Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Allah kolaylık versin sabır versin. Az biraz taktik değiştirmek lazım. Neden onun istediği gibi olamayacağını anlayana kadar sen söyle. Saygı olduktan sonra kendini ifade edebilirsin. Kafana koyduğundan da dönmeyeceğin anlaşılmış olur. Evleriniz bir mi ayrı mı?

Çok şükür gelgör canım gelmiş geçmiş olsun tekrar Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin 🫶 diyeti düşünebilecek huzuru bulmana çok sevindim. İnsan sağlıkla imtihan olunca her şey anlamını yitiriyor. Allahım bütün hastalara da kalıcı şifalar versin inşallah
Ben bu mesajları yeni gördüm evler ayrı ama altlı üstlü saygı duyuyorum büyüklerim ama eskiden kaynanam bunu yapardı bize çektirir der durur bende mi desem sende bize çektiriyon 🤣🤣🤣 dayanacaz eşimin hatırına sayiyorum artık

Çoğu zaman böyle hissediyorum
Diyetisyenim akşamları papatya Melisa çayı iç demişti böyle ruh halim oldugunda
Biran önce toparlanırsin ins
Bende bugün misafirler gittikten sonra kanepede uyuyakalmisim hiç benlik bir şey değil uyandım bı 40dk uyumuşum çocukların sesi eşliğinde kahve icip leslie yaptım

Seni en iyi ben anlarım 15yil aile binasında oturdum 8ay oldu evi satıp ev aldık
Şimdiki evimi seviyorum huzur mutluluk var Allah'ıma şükürler olsun diyorum
Dedikodu bitmiyor çekememezlik onların sesini duymak bile depresyon sebebiydi benim için Aile sözde ama hiç bir şeyim de yanımda yoklardi
Tez zamanda çıkarsınız sizde ins 🤲
Eşim çok karşı iki ay olmadi yeni evimize tasinali aile apartmanı tabi ben şimdiden böyle oldum daha ne kadar dayanmaya çalışacam onu test edeceğim

İdare etmeden geçim olmuyor. Hepimiz hep birbirimizi idare ediyoruz. İş yerinde arkadaş ortamında her yerde. Kendine de sevdiğin uğraşlar bulursan kafan dağılır. Hep onları kafanda seni meşgul edecek şekilde taşıma. Kendini yıpratırsın.

Güle güle oturun.

Menü süper. Spor da süper. 🧿🧿

Benimkide böyle idi. Şimdi vefat etti. Arıyoruz biliyor musun. Anne her şeye rağmen farklı oluyor.

Afiyet olsun.

Afiyet olsun.

Eleman çokmuş. Arada kaynarsın.

Geçmiş olsun.

Bazen olur öyle. İstikrarla devam. Olacak inş.
Valla kv tek olsa neyse 3 görümcem var onlar kaynaklık eder oldu yaşlarını tam bilmiyorum biri 38 biri 36 biri de 26 galiba gladyatör gibiler maşallah🤐🤐🤐

Bugünkü menüm Sabah kahvaltısı bir kase yoğurt salatalık biber çörek otu karıştıp yedim limonlu su galiba 3 bardak içtim
Öğele yemeğim kapak dolması kabak delisi olduğum biraz kaçırdım 4 bilemedim 7 tane yedim üstüne limonlu su tekrar içtim 3 litre su kendimce bi Leslie yaptım aklımda kalanlar ile telefon kapalıydı eletirikler olmadığı için adım yok inşallah akşamdan takacağım şarja yarından sonra Chocolita Chocolita adımları atacağım

Selamm kızlar. Akşama kadar evde iş yap , yemek hazırla derken dışarı çıktık orda çılgınlık yapıp bugünü kendime ödül yaptım. Geçen haftasonu çığırından çıkmamışcasına🤣
Bu yüzden yarın tek öğün balık yemeği düşünüyorum.

Sabah 2 yumurta ve yeşillik ve labne
Öğlen protein kurabiyeler
Akşam kıymalı kabak(sogan salça falan yok. Suyla )
Kaçamaklar 🔪🔪🔪 zero, patates kızartması, tiramisu ve kabak çekirdeği
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000272892.webp
    1000272892.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000272865.webp
    1000272865.webp
    81,5 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000272801.webp
    1000272801.webp
    106,5 KB · Görüntüleme: 5