Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ekmek ben de çok yerdim. Şu an hiç aramıyorum bile. Yerine protein ekmekleri yiyorum bazen. Yani kilo vermeye engel değil ekmek bence. Sadece karb oranı çok oldugu için yanına eklenen yiyeceklerle süreç biraz yavaşlıyor.
Böyle gerçekçi yorumlarını seviyorum. Haklısın ekmeği tek başına yemiyoruz. O yüzden tehlikeli aslında

Ite kaka eksersizi tamamladım (1. Gün)

hava çok yagmurlu dısarda yürünmüyor . Kayınvalidem çok güzel tatlı yapmış diyet içiyim desem yalan olur :(
Sorun yok canım dürüstsün ne güzel. Egzersizini yapmışsın. Ben diyet dışı olduğum gün bazen vazgeçtiğim gün gibi algıladığım için spor yapma zahmetinde bile bulunmuyorum. Kolesterolüm yükseliyor çünkü uyku yapıyor bende. O halde kalkıp spor yapabilmem için kendime çok inanmam lazım

Chocolita Chocolita adımlarım
Bugünkü menüm Sabah kahvaltısı peynir domates iki dilim kepekli ekmek
Öğle yemeği kelle paça çorbası
Saat 6 dan sonra herşey bozuldu misafirlerim geldi herkes birşey getiridi 6 arkadaş kisir kek poğaça daha bir kaç tane daha biraz biraz yedim ama aşırı tokum şuan ne yapayım yarın sadece su içsem ancak bu günü telafi ederim 1 lt gibi su içtim
Eki Görüntüle 3630783
Yapabilirsen bugün tek öğün yapabilirsin canım. 6 dan önce bitirsen bol su hareket dengelenir. Ya da sabah çok hafif bir kahvaltı da yapabilirsin

Yapabilirsen bugün tek öğün yapabilirsin canım. 6 dan önce bitirsen bol su hareket dengelenir. Ya da sabah çok hafif bir kahvaltı da yapabilirsin
Sabah kahvaltısı yaptım bugün son öğünüm belki de sonra Kuru kayısı çerez yerim azıcık bol bol yürüyüş 10 adım olsam çok iyi olurdu

Böyle gerçekçi yorumlarını seviyorum. Haklısın ekmeği tek başına yemiyoruz. O yüzden tehlikeli aslında
en kısa ve kasları koruyarak kilo vermek yöntemi protein ağırlıklı plan. Vücudumuzun ketosise soktuğun an düşünürken bile yağ yakarsın. Sadece diyetisyen kontrolünde ilerlemek lazım. Keto herkese uyan bi tarz değil o yüzden de yaygın değil. Bence senin içim en doğrusu sezgisel beslenmek. Sınır koymadan ilerlemek

Tüketiyor musun maske falan mı bilmediğim için soruyorum 🥰 evet az tüketince iyi geliyor kabızlığın çoksa karnıyarık otu çok iyi
Sivilce izleri güneş lekeleri siyah nokta için çok iyi akşamdan sıcak suya koyuyorum sabah bide akşam jeli yüzüme sürüyorum iyi geliyor ben hemde yiyorum ben 1bucuk yıldır kabızlık hazımsızlık ile uğraşıyorum yemedimmgim ilaç tuketmedigim bitki kalmadı olmuyor geçmiyor kilo artışının başlıca sebebi

Sivilce izleri güneş lekeleri siyah nokta için çok iyi akşamdan sıcak suya koyuyorum sabah bide akşam jeli yüzüme sürüyorum iyi geliyor ben hemde yiyorum ben 1bucuk yıldır kabızlık hazımsızlık ile uğraşıyorum yemedimmgim ilaç tuketmedigim bitki kalmadı olmuyor geçmiyor kilo artışının başlıca sebebi
Bende çok Güneş lekesi oluyor bende deniyeyim

Bende çok Güneş lekesi oluyor bende deniyeyim
Öyle canım. Ama kafanın boş olduğu anı yakalamak çok zor. Benim için böyle. O yüzden zorlanıyorum
Evet maalesef ki öyle sürekli birşeyler takılıyor ama bahsettiğim travmatik olaylar

Back
X