Bugüne dek beslediğim,hayatıma ortak ettiğim,hayatlarına ortak oldugum dostlarım oldu..
Kuşum-Mutlu
Balığım-Balık:)
Kaplımbagalarım-Manuella ve Eduvardo
Şahinim-şahin:)
Tavsanım-Pıhpıh
Civcivim-Civciv
Papaganım-Karga
Kara melekim köpekim Prensesim Şirinim
Şirin son durağımız oldu...yasakkelime onun şımarıklığı,aşırı kıskanclığı bazı dostlarımızı istemeyerek de olsa evden uzaklaştırmamıza sebep oldu..
Şimdi Şirin 16 yasında.. 1 Kasımda doğum gününü kutlayacağız..
O benim en iyi oyun arkadasım,en sessiz ve dikkatli dinleyicim,ben ezber yaparken seyircim,hislerine çok güvendiğim hareketlerinden anlam cıkardıgım ve hiç beni yanıltmayan Falcım..öz kardeşim a.s
iyiki doğmuş şirin.ayrıca çok mutlu bir hayvan olsa gerek sen gibi bir sahibi var :içelim: :1hug:
merhabalar, benimde 3 aylik boxer mix var ve 3 aylikta hamileyim herkes kiziyo bize esimle hamilesin evde köpegin ne isi var diyolar bebege ve bana cok zararliymis ama ben zeytinimi cok ama cok seviyorum lütfen yardim gercekten dogucak bebgime zarari olurmu acaba?
tokimisto cok tesekkür ederim.ben doktoruma sordum hic problem olmaz dedi zaten ama bunu yakinlarima bi türlü anlatamadim ama artk umrumda degil söyledikleri,bebisimle birlikte büyücek zeytinim
Arkadaşlar size danışmak istiyorum. Benim kedim bu aralar sıkça kızgınlık dönemini yaşadığını yazmıştım. Veterinerine gittim. Bana ilaç verdi. Haftada 1 ver dedi. İlacı verdikten sonra, hala o sorunları yaşadım. 2. hapı vereyim mi? Çok tereddüt ediyorum. Kedimin hırpalanmasını istemiyorum. Yazık uyku bile uyuyamıyor. Acaba 1. hap fazla etkilemedi mi? 2. haptan sonra rahatlar mı? Ay ne olur beni aydınlatın. İkide bir veterinere gidip konuşmak istemiyorum. Kedicim yemek bile doğru dürüst yiyemiyor o dönemde. Bende çaresiz kaldım. Keşke bu konularla ilgili bilgim olsaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?