- 30 Ocak 2017
- 14.610
- 199.820
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu kadar adım nasıl atıyorsunuzbenim 7000 atınca pertim çıkıyor
Tatilde normaldir canım fazla yüklenme kendine. Hiç yememektense iki şey arasında tercih yap. Mesela ağır bir yemek varsa tatlıyı es geç. Tatlı senin için öndeyse yemeyi hafif yap. Dondurma yiyeceksen tatlıyı yeme gibi. Canın çekmiyorsa ortama uymazsın. Aç hissetmiyorsan es geç. Hissedersen tercih yap. Hareket de ediyorsundur zaten tatilde.Chocolita ben 1 hafta dedim ama benim izin uzadı
burayı okuyorum sürekli en azından sabit gelirim umarım. Tartım yanımda değil. Tatilde de bi günüm bi günüme uymuyor. Ortam diyete müsait olmuyor. Bazen yolculukta ne bulursam onu yiyorum, ortama uymam gerekiyor vs.. Birde birileri diyette olduğunuzu anlarsa sürekli diyet dışı teklif ediyorlar ya. Çaktırmadan yapmak lazım diyet işini...
Fark çok iyi gerçekten. Daha da fit olacaksın inşallahKızlar fotolarınızı da çekin aynı kıyafetle.farkı net görürsünüz
Soldaki benim başlangıç. Sağdaki 3.gün. daha erken tabi ama3 günde bile nasıl fark ediyor. bunun nedeni protein ağırlıklı gitmem. Ama bugün bi kaç parça şekersiz kek yedim. Yarın sabah hemen telafi edicem. P tesi 57 yi görmek istiyorum. Kafaya 53 ü koydum. Çoğunuza az saçma gelebilir ama örnek veriyim yarın havuza gidicez mayolarım o kilolara göre alındıgı için düdük gibi oldu bugün. Olmadı yani. Yenisini almak da istemem. Burda böyle takip etmek disipline sokuyor bizi![]()
Çok teşekkür ederimNice yılları olsun![]()
İyi geceler canım;papatyaseven91 tartıyı göndermişsin şimdi gördüm canım kusura bakma. Önce güncellememi yapayım sonra geçmişi okuyayım demiştim. SIkma canını olacak bunlar. Bu hafta daha dikkatli olursun
Cumartesi Pazar menülerini de ayrıca beklerim
labellevie cumartesi, Pazar ve pazartesi menüleri.
Menüler bu gece gelirse uyarı gelmez
Denizde birkaç gün iyi yüzdüm ya tartıya eksi olarak yansıdı kaptanımdelfinia hele sen bu hafta kendi rekorunu kırdın. Kilo vermeye engel durumların olmasına rağmen çok güzel kilo verdin. Maşallah canım inşallah gönlünce devam eder
Gel gelelim kurallar, Aylık sonuçtan 1 uyarı geldi. İlk uyarı. Sildirirsin delfim
Denizde birkaç gün iyi yüzdüm ya tartıya eksi olarak yansıdı kaptanımChocolita
Teşekkür ederim verdiğin destek için
Aylık sonuçta +1 kg ile uyarı geldi, dilerim önümüzdeki günlerde bu uyarımı sildirme azmini ve başarısını gösterebilirim.
Bu arada menülerimi yazmayı ihmal ettim, afedersin.
Hemen yazıyorum:
Pazar günü menüm:
Kahvaltı yapmadım.
Öğle yemeğinde 3 köfte, birkaç adet patates kızartma, 2 dilim ekmek,
Akşam yemeğinde,
kuru fasulye, pirinç pilavı yedim.
Su:1,5 lt.
Adım:3321
Pazartesi günü menüm:
Kahvaltıda çift kaşarlı tost,
Öğlen patlıcan kızartma, yoğurt,
Öğleden sonra diyetdışı hamurişi,
Akşam zeytinyağlı fasulye yedim.
Su:1,5 lt.
Adım:7413 adım (tempolu yürüyüş yaptım.)
Senin uygun göreceğin bir günü tartı günümüz yapalım canımBu hafta + gelen kimse yokkçok sevindim
Bende anca bakabildim kızlar. Aslında tartı günü akşamı güncellemelerimi yapardım. Ama hafta sonları evde olamıyorum. Günü mü değişsek ne yapsak bilemiyorum. Güncellemelerimin geç gelmesini istemezseniz haftaiçi bir günde yapabiliriz. Sorun değil derseniz böyle devam edebilir
Ben bir grupta daha ilerliyorum. Onlar da hem cuma hem p.tesi yapıyor tartı günümüz. Böylece bozamıyorsun haftasonuBu hafta + gelen kimse yokkçok sevindim
Bende anca bakabildim kızlar. Aslında tartı günü akşamı güncellemelerimi yapardım. Ama hafta sonları evde olamıyorum. Günü mü değişsek ne yapsak bilemiyorum. Güncellemelerimin geç gelmesini istemezseniz haftaiçi bir günde yapabiliriz. Sorun değil derseniz böyle devam edebilir
Senin uygun göreceğin bir günü tartı günümüz yapalım canımChocolita
Diğer arkadaşlar için de uygunsa bana haftaiçi herhangi bir gün uyar.![]()
Ben bir grupta daha ilerliyorum. Onlar da hem cuma hem p.tesi yapıyor tartı günümüz. Böylece bozamıyorsun haftasonu
İsterseniz salı olsun. Haftasonu bozulursa p.tesi onun ödemini atarlar gibi. Bana da farketmez
Günaydınnnn
Chocolita emeklerine saglık canım inşallah az kaldı hedefe
Tartı günü benim için fark etmez hangi gün derseniz uyarım
Günaydınnnbizimde cumartesi yapma sebebimiz haftasonu kaçamağı olursa tartıya yansımasın diyeydi
Gerçek sonucu görebilmek için. Arkadaşıyla buluşan misafirliğe giden ne bileyim. Cumadan hesabı kapattık o yüzden. Bazen bir günün ödemini atmak uzun sürebiliyor. Önceden salıydı. Bizi düşürmüştü. Nasıl derseniz öyle yapalım. Tek sıkıntım güncellemeler geçe kalıyor
Tamam canım. En doğrusu aslında pazartesi olması.İstersen anket yapalım. Çoğunluğa bakalım. P.tesi den yanayım ben. Hem haftasonu dikkat etmemiz gerekir hem de güncellmeleri çok daha rahat yaparsın![]()