Bebek Beslenmesi hazır mamaların markası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nesli2904

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
10
2
1
39
herkese merhaba haftaya kızımın 6. ayı bitecek ve bugüne kadar sadece anne sütü verdim ama artık kızıma günde iki kere de olsa (sabah ve akşam) hazır mama başlamayı düşünüyorum ama o kadar çok marka var ki güvenemiyorum kullanan anneler varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim? şimdiden çok teşekkürler

6 ay boyunca anne sütü almış bundan sonra mama değilde ek gıda versen iyi olur. Ev yapımı yoğurt tarhana çorbası ve meyve puresi ile başlayabilirsiniz

Sabahları meyve puresi ve ya meyve suyuda olur (1 yemek kaşığı ile basla sonrasında artır) üzerine anne sütü öğlen çorba verirsin sonrasında anne sütü aksam ise ev yoğurdu yatarken anne sutu.. Benimde bebegim 5 buçuk aylık simdi bu düzende ilerliyoruz

herkese merhaba haftaya kızımın 6. ayı bitecek ve bugüne kadar sadece anne sütü verdim ama artık kızıma günde iki kere de olsa (sabah ve akşam) hazır mama başlamayı düşünüyorum ama o kadar çok marka var ki güvenemiyorum kullanan anneler varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim? şimdiden çok teşekkürler
Bence de siz ek gıdaya başlayın. Biberon almayabilir hiç vermediyseniz. Sabah peynir pekmez zeytin yağıyla çok küçük bir parça yumurta sarısıyla ve bir kaç bebe bisküvisiyle ılık su katarak bir karışım hazırlayabilirsiniz. Doktorumuz önermişti. Bence onunla iletişime geçin bir liste vermişti bizimki.

Bence doktor kontrolünde ek gidaya baslaman daha hayırlıvolir sabahlari emzirdikten sonra meyvesuyu aksam ustu de yogurt verebilirsin

Ya acikcasi ben mamalarin hic birine guvenemiyorum :( benim kizimda 5 aylik bende sabah kahvaltilarda labne peyniri tuzsuz peynir tattiroyorum cok minik elma puresi veriyorum.bizde ek gidaya gecicez ve ben mama verme taraftari degilim.yaptigim purelerin icine kendi sutumden sagip koymayi dusunuyorum

Back
X