- 8 Mart 2020
- 5.633
- 27.592
- 548
İşi zor o zaman..
8 ağustosu özel yapan nedir? Sağlık olsun.
Hayat şartları.
Maşallah 26 yıl çalışmışsınız. Bende 17 yıldır çalışıyorum. Ve çok yoruldum. Daha da 17 yılım var emekli olmama.Hiç bitmeyecekmiş gibi hissediyorum... Ama emekli olunca çalışmak zorunda kalırım kaygısı da var.. Napcaz bilmiyorum.
Böyle bir kahvaltı istiyorum arkadaşımı buldumSelam millet korkunç menümü buyrun
Kahvaltı 2 poğaça, peynir, zeytin, 2 dilim kek
Öğlen:kahve ve vişneli bir parça tatlı
Akşam İslama köfte ve kabak tatlısı 4 dilim de ıslama ekmek
bugün eve dönüyoruz. O yüzden yarın kaldıgım yerden devam diyete
Chocolita
Aynı kaderi yaşıyoruz yarında tartı günü bakalım ödem olurmuİki gündür spor yapamadım bugün de regl oldum iştahım aşırı açılıyor regl öncesi ve şuan
Yarın sporumu yapacağım
Sabah herkes güzel eksiler görür ins
Yok. O yüzden mi bilmiyorum. Karnım lastik gibi. Doğum ve kilolar yüzünden . Ama biraz daha zayıflayayım bir cihaz varmış adını bilmiyorum. Karnı skjılaştırıyor.Kilo veren yol arkadaşlarım vücut sıkılaştırıcı kremler kullanıyormusunuz
Yürüyüş kurtarmış bende oda yokİyi akşamlar
Bugün sabah akşam karpuz vardı
Sabah 1 kase karpuz
1 dilim peynir
Tadımlık simit
4 çeri domates
1 peynirli yumurta kızarmış
Akşam karpuz biraz ayarı kaçmış olabilir
2 kase çorba
1 dilim peynir
Sucuk 4 dilim
Simit
Çorba içip kalkıyordum güya tartı öncesi dikkat edicem ya
Neyse olmuşa üzülmek yok
6.000 adım attım ama.
Hangi cihaz ise bende öğreneyim yoksa gidişim hiç iyi değil nar çekirdeği yağı kullanıyorum ama nafile doğumda bu kadar çatlağım olmadıYok. O yüzden mi bilmiyorum. Karnım lastik gibi. Doğum ve kilolar yüzünden . Ama biraz daha zayıflayayım bir cihaz varmış adını bilmiyorum. Karnı skjılaştırıyor.
Toplarsın sen gayet de güzel kilo veriyorsun başlayıncaYürüyüş kurtarmış bende oda yokama toparladım yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?