Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 422875
Merhaba ,kızlar Hazal Kayanın saçı eskiden çok azdır. Resime dikkatle bakın. Amma şimdi saçı eskisinden çok çok iyi. Bu ünlüler saçlarını nasıl gürleşdirizor çok merak ediyorum . Beren Saatında saçı çok gürlesdi.
canım paran olduktan sonra kelliğe bile çözüm var. kullandığı ürünler, yaptırdıkları bakımla saçına bakıyodur.Eki Görüntüle 422875
Merhaba ,kızlar Hazal Kayanın saçı eskiden çok azdır. Resime dikkatle bakın. Amma şimdi saçı eskisinden çok çok iyi. Bu ünlüler saçlarını nasıl gürleşdirizor çok merak ediyorum . Beren Saatında saçı çok gürlesdi.
canım paran olduktan sonra kelliğe bile çözüm var. kullandığı ürünler, yaptırdıkları bakımla saçına bakıyodur.
kızlar bneimde saçımın orta kısmında çok seyreklik var ikiye ayıramıyorum bir saç tozu aldım kullanıyorum çok güzel kamufle ediyor hiç bir zararıda yok doğal bir ürün gerçekten saçıda gürleştiriyo hacım kazandırıyor orjial saçtan ayırt etmek imkansız adı fixplant tavsiye ediyorum gür görünmesini istiyorsanız bire bir ürün
arkadaşlar bu işin sırrını çözdüm bende hamilelik dönemimde saçlarımda seyrelme oldu kuzenim set odalarında makyözlük yapıyor onun tavsiyesi üzerine fixplant adı altında bir saç fiberi aldım inanaılmaz bir derecede etkisini gördüm anında seyrek bölgemi kapattı ve doğal bir görüntü verdi tavsiye ediyorum.