan çiş yapma olayından kurtarmak ama nasıl? çok da ilgi gösteriyoruz aslında...
inanır mısınız dün akşam gözümün içine yardım et dercesine öyle baktıki çaresizlikten sinirim bozuldu ve başladım ağlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?