Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

delfinia delfinia hele sen bu hafta kendi rekorunu kırdın. Kilo vermeye engel durumların olmasına rağmen çok güzel kilo verdin. Maşallah canım inşallah gönlünce devam eder ❤️
Gel gelelim kurallar, Aylık sonuçtan 1 uyarı geldi. İlk uyarı. Sildirirsin delfim

papatyaseven91 papatyaseven91 tartı gelmediği için 1 uyarı var. İlk uyarı canım. Tartıyı yarın sabah bekliyorum. Daha önce bakamadım malesef. Tartıyı atamadığınız zaman hastalık vs. olmadıktan sonra mutlaka gönderin

Bu hafta + gelen kimse yokk 🫶 çok sevindim 🥰
Bende anca bakabildim kızlar. Aslında tartı günü akşamı güncellemelerimi yapardım. Ama hafta sonları evde olamıyorum. Günü mü değişsek ne yapsak bilemiyorum. Güncellemelerimin geç gelmesini istemezseniz haftaiçi bir günde yapabiliriz. Sorun değil derseniz böyle devam edebilir

Menülerim
Cumartesi
Yarım simitle peynir eminönünde
Akşam kahvaltılık ettik
Sigara böreği vardı 2 tane yedim
Bol domates ve yumurta yine
1 dilim ekmek
Çok fazla bir şey yemedim

Pazar
Kardeşimin doğum gününü kutladık
Pasta 1 dilim
Patlıcan kebabı 1 porsiyon
Pilav
Salata
Dününde yorgunluğu vardı pek porsiyon kontrolü yapamadım
Kahvaltım yok gibiydi ama

Pazartesi
Lor peyniri 3 kaşık
Domates
yumurta
Dünkü pastam artmıştı ondan yedim
Onu yemek canımı sıktı biraz abartı oldu
Akşam 2 çiğ köfte
Patlıcan kebabı (3 köfteli)

3 gün menü göndermemek 1 uyarı getirir. Ben 2 gün göndermedim. Ama 3ünü aynı anda yollamak rahatsız etti. 1 uyarım var

Eklentiler

• 20250712_232454.webp
    20250712_232454.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_20250714_003742_Huawei Health.webp
    Screenshot_20250714_003742_Huawei Health.webp
    12 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20250715_002958_Huawei Health.webp
    Screenshot_20250715_002958_Huawei Health.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 7
Chocolita Chocolita ben 1 hafta dedim ama benim izin uzadı :( burayı okuyorum sürekli en azından sabit gelirim umarım. Tartım yanımda değil. Tatilde de bi günüm bi günüme uymuyor. Ortam diyete müsait olmuyor. Bazen yolculukta ne bulursam onu yiyorum, ortama uymam gerekiyor vs.. Birde birileri diyette olduğunuzu anlarsa sürekli diyet dışı teklif ediyorlar ya. Çaktırmadan yapmak lazım diyet işini...

İyi geceler kızlar 🦋

Sabah
2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir bir dilim helva 5-6 tane zeytin avuç içi kadar ekmek

Akşam

Avuç içi kadar tavuk ızgara fırında patates

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 4k

Chocolita Chocolita

Kendimi çok şiş hissediyorum bu yüzden bu hafta detoks yapacağım 🤣 yarın sporumla taçlandıracağım 🙂

papatyaseven91 papatyaseven91 tartıyı göndermişsin şimdi gördüm canım kusura bakma. Önce güncellememi yapayım sonra geçmişi okuyayım demiştim. SIkma canını olacak bunlar. Bu hafta daha dikkatli olursun

Cumartesi Pazar menülerini de ayrıca beklerim

labellevie labellevie cumartesi, Pazar ve pazartesi menüleri.
Menüler bu gece gelirse uyarı gelmez

Chocolita Chocolita ben 1 hafta dedim ama benim izin uzadı :( burayı okuyorum sürekli en azından sabit gelirim umarım. Tartım yanımda değil. Tatilde de bi günüm bi günüme uymuyor. Ortam diyete müsait olmuyor. Bazen yolculukta ne bulursam onu yiyorum, ortama uymam gerekiyor vs.. Birde birileri diyette olduğunuzu anlarsa sürekli diyet dışı teklif ediyorlar ya. Çaktırmadan yapmak lazım diyet işini...
Tatilde normaldir canım fazla yüklenme kendine. Hiç yememektense iki şey arasında tercih yap. Mesela ağır bir yemek varsa tatlıyı es geç. Tatlı senin için öndeyse yemeyi hafif yap. Dondurma yiyeceksen tatlıyı yeme gibi. Canın çekmiyorsa ortama uymazsın. Aç hissetmiyorsan es geç. Hissedersen tercih yap. Hareket de ediyorsundur zaten tatilde.

Kızlar fotolarınızı da çekin aynı kıyafetle.farkı net görürsünüz
Soldaki benim başlangıç. Sağdaki 3.gün. daha erken tabi ama3 günde bile nasıl fark ediyor. bunun nedeni protein ağırlıklı gitmem. Ama bugün bi kaç parça şekersiz kek yedim. Yarın sabah hemen telafi edicem. P tesi 57 yi görmek istiyorum. Kafaya 53 ü koydum. Çoğunuza az saçma gelebilir ama örnek veriyim yarın havuza gidicez mayolarım o kilolara göre alındıgı için düdük gibi oldu bugün. Olmadı yani. Yenisini almak da istemem. Burda böyle takip etmek disipline sokuyor bizi 🌸
Fark çok iyi gerçekten. Daha da fit olacaksın inşallah 🫠 ödem insanı çok şişiriyor. Regl oldum bende şiştim biraz. Duygu durumum da karışık
Nice yılları olsun🌸🌸
Çok teşekkür ederim

papatyaseven91 papatyaseven91 tartıyı göndermişsin şimdi gördüm canım kusura bakma. Önce güncellememi yapayım sonra geçmişi okuyayım demiştim. SIkma canını olacak bunlar. Bu hafta daha dikkatli olursun

Cumartesi Pazar menülerini de ayrıca beklerim

labellevie labellevie cumartesi, Pazar ve pazartesi menüleri.
Menüler bu gece gelirse uyarı gelmez
İyi geceler canım;
Cumartesi günü
Kahvaltı; peynir, 5-6 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, domates salatalık

Kahve

Akşam; menemen ve karpuz

Pazar günü;

Kahvaltı; yumurtalı patates, 2 dilim ekmek, karpuz

Meyve

Akşam; aşure

Pazartesi günü; yoldaydık kahvaltı yok
Kahve

Akşam; ekmek arası döner ve içecek

delfinia delfinia hele sen bu hafta kendi rekorunu kırdın. Kilo vermeye engel durumların olmasına rağmen çok güzel kilo verdin. Maşallah canım inşallah gönlünce devam eder ❤️
Gel gelelim kurallar, Aylık sonuçtan 1 uyarı geldi. İlk uyarı. Sildirirsin delfim
Denizde birkaç gün iyi yüzdüm ya tartıya eksi olarak yansıdı kaptanım Chocolita Chocolita
:KK5::KK200:Teşekkür ederim verdiğin destek için 🤗💐💕
Aylık sonuçta +1 kg ile uyarı geldi, dilerim önümüzdeki günlerde bu uyarımı sildirme azmini ve başarısını gösterebilirim.🥰🙏
Bu arada menülerimi yazmayı ihmal ettim, afedersin.
Hemen yazıyorum:
Pazar günü menüm:
Kahvaltı yapmadım.
Öğle yemeğinde 3 köfte, birkaç adet patates kızartma, 2 dilim ekmek,
Akşam yemeğinde,
kuru fasulye, pirinç pilavı yedim.
Su:1,5 lt.
Adım:3321
Pazartesi günü menüm:
Kahvaltıda çift kaşarlı tost,
Öğlen patlıcan kızartma, yoğurt,
Öğleden sonra diyetdışı hamurişi,
Akşam zeytinyağlı fasulye yedim.
Adım:7413 adım (tempolu yürüyüş yaptım.)

Son düzenleme:
Denizde birkaç gün iyi yüzdüm ya tartıya eksi olarak yansıdı kaptanım Chocolita Chocolita
:KK5::KK200:Teşekkür ederim verdiğin destek için 🤗💐💕
Aylık sonuçta +1 kg ile uyarı geldi, dilerim önümüzdeki günlerde bu uyarımı sildirme azmini ve başarısını gösterebilirim.🥰🙏
Bu arada menülerimi yazmayı ihmal ettim, afedersin.
Hemen yazıyorum:
Pazar günü menüm:
Kahvaltı yapmadım.
Öğle yemeğinde 3 köfte, birkaç adet patates kızartma, 2 dilim ekmek,
Akşam yemeğinde,
kuru fasulye, pirinç pilavı yedim.
Adım:3321
Pazartesi günü menüm:
Kahvaltıda çift kaşarlı tost,
Öğlen patlıcan kızartma, yoğurt,
Öğleden sonra diyetdışı hamurişi,
Akşam zeytinyağlı fasulye yedim.
Adım:7413 adım (tempolu yürüyüş yaptım.)
1000111372.webp

14 Temmuz egzersiz paylaşımı
Yürüyüş, 7413 adım Chocolita Chocolita

Bende anca bakabildim kızlar. Aslında tartı günü akşamı güncellemelerimi yapardım. Ama hafta sonları evde olamıyorum. Günü mü değişsek ne yapsak bilemiyorum. Güncellemelerimin geç gelmesini istemezseniz haftaiçi bir günde yapabiliriz. Sorun değil derseniz böyle devam edebilir
Senin uygun göreceğin bir günü tartı günümüz yapalım canım Chocolita Chocolita
Diğer arkadaşlar için de uygunsa bana haftaiçi herhangi bir gün uyar.:KK200::KK19:

Ben bir grupta daha ilerliyorum. Onlar da hem cuma hem p.tesi yapıyor tartı günümüz. Böylece bozamıyorsun haftasonu😂
İsterseniz salı olsun. Haftasonu bozulursa p.tesi onun ödemini atarlar gibi. Bana da farketmez

Senin uygun göreceğin bir günü tartı günümüz yapalım canım Chocolita Chocolita
Diğer arkadaşlar için de uygunsa bana haftaiçi herhangi bir gün uyar.:KK200::KK19:

Ben bir grupta daha ilerliyorum. Onlar da hem cuma hem p.tesi yapıyor tartı günümüz. Böylece bozamıyorsun haftasonu😂
İsterseniz salı olsun. Haftasonu bozulursa p.tesi onun ödemini atarlar gibi. Bana da farketmez

Günaydınnnn💞🌸
Chocolita Chocolita emeklerine saglık canım inşallah az kaldı hedefe😊
Tartı günü benim için fark etmez hangi gün derseniz uyarım

Günaydınnn ❤️ bizimde cumartesi yapma sebebimiz haftasonu kaçamağı olursa tartıya yansımasın diyeydi 😅 Gerçek sonucu görebilmek için. Arkadaşıyla buluşan misafirliğe giden ne bileyim. Cumadan hesabı kapattık o yüzden. Bazen bir günün ödemini atmak uzun sürebiliyor. Önceden salıydı. Bizi düşürmüştü. Nasıl derseniz öyle yapalım. Tek sıkıntım güncellemeler geçe kalıyor

İstersen anket yapalım. Çoğunluğa bakalım. P.tesi den yanayım ben. Hem haftasonu dikkat etmemiz gerekir hem de güncellmeleri çok daha rahat yaparsın 🌸
Günaydınnn ❤️ bizimde cumartesi yapma sebebimiz haftasonu kaçamağı olursa tartıya yansımasın diyeydi 😅 Gerçek sonucu görebilmek için. Arkadaşıyla buluşan misafirliğe giden ne bileyim. Cumadan hesabı kapattık o yüzden. Bazen bir günün ödemini atmak uzun sürebiliyor. Önceden salıydı. Bizi düşürmüştü. Nasıl derseniz öyle yapalım. Tek sıkıntım güncellemeler geçe kalıyor

İstersen anket yapalım. Çoğunluğa bakalım. P.tesi den yanayım ben. Hem haftasonu dikkat etmemiz gerekir hem de güncellmeleri çok daha rahat yaparsın 🌸
Tamam canım. En doğrusu aslında pazartesi olması.
Ama bende nabza göre perşembe veya cuma diyorum. Çünkü biz daha önce salı günü tartılıyorduk. Bayağı oldu ama. Hafta sonu kaçamağı yapmamaya engel olamadık. Herkesin eşi evde. Sonuçlar fena geliyordu kızlar hatırlar. Motivasyonlar düşüyordu. Aylık sonuçtan uyarılar oluyordu. Cumartesiye çekince rahatladık.
Kızlar ne diyecek bakalım. Belki o zamandan bu zamana fikirler değişmiştir

Back
X