- 29 Kasım 2020
- 3.388
- 15.604
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin canım bayağı oldu yoksun. Çok sevindimMerhaba kızlar uzun zamandır yoktum sağlık sebeplerinden dolayı. Çok şükür herşey yolunda girdi birazda olsa . Aranıza dönmeye karar verdim . Diyete ara verdigimden beri verdiğim kiloları fazlasıyla aldım malesef kişuan tekrardan diyete başlama kararı aldım .
![]()
Chocolita @
Allah kolaylık versin sabır versin. Az biraz taktik değiştirmek lazım. Neden onun istediği gibi olamayacağını anlayana kadar sen söyle. Saygı olduktan sonra kendini ifade edebilirsin. Kafana koyduğundan da dönmeyeceğin anlaşılmış olur. Evleriniz bir mi ayrı mı?Herşey benim istediğim gibi olsun diyor Bir görümcem evlenip oğluyla geri döndü boşandı 37 yaşında bir görümcem bekar 26 yaşında öğretmen olmaya çalışıp ama bir türlü öğretmen olmayan biz görümcem var çalışıyorum çalışıyorum deyip hiçbir iş yapmıyor iki kaynım var 60 yaşında kaynanam çok dahil oluyor hayatıma valla zor
Çok şükür gelgör canım gelmiş geçmiş olsun tekrar Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsinBen rahatsız değildim oğlum rahatsızdı cigerlerinde sıkıntı vardı uzun bir tedavi süreci başladı doktorumuz yanlış tedaviler uygulandı çocuk daha da kotuledi bizde Ankara'ya gittik çok şükür orda tedavisi yapıldı ameliyat edildi şuan iyi
İyi yapmışsın pembişim. Hava da serindi bugün. Yarında böyle olacakmışMerhaba
Bugün yediklerim
Sabah mantarlı omlet yeşillik peynir zeytin 1dilim tm buğday ekmeği
Ara bir bardak kefir
1saat sonra sade türk kahvesi 4kare Bitter çikolata
Akşam bı kase taze fasulye 1kase cacık 6kasik sebzeli bulgur pilavı
30dk leslie
10dk bölgesel hareket yaptım
Tamamlandı canım ayağına sağlıkChocolita
Kahvaltı: salata ve protein krakerler
Ara : buzlu americano
Akşam: protein içeceği ve 2 kabaktan oluşan püre ( İçinde sadece kabak var)ve biraz yağ
6000 küsur adım(denge egzersizi tamamlanmış oldu sanırım)
İyi akşamlar hoş geldinMutlu günlerrrrnasılsınız hanımlar
Aralıklı beslenme denedin mi hiç. Dikkatli beslenemediğinde bile işe yarıyor. 75 i görene kadar dene derim2 haftadır 76 nın etrafında dönüp duruyorum. Çok dikkatli beslenemedim zaten biliyorsunuz. 75i ucundan yakalasaydım bu hafta. Bakalım artık. Şimdi misafir geldi git olacak
Tamam o zaman ben pazartesi tartı resmini atarım hayırlısıyla pazartesi başlarız ve tekrardan o verdiğim kiloları veririmHoş geldin canım bayağı oldu yoksun. Çok sevindimyeni tartı günümüz pazartesi. Başlangıç yaparız
Gerçekten de öyle canım yani o an insanın gözüne hicbirsey gelmiyor çok saldım kendimi şuan toparlanmak istiyorumAllah kolaylık versin sabır versin. Az biraz taktik değiştirmek lazım. Neden onun istediği gibi olamayacağını anlayana kadar sen söyle. Saygı olduktan sonra kendini ifade edebilirsin. Kafana koyduğundan da dönmeyeceğin anlaşılmış olur. Evleriniz bir mi ayrı mı?
Çok şükür gelgör canım gelmiş geçmiş olsun tekrar Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsindiyeti düşünebilecek huzuru bulmana çok sevindim. İnsan sağlıkla imtihan olunca her şey anlamını yitiriyor. Allahım bütün hastalara da kalıcı şifalar versin inşallah
İdare etmeden geçim olmuyor. Hepimiz hep birbirimizi idare ediyoruz. İş yerinde arkadaş ortamında her yerde. Kendine de sevdiğin uğraşlar bulursan kafan dağılır. Hep onları kafanda seni meşgul edecek şekilde taşıma. Kendini yıpratırsın.Evet ama bir yere kadar idare edeceksin diyorlar onlarda
Güle güle oturun.Seni en iyi ben anlarım 15yil aile binasında oturdum 8ay oldu evi satıp ev aldık
Şimdiki evimi seviyorum huzur mutluluk var Allah'ıma şükürler olsun diyorum
Dedikodu bitmiyor çekememezlik onların sesini duymak bile depresyon sebebiydi benim için Aile sözde ama hiç bir şeyim de yanımda yoklardi
Tez zamanda çıkarsınız sizde ins![]()
Menü süper. Spor da süper.Selam kızlar. menüm
Sabah 40 dk elipitk.
kahvaltı: 2 yumurta ve yeşillik
Ara: Sade americano
Akşam:kabak sote ve protein krakerler
Chocolita
Denge egzersizim 20 dk kaldı
Benimkide böyle idi. Şimdi vefat etti. Arıyoruz biliyor musun. Anne her şeye rağmen farklı oluyor.Ben bir yerlere gidecek olsam ne var neye gidiyorsun eşimle birlikte bir yerlere gidemiyorum kaynanam benide götürün diyor bir otele asla gidemiyoruz her animiza dahil oluyor eşim yok diyemiyor alışveriş yaptım dün eve misafirlerim için oğlumun parasını bitirdi demiş arkamdan
Afiyet olsun.Bugün yediklerim
Sabah badem ununda 1 yumurta ile omlet
Yeşillik peynir zeytin
Öğlen bı kase kısır bir küçük gül böreği
Ara sade türk kahvesi 1 hurma
Akşam 4 kaşık yoğurt 1 kaşık protein tozu 8 çiğ badem
30dk leslie 8dk bölgesel hareket yaptım
Bı sade soda içerim birazdan
Afiyet olsun.Kızlar bugünkü menüm sabah yoğurt ilaç aldım yoksa asla yemek gelmedi içimden sonrası hep âyran içtim istah sıfır
Eleman çokmuş. Arada kaynarsın.Herşey benim istediğim gibi olsun diyor Bir görümcem evlenip oğluyla geri döndü boşandı 37 yaşında bir görümcem bekar 26 yaşında öğretmen olmaya çalışıp ama bir türlü öğretmen olmayan biz görümcem var çalışıyorum çalışıyorum deyip hiçbir iş yapmıyor iki kaynım var 60 yaşında kaynanam çok dahil oluyor hayatıma valla zor
Geçmiş olsun.Ben rahatsız değildim oğlum rahatsızdı cigerlerinde sıkıntı vardı uzun bir tedavi süreci başladı doktorumuz yanlış tedaviler uygulandı çocuk daha da kotuledi bizde Ankara'ya gittik çok şükür orda tedavisi yapıldı ameliyat edildi şuan iyi
Bazen olur öyle. İstikrarla devam. Olacak inş.2 haftadır 76 nın etrafında dönüp duruyorum. Çok dikkatli beslenemedim zaten biliyorsunuz. 75i ucundan yakalasaydım bu hafta. Bakalım artık. Şimdi misafir geldi git olacak
Misafirin varmış cocom bence haftaya glutensiz beslenme yapabilirsin birde spor eklersen 75kiloyu görürsün2 haftadır 76 nın etrafında dönüp duruyorum. Çok dikkatli beslenemedim zaten biliyorsunuz. 75i ucundan yakalasaydım bu hafta. Bakalım artık. Şimdi misafir geldi git olacak