Merhaba geldim ben kaçamak yapmayacağıma yemin ederek güne başlayıp kaçamak yapmıyorumWilma11 gel bacim burda beraber kilo verelim.
Benim de 25kilo vermem lazim . Ekim de ise donecegim. Hedefim o gune zayiflamak
Ay vallahi MasallahMerhaba geldim ben kaçamak yapmayacağıma yemin ederek güne başlayıp kaçamak yapmıyorumbu yöntemde 1 hafta 3 kg verdim şu an reglim kaçamak sıfır
Sen şaka yapıyosunGünaydın kızlar
Geçen hafta 79.5
Bu hafta 77.8
Fark -1. 7
Yüzde 2.185
MerhabaMerhaba geldim ben kaçamak yapmayacağıma yemin ederek güne başlayıp kaçamak yapmıyorumbu yöntemde 1 hafta 3 kg verdim şu an reglim kaçamak sıfır
Sen şaka yapıyosun
Ay süperÇok çalıştım kaptanım79 zincirini kırdım çok şükür
Ay süpergerisi çorap söküğü gibi gelecek bak şimdi. Bende 80i bulsam keşke ucundan. Tartılmadım daha
Süper bir yöntemmişMerhaba geldim ben kaçamak yapmayacağıma yemin ederek güne başlayıp kaçamak yapmıyorumbu yöntemde 1 hafta 3 kg verdim şu an reglim kaçamak sıfır
Geçmiş olsun. Acil şifalar olsun.Eki Görüntüle 3599221 gecen hafta 84 70 kızlar ben bu hafta izinli olayım baya kötüyüm serum falan anca ayaktayım
Cok gecmis olsunEki Görüntüle 3599221 gecen hafta 84 70 kızlar ben bu hafta izinli olayım baya kötüyüm serum falan anca ayaktayım
Geçmiş olsun canım neyin varEki Görüntüle 3599221 gecen hafta 84 70 kızlar ben bu hafta izinli olayım baya kötüyüm serum falan anca ayaktayım
Çok geçmiş olsunEki Görüntüle 3599221 gecen hafta 84 70 kızlar ben bu hafta izinli olayım baya kötüyüm serum falan anca ayaktayım
Kiz ben anlamadim. Ne kadar bu sayi60,36 adım bu hafta ev ilaçlaması vs yürümedim pek yarın sabah yeniden start verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?