Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bugün yine dikkat edemedim. Ekmek başladı bende. Önüne geçmem lazım böyle olmaz. Kahvaltıda yiyip kalkıyorum oğlum benden sonra kalkıyor. Toplamaya geleceğim yerde bir daha oturuyorum. Ne oldu, akşam yiyeceğim öğünü yarın yicem

Bugün yine dikkat edemedim. Ekmek başladı bende. Önüne geçmem lazım böyle olmaz. Kahvaltıda yiyip kalkıyorum oğlum benden sonra kalkıyor. Toplamaya geleceğim yerde bir daha oturuyorum. Ne oldu, akşam yiyeceğim öğünü yarın yicem
Ah o bende de var ya bı ara çok güzel ara vermiştim hiç yemiyordum şimdi tekrardan yiyorum ya 😢😢ekmek yiyince kendimi çok suçlu hissediyorum

Ah o bende de var ya bı ara çok güzel ara vermiştim hiç yemiyordum şimdi tekrardan yiyorum ya 😢😢ekmek yiyince kendimi çok suçlu hissediyorum
Yumuşak olursa elim gitmiyor ama Çıtır ekmekte 🫣 bir de ekmekler doyurucu değil artık. Boyutları daha ufak içi boş. Ama yine de kalori bombası

Bugun biraz fazla yedim sanki 🤭
Kahvaltı standart peynir zeytin domates salatalık yedim
Öğlen patatesli sulu yemek yedim yanında bir kase yoğurt yedim
Akşam yemeğinde
Yarım ekmek döner yedim tutamadım kendimi çocuklar isteyince evde onlara yaptım kokusu güzel gelince yarım ekmek yedim malesef
Bir buçuk litre su içtim ☺️

Eklentiler

• 1000407654.webp
    1000407654.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 1
Back
X