- 30 Ocak 2017
- 14.605
- 199.818
- 598

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm olmuyor galiba öyle bi şey yaAnket nasıl oluşturuluyorarmin83
Bana da haftaiçi her gün uyar arkadaşlarGünaydınnnbizimde cumartesi yapma sebebimiz haftasonu kaçamağı olursa tartıya yansımasın diyeydi
Gerçek sonucu görebilmek için. Arkadaşıyla buluşan misafirliğe giden ne bileyim. Cumadan hesabı kapattık o yüzden. Bazen bir günün ödemini atmak uzun sürebiliyor. Önceden salıydı. Bizi düşürmüştü. Nasıl derseniz öyle yapalım. Tek sıkıntım güncellemeler geçe kalıyor
Görenler de yorum yapsın öyle karar verelim canım ben okeyim
Bana da haftaiçi her gün uyar arkadaşlarPazartesi derseniz de olabilir.
Yeni hafta, yeni tartı
Şöyle bir söz vardı, aklıma geldi
"Hayaller Cumartesi, hayatlar Pazartesi"
Banada uyar hangi gün olursa bu hafta cumartesi degilde pazartesi tartilabilirizGörenler de yorum yapsın öyle karar verelim canım ben okeyim
1 saat öncesi kessen yetmez mi ya.Yarın akşam 18:00da diyetisyen kontrolüm var
Bu yüzden öğlen yediğim yoğurt protein Sabah yiyip tartiya kadar bişey yememek
Ama susuz kaç saat kalmam gerek öğleden sonra 3 gibi su içmeyi bıraksam yeterli olur mu acay
Kontrolümu artık cumartesi sabahına sabitliycem akşam zor oluyor
şimdi izinlisin menü de beklemiyorum canım doğru muBen tatildeyim 2-3 hafta tartılamayacağım ama pazartesi bence iyi. Kaçamak olursa da yürüyüş için de zaman var.
Günaydın canım bende kahvemi içip bir 30 40 dk yapacagımGünaydın kızlar. Karnım zil çalarken eliptiğe çıkacağım. Yansın yağlar
Günaydınnnn güzel ve güçlü kadınlarrr
Tartı günümüz ile ilgili bir sonuca varabildik mi acaba canlar
Hadi bakalım gazamız mübarek olsunArtık tartı günümüz pazartesi
Hafta sonunuda dengede tutabiliriz bu şekilde. Hepimize iyi gelir inşallah