Hazin bitiş

Suanda seni tum ictenligimle alkisliyorum:KK9: hikayenin sonunda burdaki kizlar gibi ailesi geldi dayanamadim affetim bundan sonra ne yapmaliyim yazicqk diye beklerken. Valla helal olsun affetmemissinz. Bosverin yillari falan insanlar 10 yildan sonra bosaniyor. Boyle bisey yasiyqcaginz varmis yasadinz gecti gtti. Arkaniza bakmayin o tiplerle evlilk zor cunku. Karsiniza iyi insanlar cikar eminim:KK54:

[MEDIA

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgilimle bir ara aramız kötüydü hatta ayrılık derecesine kadar ve arkadaşları ile erkek grubu var oraya yazmış ki manitadan ayrıldım hovardalığa hızlı giriş yaptım kızı maça çağırdım akşama ev lazım x kişi senin ayarladığın evi bana ayarlayalım çok afedersiniz kizlar vücudumdaki fazla sıvıyı dışarı atacağım yazmış ben bunu gece 4te gördüm beynime kaynar sular boşaldı resmen hemen olduğum yeri terkettim .numaramı değiştirdim o konuşmaların ekranını almıştım eski numaramdan gönderip birşeyler yazdım bu konusmaların malum yerlerini sansürleyip kardeşine attım ailene söyle tanışma vs olmayacak abin böyle şeyler yapmış diye . sonra numaramı degistirdim .Ailemiz tanışacaktı daha bunu nasıl yapar kendime gelemedim. Ailemden farklı bir şehirde kalıyorum burda çalışıyorum akşam spordan geldim ev arkadaşımla yürüyüşe çıktık akşam dönüşte asansörden inerken pat karşıma çıktı. İlla kapıya gel konuşacağım seninle diye. güç bela geldim baktım annesi babası kardeşi bide kendi kalkıp o saatte gelmişler . Annesi babası bizi nasıl bir çırpıda silersin biz seni çok seviyoruz vs diyerek .Gerçekten o insanlara çok ayıp oldu. Bende durumu biliyorsunuz dedim . Sevgili şahsının açıklaması neymiş efendim erkek muhabbetiymiş öyle birşey olmamış yeminler vs vs. Tabi yedim mi hayır. Ben bu kişiyle yuva kuracaktım az kalsın . Geçen 3 yıla canım yanıyor sadece. Yalnızca içimi dökmek istedim. Ve yine annem haklı çıktı.
Allahın sevgili kuluymuşsunki evlenmeden gördün gerçek yüzünü ve annenin haklı olduğunu geç.olmadan anladın boşver üzülme ona buna. Kendini düşün.

İnsanlar ya da ebeveynler kızlarına ayıp onunla konuşma bununla oynama diyeceğine keşke o terbiye eğitimlerininde bir kısmını erkek çocuklarına öğretseler. Amcaya pipini göster demekle olmuyor bu işler edep terbiye çocukluktan başlar sonra işte böyle önüne geçemezler ahlaksız örümcek beyinli birey olup çıkarlar

Önceki konularınıda okumuştum. Bu hazin son belliymiş aslında. İstisnalar olsa da kimse kendini uzun süre gizleyemiyor demek ki. Sana sinyalleri çoktan vermiş daha önce defalarca güven problemi yasamana sebep olmuş. Birdaha kendisini affettirecek gibi duruyor bana kalırsa, çünkü yazık ailesi falan zahmet etmiş moduna girmişsin. Sakın öyle bi hata yapma, bundan me köy ne de kasaba olur

Kimse kimseyi kandirmasin. Yalnızca apaçi kılıklı cahil erkekler böyle seviyesiz geyiklerle eğlenir. Gerçekten aşk acısı çekmiş olsaydı samimi arkadaşlarına dertlenirdi. Ailesi de evlendiginizde onun her yanlisinda kılıf uydururmus şimdiden belli etmişler kendilerine. Bizim ailede bile anam babam bırini uzduk diye ortalığı birbirine katar elalemin çocuğuna bak hele

Canım çok sarsıcı bir olay yaşamışsın gerçekten.
İnsan böyle şeyler duyunca kime neye güveneceğini şaşırıyor.
3 yılı nasıl heba edebilir bir insan nasıl bu kadar gözü dönebilir bilmiyorum.
Bazı insanlara 3 yılını da versen 30 yılını da versen gözü doymayan doymuyor .
Soğukkanlılıkla karşılamışsın gerçekten takdir ettim.
Ben olsam yıkılırdım heralde o an.
Hayırlısı buymuş Allah daha iyi insanlar çıkarsın karşına.
Umarım en kısa sürede atlatırsın bu travmayı .
Eminim ilerde iyiki bitmiş diyeceksin.

Edit: eski konularına baktım benzer şeyler yaşamışsın daha önce de.
Belki de bu yüzden çok sarsmadı bu olay seni.
Araya 1 yıllık ayrılık girmiş falan.
Yalama olmuş bir ilişkiden başka birşey yok ortada.
3 yılını boşu boşuna heba etmişsin umarım tekrar affedip kendini feda etmezsin.
Affedersen bundan sonra yaşayacaklarının sorumlusu sensin ;)

Son düzenleme:
Canım çok sarsıcı bir olay yaşamışsın gerçekten.
İnsan böyle şeyler duyunca kime neye güveneceğini şaşırıyor.
3 yılı nasıl heba edebilir bir insan nasıl bu kadar gözü dönebilir bilmiyorum.
Bazı insanlara 3 yılını da versen 30 yılını da versen gözü doymayan doymuyor .
Soğukkanlılıkla karşılamışsın gerçekten takdir ettim.
Ben olsam yıkılırdım heralde o an.
Hayırlısı buymuş Allah daha iyi insanlar çıkarsın karşına.
Umarım en kısa sürede atlatırsın bu travmayı .
Eminim ilerde iyiki bitmiş diyeceksin.

Edit: eski konularına baktım benzer şeyler yaşamışsın daha önce de.
Belki de bu yüzden çok sarsmadı bu olay seni.
Araya 1 yıllık ayrılık girmiş falan.
Yalama olmuş bir ilişkiden başka birşey yok ortada.
3 yılını boşu boşuna heba etmişsin umarım tekrar affedip kendini feda etmezsin.
Affedersen bundan sonra yaşayacaklarının sorumlusu sensin :KK66:
Haklısın

İnsanlar ya da ebeveynler kızlarına ayıp onunla konuşma bununla oynama diyeceğine keşke o terbiye eğitimlerininde bir kısmını erkek çocuklarına öğretseler. Amcaya pipini göster demekle olmuyor bu işler edep terbiye çocukluktan başlar sonra işte böyle önüne geçemezler ahlaksız örümcek beyinli birey olup çıkarlar
O kadar haklısınız ki .

sevgiliyken gördügün icin cok sanslisin böyle birinden kurtuldun dua et evli degilsin..

Sevgilimle bir ara aramız kötüydü hatta ayrılık derecesine kadar ve arkadaşları ile erkek grubu var oraya yazmış ki manitadan ayrıldım hovardalığa hızlı giriş yaptım kızı maça çağırdım akşama ev lazım x kişi senin ayarladığın evi bana ayarlayalım çok afedersiniz kizlar vücudumdaki fazla sıvıyı dışarı atacağım yazmış ben bunu gece 4te gördüm beynime kaynar sular boşaldı resmen hemen olduğum yeri terkettim .numaramı değiştirdim o konuşmaların ekranını almıştım eski numaramdan gönderip birşeyler yazdım bu konusmaların malum yerlerini sansürleyip kardeşine attım ailene söyle tanışma vs olmayacak abin böyle şeyler yapmış diye . sonra numaramı degistirdim .Ailemiz tanışacaktı daha bunu nasıl yapar kendime gelemedim. Ailemden farklı bir şehirde kalıyorum burda çalışıyorum akşam spordan geldim ev arkadaşımla yürüyüşe çıktık akşam dönüşte asansörden inerken pat karşıma çıktı. İlla kapıya gel konuşacağım seninle diye. güç bela geldim baktım annesi babası kardeşi bide kendi kalkıp o saatte gelmişler . Annesi babası bizi nasıl bir çırpıda silersin biz seni çok seviyoruz vs diyerek .Gerçekten o insanlara çok ayıp oldu. Bende durumu biliyorsunuz dedim . Sevgili şahsının açıklaması neymiş efendim erkek muhabbetiymiş öyle birşey olmamış yeminler vs vs. Tabi yedim mi hayır. Ben bu kişiyle yuva kuracaktım az kalsın . Geçen 3 yıla canım yanıyor sadece. Yalnızca içimi dökmek istedim. Ve yine annem haklı çıktı.
Kim kimi silmiş acaba, o iğrenç muhabbetleri yapan erkek arkadaşınız masum, siz bunun üzerine yapmanız gerekeni yapınca mı suçlu olmuşsunuz? Tavrınızı bozmayın, evlenilecek bir erkek değil bu çocuk.

Back
X