Doğuma Hazırlık Hazek arkadaşımız için özellikle araştırdım ilgilenenlerde test etsin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eğer bazı arkadaşlar sabreder ise ben tüm takvimleri birleştirip 2011 de hamile kalmayı düşünüyorum.

çünkü şuan hesapta olmayan bir borç çıktı onu ödeyip artıya geçtikten sonra 2. çocuğu yapmayı düşünüyorum.

zaten 1 tane kızım var 2.side kız olsa önemli değil 2 den fazla da çocuk istemiyoruz.
ama 2. side erkek olursa fena olmaz diyerek çalışmalarımı o yönde yapacağım.
bu zaman zarfında da adet tarihlerimi gün ay saat olarak düzenli yazacağım. bir de dr kontrolünde ultrasonla yumurta çatlama takibiyle hamile kalacağım.

hazek arkadaşımın acelesi yoksa hamie kalmak için ona yol göstermeye çalışacağım. Bakalım ben hayırlısı ile kontrollü bir şekilde hamile kalayım da buradan sizlerede haber veririm

bu takvimde geneld etutuyor kızlar 10 / 9 tuttu baktıklarımdan birde siz denermisiniz?

kafam o kadar karmakarışık ki çünküçok uğraştım rus takvimine bakmak doğum tarihlerinden hamile kalınan ayları hesap etmek için. senin verdiğine bakacaktım kesiştiği nokta x i gösteriyor zaten kızım var ama sağa doğru 9 kutu sayınca bir sonraki yaştan devam ettim 0 çıktı eğer bu kafa karışıklığıyla doğru bakmışsam tabi.

rus takviminde tarihleri giriyorsun sonuca çıkıyor zaten.

baktım ama anlıyamadım sen bakarsan sevinirin
eşimin d.t 20.09.1975
benim d.t 22.10.1984
kızımın d.t 04.01.2006
s.a.t 08.11.2009

benim pc kafayı yedi sayfalar zor açılıyor. alıntı yapılmıyor.

özlemboğa baktım arkadaşım -kız- çıktı. aboyka gibi yazan kız demek, manik olan erkek demek. tabi herşeyi Allah bilir. Allah hayırlısı neyse onu versin hepimize

gulyhas nasıl bakılıyor ben şuan hamileyim 25 yaş s.a.t 8.11.2009 sen bakıp yazarmısın

sagol nisandakar tabiki hayırlısı olsun saglıklı olsun

nısandakar arkadasım cok ama cok tesekkur ederım canım benım yaaa
ya varya senın duaların bıle bana yeter ALLAH senden razı olsun canım benım kaydirigubbakcemile3

hazekcim ben sana hepdua ediyorum bu sayfalara bakarken. çok acele etmezsen önce ben de bazı şeyleri deneyelim sonra ben sana uyguladıklarımı tek tek yazacağım. şu mesajlarımın 50 limiti dolsa özelden de sana birşeyler yazacağım.

bugün elektirik kesilmeseydi sorduğum diğer ablamıda buraya ekleyecektim ama apartmanın elektirik sorunu vardı erken yattık. kızıma süt vermek için kalktım yazayım dedim.

en büyük ablamı aradım ona sordum. ama en büyük ablamın nüfusa kayıt ederlerken amcamlar dğum tarihini yanlış yazdırmışlar zaten. annem de yanlış yazdırmasınlar diye 3 ablam ve benim kini doğumdan sonra hep yazmış bir kağıda sandığına koymuş o yüzden bizim doğum tarihlerimiz doğru. en büyük ablamınkine baktım rus takvimine gerçektende yanlış çıkıyor ama ablam yıl doğru yazılmış ama ay ve amcam nüfus müd ne gittiği güünün tarihini yazdırmış kimliğe dedi. belkide rus takvimi herkeste tutacak diye birşey yok. ama yine de hesap ettim ben.

ablamın dt. 12.12.1964
eniştmn dt. 30.12.1964

kız yeğenimin dt. 8.8.1993 (ablamın tahmini regl tarihi yaptığım hesaba göre 8.12.1993) cinsiyet kız çıkıyor doğru

erkek yeğenimin dt. 16.11.2000 ( tahmini regl e göre 16.3.2000) cinsiyet rus takviminde kız çıkıyor yani rus takvimi burada tutmadı.
--------------------------------------------------

benim büyüğüm olan ablama anlattım rus takvimini ona sordum eniştemin ve çocukların doğum tarihlerini o da bana kızdı ---git kitap oku daha faydalı vermiyorum tarih falan dedi kızdı üsteleyemedim. kaydirigubbakcemile3

neyse ben bu yaz sonu bir doktora gideceğim hamile kalmadan önce kantestleri folic acit kullanımı için falan doktor eniştemin kuzeni oluyor ona soracağım bakalım ben de ne olacak. eğer dr bana yumurtlama takibi ile cinsiyetin arasında bir bağ olduğunu doğrularsa onun yönlendirmesi ile hamile kalacağım.

sana da öğrendiklerimi tek tek yazarım. doğru çıkarsa ben sana dr ismini falan veririm sen de regl günlerini sürekli kaydet senin içinde sorarım.

neyse şimdiden böyle plan yapmayalımda ölmezde sağ kalırsam net zaten sürekli elimin altında ben seni bilgilendiririm arkadaşım. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyelim.

birde sen de kızların için bu rus takvimini bir kontrol etsene en azından doğruluğu açısından test etmiş oluruz

canım slm, seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım aylarca hemde. Bütünnnnnnnnnn takvimleri yabancı sitelerdeki takvimler, cinsiyet konusunda bilgiler hepsini devamlı okumaktan midem bulanmıştı artık.

Bütün takvimleri bir araya getirdim , hepsind edoğru zamanı ayarladım, ne paralar döktüm takvimlere bilseniz, ovülasyon mikroskopları aldım , joans methodu, dr. Shetless methodu, babychoıce takvimi v.s.

Diyetler yaptım, eşimede uygulattım, doktor kontrolünd eyum takibi yaptırdım, özel gittim bir doktordan takvim aldım, asitik alkali olayına çok takıldım v.s.

Son deneme zamanı geldi , baktım ben ehrşeyi yaptım herşeyi denedim herşey tamam ama yine garantisi yok bunun ve ben hep hayal ettim çok dua ettim istedim

allah tarafındanmıdır bilemiyorum karşıma birini çıkardı canım gurbet arkadaşıom ablma dostum kardeşim herşeyimdir. O dediki bana dua et namaz kıl allahtan iste , o bana o kadar güç verdiki, dedim ben hepsini yaptım ama hala korkuyorum , allaha sığındım ve ondan diledim tamamen kendimi bıraktım.

Ve sonuç ortada hamile kaldım ve oğlumuz olacak allahın izniyle, çok mutluyum allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

Neden anlatıyorum bunları , ne yaparsak yapalım garantisi yok ama şansımızı artırırız. Ama sen araştır bilinçli ol inanarak yap öncelikle

nısandakar ben seneye dusunuyorum zaten ınsallah RABBIM bızede nasıp eder
hersey ıcın cok tesekkur ederım canım benımkaydirigubbakcemile3

2 kızımda tuttu ama en kucukte tutmadı
zaten benım en kucukte hamılelıgım degısıktı herkes erkek beklıyodu yanlardan kılo almamıstım
karnım sıvrıydı artı erkek cocuk gec dogar dıyolar ya 9 ay 15 gunde dogdu ama kız oldu
canım kızlarım benım sırf esımın mılletın yanında boynu bukuk kalmasın dıye ıstıyorum hayırlısıyla bır erkek sagdan soldan adamcagıza laf sokulmasın dıye RABBIM ıstedıgımızı afıyetle nasıp etsın ınsallah
a.s.

evet ya tam dogruçıkmıyo.
ilk kızımınki erkek çıkıyo..
ikinci ise dogru çıkıyo..
buna göre bi kızım bi oglum olmalıydı..aahhhh nerdeeee

Allah oğluna sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin. Ben de bu bebeklerimiz ve cinsiyetlerini tesadüfen gördüm anne adaylarının denemelerini falan okudum.

Mesela biri yumurtlama takibini sormuş birileri ben buna göre yaptım cinsiyetini öğrenince yazarım demişler ve hiiiiiç uğramamışlar bile. bazılarını tesadüf gördüm oğulları olmuş ama 1dk bu bölüme uğrayıpta birşey yazma gereği duymamışlar.

Sana çok teşekkür ederim yazdıkların için.
Ben de senin yaptıklarının hepsini deneyeceğim. Sonra buraya dönüp sonucu yazacağım.
şunları şunları yaptım cinsiyet şu diye.

Sonuçta herkesin kalbinden geçen bir şey vardır ama bebeklerimizi doğumdan sonra gördüğümüz ilk anda cinsiyet falan önemli olmuyor dra ilk sorumuz --bebeğim sağlıklımı- gerisi hiiiiiiç önemli değil aslında ama sonuçta insanız istiyoruz.

Ben sürekli kızımla ilgilendiğim için net e fazla giremiyorum işte böyle gece süt istediğinde içirdikten sonra uyku tutmayınca pc nin başına oturuyorum.

1 Ay sonra da memlekete gideceğim 3-4 ay kalacağım başka sağlık nedenleri ile doktora falan gideceğim ve nete giremem. annem de net yok.

Ama sana bahsettiğim doktora rutin kontrol için gidip ona sizler için tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm soruları soracağım.

Soranın 1 yüzü cevap vermeyenin 2 yüzü kara :1ninca:
Ama daha sonra buraya tüüüm öğrendiklerimi yazacağım.

evet ya tam dogruçıkmıyo.
ilk kızımınki erkek çıkıyo..
ikinci ise dogru çıkıyo..
buna göre bi kızım bi oglum olmalıydı..aahhhh nerdeeee

Ya bu testler pek önemli değil galiba ama mesela benim ablalarımdan birinin arkadaşı hemşireymiş çevresindekilere bu çin takviminden bahsetmiş. Ablam arkadaşına --küçük kardeşim de rus takvimi bulmuş bizim ve çocukların doğum tarihlerini istedi test edecekmiş--deyince tüm takvimlerin ortak ayını gününü, regl tarihlerini not etsin, gittiği doktorada mesela --dr bey benim ilk çocuğum kız/erkek 2.çocuk istiyoruz bu tarihler benim regl tarihlerim yardımcı olurmusunuz desin eğer anlayışlı bir doktorsa yardımcı olur. Cinsiyet konusunda yol gösteren çok dr var ama ilk gebeliğinde böyle soru soranlara acaip kızıyor doktorlar demiş--- alsanaalsanasmile

eee burda da zaten çoğumuz 2., 3. çocuk için cinsiyet konusunda şu olsa bu olsa diyoruz.

Ama ben bazıları gibi buralarda --kızlar cinsiyet konusunda bana da yardımcı olun gibi sorularla insanları boğup sonra söylenenleri uygulayıp bir da buraya uğrayıp 2 satır yazmayanlar gibi yapmayacağım. 1 yıl sonra da olsa gelip şuraya yazacağım sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…