Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ayda 2 kilo da çok güzel. Hiç verememiş kişiler olarak. Senede 24 kilo yapar. Daha ne olsun. Bırak yavaş ilerlesin boş ver. Yeter ki ilerlesin

68.30 kilo başlangıç
159 boy
59 kilo hedef

Kızlar malesef herşeyi denediğim halde ben hergün WC’ye çıkamıyorum 3/4 günü buluyor çıkmam bunuda dipnot yapayım bu arada ben 9 Ağustostan beri diyetteyim 70.60la başladım kaçamak bile yapmıyorum fena taktım kafaya Chocolita

Eklentiler

• IMG_4818.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Aç karnına meyve tüketmeyi önermezler canım. İlk öğünün şeker olmaması için. Bunu gün ortasında yapabilirsin
İşte kahvaltıyi atlıyorum ya choco o yüzden bu böyle öğle arası gibi oluyor normalde kuru incir falan yiyordum da dün taze çilek buldum diye canım çok istedi

Ben de senin gibiyim o yüzden de yavaş veriyorum galiba kabızlık problemi çok yaşıyorum chia tohumu iyi geliyordu şu an elimde yok diye kullanmıyorum deneyebilirsin

Ben de senin gibiyim o yüzden de yavaş veriyorum galiba kabızlık problemi çok yaşıyorum chia tohumu iyi geliyordu şu an elimde yok diye kullanmıyorum deneyebilirsin
Evet malesef buyüzden yavaş gidiyor. Bu hafta kefir denedim bugün chia alabilirsem başlarım sen nasıl kullanıyorsun suyamı atıyorsun yoksa yoğurt yulafla falanmı

Evet malesef buyüzden yavaş gidiyor. Bu hafta kefir denedim bugün chia alabilirsem başlarım sen nasıl kullanıyorsun suyamı atıyorsun yoksa yoğurt yulafla falanmı
Sabah uyanınca bir tatlı kaşığını bir bardak suya koyuyorum karıştırıyorum arada yarım saat sonra içiyorum tadım mideni bulandırıyorsa biraz limon sık içine çok güzel oluyor

Yulafla yoğurtla çok faydasını görmedim ben en etkili olan kabızlığı direk suyla içmek

Hoş geldin
Çok su içiyor musun?
Birazdan listeye eklerim. Uğur getirsin

İşte kahvaltıyi atlıyorum ya choco o yüzden bu böyle öğle arası gibi oluyor normalde kuru incir falan yiyordum da dün taze çilek buldum diye canım çok istedi
Afiyet olsun canım. Bu kadarcıktan bir şey olmaz o zaman herhalde. Sen kendi dengeni bilirsin. Baktın yaramıyor meyveyi gün ortasına koyarsın

Günaydın hanımlar,
Bugün bir dönüşte benden artı olarak
Bence bu kadar tatil bana yeterli
Acquam dönmüş yaa herkesler dönüyor çok sevindim
İzin süresi 1 ayı bulursa yeni başlangıç yapıyorum. Sende 5 gün eksik. Ama bu kadar fark sorun değil. Yeni başlangıç yaparız.
Şu an labelle kilolarınız aynı

Son düzenleme:
Öyle acıktım ki yarım saat daha bekleyip protein tozu çiğ bademli yoğurt yiyeceğim nasıl tok tutar ama

Öyle acıktım ki yarım saat daha bekleyip protein tozu çiğ bademli yoğurt yiyeceğim nasıl tok tutar ama
Bende hala kahvaltı etmedim. Sağlam edip başka bir şey yememeyi düşünüyorum ama sadece düşünüyorum bakalım icraata geçecek mi.
Hepsi ve daha fazlası akşamki menü de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…