Ay zeytin yağı sevmiyorum ama diğerlerini denemeye çalışacağımAyını dertlerle muzdaribiz kesinlikle ben bir yıldır çekiyor bu derdi keten tohumu kullandım bu hafta öğütülmüş sabah aç akşam yok karına 1 t.k iyi geliyor ayriyeten rezene. karnıyarık otu burdan Arkadaşlar tavsiye etti ama almadım alacağım inşallah zeytinyağı sabah aç karnına iyi gelir
Gitmedi yapıştı bu kilolar bana. Hedefim 52. Nasıl olacak bilmiyorum. Eksi 200 gr ile günü kapattım. 56 yı görünce hayır mı dağıtsam napsamki bilemedimNormal ya. Kilolarımız yakın. Zor gidiyor. Hedefin kaçtı
Orada saat farkı var canım unutmuşum. Sorun değil elinde olan bir durum değildi uyarı gelmez bundan. Evet bugün içinde adım atabilirsin pazartesi dahildir zaten.Şimdi sabah oldu canım hemen uyandım tartıldım 162 lbs , 73.48kg
Egzersizin üçüncü günü bugün yapsam olur mu ? Yola çıkıyoruz bugün dün yapamadımChocolita
Dün diyet diışıydım bu arada
Eksi eksidir be canım. Yavaş gidebilir. Bundan önceki mesajında +300 gr olduğun eski tartını alıntı yapmıştın eski alıntın kalmıştır. Yenisini gördüm tabi not aldım şimdiGitmedi yapıştı bu kilolar bana. Hedefim 52. Nasıl olacak bilmiyorum. Eksi 200 gr ile günü kapattım. 56 yı görünce hayır mı dağıtsam napsamki bilemedim
Afiyet olsun güzel görünüyorKahvaltım görüldüğü gibi ekmeği yiyemedim
Ara olarak
4 incir üzerine şekersiz katkısız fıstık ezmesi
Bir bardak kefir
Akşam
7kaşık kurufasulye
4kaşık bulgur
Yoğurtlu salata
Canım ben varken bu ceza yoktu sanirimDenge Egzersizi
TheDandelion
G gelgor
3 gün 6.000 adım veya 20 dk süre göstergeli egzersiz yapalım
Fazla bir + yok. Gelgör senin 200 gr +.
Büyük ihtimal Ödemdir. TheDandelion yurt dışındasın ister istemez diyet dışı oluyor. Bu kadar zaman için gelen + fazla da değil. Bu hafta toparlarız kızlar. Biraz dikkat edebilirsek denge egzersiziyle çok faydalı olur
İnşallah faydasını göreceksinAy zeytin yağı sevmiyorum ama diğerlerini denemeye çalışacağım
Çok teşekkürler inşallah durmadan devam ederim Ağustos sonunda 79 olsam yada 80 çok iyi olurdu sünnet düğünu var oğlumun bakalımM madambitter canım Aylık sonuç geldi. Uyarı temizlendi derken yine gelmiş oldu. Olsun 2. Olmadı en azından. Çok iyi devam ediyorsun. Modumuzu düşürmeden devam
️
Tebrik ederim güzel kadınlar️
Bittercim 1 uyarı vardı silindi
3. En yüksek yüzde bugünün şampiyonuPembe Lotus un
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?