- Konu Sahibi nisandakar
-
nisandakar benimkinide hesaplarmısın
benim d.t. 05.02.1982
eşimin d.t. 01.05.1973
son regl. 09.02.2010
teşekkürler
bu takvimde geneld etutuyor kızlar 10 / 9 tuttu baktıklarımdan birde siz denermisiniz?
gulyhas nasıl bakılıyor ben şuan hamileyim 25 yaş s.a.t 8.11.2009 sen bakıp yazarmısınÇOCUK CıNSıYETı TESPıT CETVELı
KADININ YAŞI OCAK ŞUBAT MART NıSAN MAYIS HAZıRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKıM KASIM ARALIK
18 o x o x x x x x x x x x
19 x o x o o x x x x x o o
20 o x o x x x x x x o x x
21 x o o o o o o o o o o o
22 o x x o x o o x o o o o
23 x x o x x o x o x x x o
24 x o x x o x x o o o o o
25 o x x o o x o x x x x x
26 x o x o o x o x o o o o
27 o x o x o o x x x x o x
28 x o x o o o x x x x o o
29 o x o o x x x x x o o o
30 x o o o o o o o o o x x
31 x o x o o o o o o o o x
32 x o x o o o o o o o o x
33 o x x x o o o x o o o x
34 x o x o o o o o o o x x
35 x x o x o o o x o o x x
36 o x x o x o o o x x x x
37 x o x x o x o x o x o x
38 o x o x x o x o x o x o
39 x o x x x o o x o x o o
40 o x o x o x x o x o x o
( KIZ : O   ERKEK : X )  
 NOT: Kadının yaşı doğru olarak belirlenir ve hangi ayda hamile kaldığına bakılır. Yaş ve hamile kalınan ayın kesiştiği kutucuk bulunur ve sağa doğru  9 kutucuk sayılır. 9.  kutucuktaki işaret (o) ise kız, (x) ise erkektir.
sagol nisandakar tabiki hayırlısı olsun saglıklı olsunbenim pc kafayı yedi sayfalar zor açılıyor. alıntı yapılmıyor.
özlemboğa baktım arkadaşım -kız- çıktı. aboyka gibi yazan kız demek, manik olan erkek demek. tabi herşeyi Allah bilir. Allah hayırlısı neyse onu versin hepimize
eğer bazı arkadaşlar sabreder ise ben tüm takvimleri birleştirip 2011 de hamile kalmayı düşünüyorum.
çünkü şuan hesapta olmayan bir borç çıktı onu ödeyip artıya geçtikten sonra 2. çocuğu yapmayı düşünüyorum.
Zaten 1 tane kızım var 2.side kız olsa önemli değil 2 den fazla da çocuk istemiyoruz.
Ama 2. Side erkek olursa fena olmaz diyerek çalışmalarımı o yönde yapacağım.
Bu zaman zarfında da adet tarihlerimi gün ay saat olarak düzenli yazacağım. Bir de dr kontrolünde ultrasonla yumurta çatlama takibiyle hamile kalacağım.
Hazek arkadaşımın acelesi yoksa hamie kalmak için ona yol göstermeye çalışacağım. Bakalım ben hayırlısı ile kontrollü bir şekilde hamile kalayım da buradan sizlerede haber veririm
Allah oğluna sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin. Ben de bu bebeklerimiz ve cinsiyetlerini tesadüfen gördüm anne adaylarının denemelerini falan okudum.canım slm, seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım aylarca hemde. Bütünnnnnnnnnn takvimleri yabancı sitelerdeki takvimler, cinsiyet konusunda bilgiler hepsini devamlı okumaktan midem bulanmıştı artık.
Bütün takvimleri bir araya getirdim , hepsind edoğru zamanı ayarladım, ne paralar döktüm takvimlere bilseniz, ovülasyon mikroskopları aldım , joans methodu, dr. Shetless methodu, babychoıce takvimi v.s.
Diyetler yaptım, eşimede uygulattım, doktor kontrolünd eyum takibi yaptırdım, özel gittim bir doktordan takvim aldım, asitik alkali olayına çok takıldım v.s.
Son deneme zamanı geldi , baktım ben ehrşeyi yaptım herşeyi denedim herşey tamam ama yine garantisi yok bunun ve ben hep hayal ettim çok dua ettim istedim
allah tarafındanmıdır bilemiyorum karşıma birini çıkardı canım gurbet arkadaşıom ablma dostum kardeşim herşeyimdir. O dediki bana dua et namaz kıl allahtan iste , o bana o kadar güç verdiki, dedim ben hepsini yaptım ama hala korkuyorum , allaha sığındım ve ondan diledim tamamen kendimi bıraktım.
Ve sonuç ortada hamile kaldım ve oğlumuz olacak allahın izniyle, çok mutluyum allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Neden anlatıyorum bunları , ne yaparsak yapalım garantisi yok ama şansımızı artırırız. Ama sen araştır bilinçli ol inanarak yap öncelikle
2 kızımda tuttu ama en kucukte tutmadı
zaten benım en kucukte hamılelıgım degısıktı herkes erkek beklıyodu yanlardan kılo almamıstım
karnım sıvrıydı artı erkek cocuk gec dogar dıyolar ya 9 ay 15 gunde dogduama kız oldu
canım kızlarım benım sırf esımın mılletın yanında boynu bukuk kalmasın dıye ıstıyorum hayırlısıyla bır erkek sagdan soldan adamcagıza laf sokulmasın dıye RABBIM ıstedıgımızı afıyetle nasıp etsın ınsallah
a.s.
evet ya tam dogruçıkmıyo.
ilk kızımınki erkek çıkıyo..
ikinci ise dogru çıkıyo..
buna göre bi kızım bi oglum olmalıydı..aahhhh nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?