Ayda 2 kilo da çok güzel. Hiç verememiş kişiler olarak. Senede 24 kilo yapar. Daha ne olsun. Bırak yavaş ilerlesin boş ver. Yeter ki ilerlesinBencede hiç 2 kiloya çıkamadım ki zaten. Bir kilo da çok iyi bir rakam ayda 4 yapıyor şimdiki haftaları ben düzene girmek için adım olarak görüyorum bu hafta spora da baslaidm inşallah daha güzel sonuç alirim
Doğru diyorsun canım ister insan yapınca hırs yapıyor galiba memnun olmuyorsunAyda 2 kilo da çok güzel. Hiç verememiş kişiler olarak. Senede 24 kilo yapar. Daha ne olsun. Bırak yavaş ilerlesin boş ver. Yeter ki ilerlesin
Aç karnına meyve tüketmeyi önermezler canım. İlk öğünün şeker olmaması için. Bunu gün ortasında yapabilirsinEki Görüntüle 3631550
Kızlar kahvaltı yapmıyorum tek öğün yapıyorum ama kahveyle böyle şeyler yiyorum acaba kilo vermemi yavaşlatıyor mu sizce
İşte kahvaltıyi atlıyorum ya choco o yüzden bu böyle öğle arası gibi oluyor normalde kuru incir falan yiyordum da dün taze çilek buldum diye canım çok istediAç karnına meyve tüketmeyi önermezler canım. İlk öğünün şeker olmaması için. Bunu gün ortasında yapabilirsin
Ben de senin gibiyim o yüzden de yavaş veriyorum galiba kabızlık problemi çok yaşıyorum chia tohumu iyi geliyordu şu an elimde yok diye kullanmıyorum deneyebilirsin68.30 kilo başlangıç
159 boy
59 kilo hedef
Kızlar malesef herşeyi denediğim halde ben hergün WC’ye çıkamıyorum 3/4 günü buluyor çıkmam bunuda dipnot yapayımbu arada ben 9 Ağustostan beri diyetteyim 70.60la başladım kaçamak bile yapmıyorum fena taktım kafaya
Evet malesef buyüzden yavaş gidiyor. Bu hafta kefir denedim bugün chia alabilirsem başlarım sen nasıl kullanıyorsun suyamı atıyorsun yoksa yoğurt yulafla falanmıBen de senin gibiyim o yüzden de yavaş veriyorum galiba kabızlık problemi çok yaşıyorum chia tohumu iyi geliyordu şu an elimde yok diye kullanmıyorum deneyebilirsin
Sabah uyanınca bir tatlı kaşığını bir bardak suya koyuyorum karıştırıyorum arada yarım saat sonra içiyorum tadım mideni bulandırıyorsa biraz limon sık içine çok güzel oluyorEvet malesef buyüzden yavaş gidiyor. Bu hafta kefir denedim bugün chia alabilirsem başlarım sen nasıl kullanıyorsun suyamı atıyorsun yoksa yoğurt yulafla falanmı
Yulafla yoğurtla çok faydasını görmedim ben en etkili olan kabızlığı direk suyla içmekEvet malesef buyüzden yavaş gidiyor. Bu hafta kefir denedim bugün chia alabilirsem başlarım sen nasıl kullanıyorsun suyamı atıyorsun yoksa yoğurt yulafla falanmı
Hoş geldin68.30 kilo başlangıç
159 boy
59 kilo hedef
Kızlar malesef herşeyi denediğim halde ben hergün WC’ye çıkamıyorum 3/4 günü buluyor çıkmam bunuda dipnot yapayımbu arada ben 9 Ağustostan beri diyetteyim 70.60la başladım kaçamak bile yapmıyorum fena taktım kafaya Chocolita
Afiyet olsun canım. Bu kadarcıktan bir şey olmaz o zaman herhalde. Sen kendi dengeni bilirsin. Baktın yaramıyor meyveyi gün ortasına koyarsınİşte kahvaltıyi atlıyorum ya choco o yüzden bu böyle öğle arası gibi oluyor normalde kuru incir falan yiyordum da dün taze çilek buldum diye canım çok istedi
Tekrar hoş geldinGünaydın, artı olarak topiğe dönüyorum. Herkese bol eksiler.
79,6
Acquam dönmüşGünaydın hanımlar,
Bugün bir dönüşte benden artı olarak
Bence bu kadar tatil bana yeterli
Eğer kahvaltı geç yaparsam diyetisyenim çiğ badem yazıyordu kahvenin yanındaEki Görüntüle 3631550
Kızlar kahvaltı yapmıyorum tek öğün yapıyorum ama kahveyle böyle şeyler yiyorum acaba kilo vermemi yavaşlatıyor mu sizce
Bende hala kahvaltı etmedim. Sağlam edip başka bir şey yememeyi düşünüyorumÖyle acıktım ki yarım saat daha bekleyip protein tozu çiğ bademli yoğurt yiyeceğim nasıl tok tutar ama
Sağ ol çiçeğim. Aynen bir bakayım ilerleyen günlerde sadece kahveye geçeceğimAfiyet olsun canım. Bu kadarcıktan bir şey olmaz o zaman herhalde. Sen kendi dengeni bilirsin. Baktın yaramıyor meyveyi gün ortasına koyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?