abim veteriner onada sordum.abimde çiş yaparken miyavlama varsa,zorlanma varsa sistit vardır dedi.ama hiç öyle birşey yok.gayet rahat birşekilde yapıp birde üzerini örtmeye çalışıyo gidiyo. şu sıralar yine azgınlık döneminde, olmazsa araştırıp götürücez artık başka bir veterinere ama bildiğim kadarıyla bizim veteriner zaten buradaki en iyilerden biri !
:sm_confused:
Benimde 2 yaşınada bir kızım var adı lokum...lokum gibi bembeyaz bir köpek.20 günlükken aldım.oğlumla benim neşemiz oldu.tuvalet eğitimi verdik.gayet iyiydi 2 aydır nereyi bulursa çişini yapıyor.özelliklede halılara.önceden gazeteye yapıyodu.yaz boyuda bahçeye indirdik.şu anda halı bulduğu an işiyor.altını bağlamaya başladım.baş edemedim.sürekli kontrol ediyorum salonun kapısını yatak odamı mutfağı kapatıyorum.banyoda duruyo gazetesi kakasını yapıyor çişini asla gazeteye yapmıyor...ne yapıcağımı şaşırdım.halıları 2 haftada bir yıkatıyorum ....evi sürekli siliyorum.sevilmese çekilmez...yardım edin .......
Patricia, damla69 arkadaşımızın evcili köpek.Onun için ben diyorum ki bazen onları kızdırdığınızda size inat olarak yapabiliyorlar.Arkadaşımın köpeğinin de tuvalet eğitimi vardı ama bir iki kere gözlerinin içine baka baka koltuğa yapmış kaydirigubbakcemile3
Halıları sirkeli su ile silmenizi öneririm.Koku açısından etkisi olur.Köpeğiniz dışarı çıkarttığınız halde mi eve yapmaya başladı?
slm kızlar bende oğlumdan çok şikayetciyim. oğlumun cinsi husky ocakta 1 yaşına girecek. çok yaramaz hiç söz dinlemiyor .bana geldiğinde 3 aylıktı eğitim vermedik yazlığımızın bahçesinde kulübede yaşıyor kışın bağlanmıyor ama yazlığımız site içerisinde olduğu için yazın bağlamak zorunda kalıyoruz ziraa bütün komşularımız şikayetçibenim şöyle bir sorunum var oğlumla. sevip oyun oynayamaz oldum beni gördüğü anda başlıyor ulumaya ve yanına gidincede ön patilerini omuzlarıma atmaya çalışıyor nerdeyse sarılmaya çalışıyor diyebilirimkaydirigubbakcemile3 bende malesef uzak durmak zorunda kalıyorum yan yana yürüyemiyoruz sürekli benimle uğraşıyor eğitim veremiyorum sözümü dinlemiyor şımarıyor:CüvCüv: husky si olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum ne yapabilirim:uhm:
lokum dışarı çıkarttığım halde halıya yapmaya başladı evdede banyoya gazete seriyorum oraya yapıyodu.bir çocuk nasıl sevilirse o kadar seviliyo.komşular ailem evin insanı gibi davranıyolar.oğlumlada arası iyi.anlamadımki neye tepki?Patricia, damla69 arkadaşımızın evcili köpek.Onun için ben diyorum ki bazen onları kızdırdığınızda size inat olarak yapabiliyorlar.Arkadaşımın köpeğinin de tuvalet eğitimi vardı ama bir iki kere gözlerinin içine baka baka koltuğa yapmış kaydirigubbakcemile3
Halıları sirkeli su ile silmenizi öneririm.Koku açısından etkisi olur.Köpeğiniz dışarı çıkarttığınız halde mi eve yapmaya başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?