- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Sevgilimle bir ara aramız kötüydü hatta ayrılık derecesine kadar ve arkadaşları ile erkek grubu var oraya yazmış ki manitadan ayrıldım hovardalığa hızlı giriş yaptım kızı maça çağırdım akşama ev lazım x kişi senin ayarladığın evi bana ayarlayalım çok afedersiniz kizlar vücudumdaki fazla sıvıyı dışarı atacağım yazmış ben bunu gece 4te gördüm beynime kaynar sular boşaldı resmen hemen olduğum yeri terkettim .numaramı değiştirdim o konuşmaların ekranını almıştım eski numaramdan gönderip birşeyler yazdım bu konusmaların malum yerlerini sansürleyip kardeşine attım ailene söyle tanışma vs olmayacak abin böyle şeyler yapmış diye . sonra numaramı degistirdim .Ailemiz tanışacaktı daha bunu nasıl yapar kendime gelemedim. Ailemden farklı bir şehirde kalıyorum burda çalışıyorum akşam spordan geldim ev arkadaşımla yürüyüşe çıktık akşam dönüşte asansörden inerken pat karşıma çıktı. İlla kapıya gel konuşacağım seninle diye. güç bela geldim baktım annesi babası kardeşi bide kendi kalkıp o saatte gelmişler . Annesi babası bizi nasıl bir çırpıda silersin biz seni çok seviyoruz vs diyerek .Gerçekten o insanlara çok ayıp oldu. Bende durumu biliyorsunuz dedim . Sevgili şahsının açıklaması neymiş efendim erkek muhabbetiymiş öyle birşey olmamış yeminler vs vs. Tabi yedim mi hayır. Ben bu kişiyle yuva kuracaktım az kalsın . Geçen 3 yıla canım yanıyor sadece. Yalnızca içimi dökmek istedim. Ve yine annem haklı çıktı.