Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hazal Kayanın saçı nasıl gürleşti?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nazli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
282
1
96
Diğer
$images.webp
Merhaba ,kızlar Hazal Kayanın saçı eskiden çok azdır. Resime dikkatle bakın. Amma şimdi saçı eskisinden çok çok iyi. Bu ünlüler saçlarını nasıl gürleşdirizor çok merak ediyorum . Beren Saatında saçı çok gürlesdi.

aslında yine gür değil bence siyah renk saç derisini daha fazla belli ediyor şimdi kullandığı renk daha açık o yüzden daha fazla durduğunu düşünüyorum

Buna mı gürleşmiş diyorsunuz.
Kadının saçlaır hep aynı sadece şekli ve rengi değişmiş.
Bu sene tüm saçı aynı boyda o yüzden daha gür gözükebilir.
Ayrıca açık renk daha yoğun, daha geniş gösterir .
Resimdeki saçı siyah gibi birşey.
Kadının saç kökleri hep aynı..

hazalın saçlarında mutlaka ara ara çıt çıt takılıyordur aynı..
ama berenin saçında çıt çıt yok saçına perma yaptırmış kendisi perma saçı gür gösterir unutmayın...

Eki Görüntüle 422875
Merhaba ,kızlar Hazal Kayanın saçı eskiden çok azdır. Resime dikkatle bakın. Amma şimdi saçı eskisinden çok çok iyi. Bu ünlüler saçlarını nasıl gürleşdirizor çok merak ediyorum . Beren Saatında saçı çok gürlesdi.
canım paran olduktan sonra kelliğe bile çözüm var. kullandığı ürünler, yaptırdıkları bakımla saçına bakıyodur.

kızlar bneimde saçımın orta kısmında çok seyreklik var ikiye ayıramıyorum bir saç tozu aldım kullanıyorum çok güzel kamufle ediyor hiç bir zararıda yok doğal bir ürün gerçekten saçıda gürleştiriyo hacım kazandırıyor orjial saçtan ayırt etmek imkansız adı fixplant tavsiye ediyorum gür görünmesini istiyorsanız bire bir ürün

arkadaşlar bu işin sırrını çözdüm bende hamilelik dönemimde saçlarımda seyrelme oldu kuzenim set odalarında makyözlük yapıyor onun tavsiyesi üzerine fixplant adı altında bir saç fiberi aldım inanaılmaz bir derecede etkisini gördüm anında seyrek bölgemi kapattı ve doğal bir görüntü verdi tavsiye ediyorum.

kızlar bneimde saçımın orta kısmında çok seyreklik var ikiye ayıramıyorum bir saç tozu aldım kullanıyorum çok güzel kamufle ediyor hiç bir zararıda yok doğal bir ürün gerçekten saçıda gürleştiriyo hacım kazandırıyor orjial saçtan ayırt etmek imkansız adı fixplant tavsiye ediyorum gür görünmesini istiyorsanız bire bir ürün

arkadaşlar bu işin sırrını çözdüm bende hamilelik dönemimde saçlarımda seyrelme oldu kuzenim set odalarında makyözlük yapıyor onun tavsiyesi üzerine fixplant adı altında bir saç fiberi aldım inanaılmaz bir derecede etkisini gördüm anında seyrek bölgemi kapattı ve doğal bir görüntü verdi tavsiye ediyorum.

hiç memnun değilim tüm saçlarım bu uyduruk ürün yüzünden döküldü artık kelim. Sizde kel kalacaksınız söylemedi demeyin.

Back
X