bunlarda benim kuzucuklarım
bende hayvanları çookkk seviyorum ama uzaktan:çok üzgünüm: yanlarına yaklaşamıyorum sanki yiyecekler.......
...Ayrıca Püsküüt hanım sadece köpek değil kedilerede alıştıralım taraf tutmuş olmayalım:dilcikar::roflol:
Erkek kedilerde sistit hastalığı olurmuş. Ne yazık ki bunu geçen sene acı bir şekilde yaşadım. Kedimi kaybettim. Şimdi dişi bir kedi besliyorum. Tek tedirginliğimin bu olayı tekrar yaşarmıyım acaba? Dişi kedilerde bu hastalık olur mu? Önceki kedim Van ve 4 yaşında idi. Bu kedim Ankara ve şu anda 1 yaşında. Tüm iğneleri tam. Ama hala korkuyorum. Onada birşey olacak diye tedirginim.:çok üzgünüm:
Öncelikle Püsküüt'e teşekkür ederim. Yeni kedim, 3 ay önce kızgınlık dönemine girdi. Bunu veterineri ile paylaştım. Bana yapmam gerekenleri açıkladı. Yalnız bu aralar kedim kızgınlık dönemini sıkça yaşıyor ve bu durum beni endişelendirmeye başladı. Doktorumuz bu kadar sık olacağı hakkında bana bilgi vermedi. Kızgınlığı 15 gün ara ile oluyor. Bu sizce normal mi? Yavrulatmayı düşünmüyorum. Doktorumuz 1,5 yaşına gelince kısırlaştıralım demişti. Yalnız kedimde bende yıprandık. O bağırdıkça ben huzursuz oluyorum. Acaba ilaç kullanılabilir mi? İlacın bir sakıncası olabilir mi? Lütfen beni aydınlatın. Geceleri uyumak istiyorum artık.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?