- 23 Temmuz 2025
- 165
- 310
- 18
- 27
Ben bi 3 gün atayım daha iyi geliyor benim içinGörev yok canım bu hafta kilo verdin. Aylık sonuçta + vardı sadece onda da uyarı geldi. Uyarı geldiği durumda denge egzersizi şartı yok. Eğer + olmasaydı ama sınırın altında kalsaydı uyarı gelmezdi. O zaman denge egzersizi beklerdim
Bence şu anki düzen kendi fikrimce böyle daha güzel ama arkadaşlar ne der bilmiyorumKızlar bir fikrim var.
Şimdi biliyorsunuz 2 yıldızımız olup sonraki hafta bir Şampiyon çıkarıyoruz. Tatlı bir rekabet ortamı olur diye düşünüp hep böyle ilerledik.
Diyorum ki artık teke tek rekabet olmadan ilk haftadan en yüksek yüzdeyi yapan arkadaş Şampiyon olabilsin. Yine şampiyonla beraber 3 yıldızımız olur. Yıldızın uyarı silme şansı var Ama lig olmayacak. En yüksek yüzde kimdeyse şampiyon o. Sadece fikir şu an. Böyle devam edebilir.
Şimdi kilo alınca modumuz düşüyor. Bir de lig de kaybeden taraf olmak kötü hissettirir mi diye düşündüm. Yıldız oldum ama kimseyle rekabet etmek istemiyorum diyebilirsiniz. Hakkınız da var.
Yapsan tabi çok iyi olur canımBen bi 3 gün atayım daha iyi geliyor benim için
Bakalım görenler de fikrini yazsınBence şu anki düzen kendi fikrimce böyle daha güzel ama arkadaşlar ne der bilmiyorum
Sen nasıl istersen öyle olsun canım emeğin çokBakalım görenler de fikrini yazsın
İyiyim canım. Sen nasılsın?delfinia neler yapıyorsun delfim yoksun bayağıdır
Sen iyi ol da istediğin zaman devam edersin canım. Topik için yazmadım aslında merak ettim. Çok şükür bende. Hala Ayvalıkta mısınİyiyim canım. Sen nasılsın?Chocolita
Yediklerime dikkat ediyorum elimden geldiğince. Arada ufak kaçamaklarım oluyor.
21 Mayıs'tan bu yana regl olmuyorum olduğum iğne sayesinde. 20şer gün süren regl dönemlerinden sonra bu dinlenme dönemi çok iyi geldi. 2 ay daha iğne olmaya devam edebileceğim, doktorum ile konuştum.
Ben aranıza 2 ay sonra katılabileceğim.
Çünkü çok şişim ve ödemim var.
Tartılmak da istemiyorum iğne olduğum ve regl olamadığım dönemde. Moral bozucu oluyor.
Fırsat buldukça yüzüyorum veya akşam yürümeye çalışıyorum.
Seni yerimSen nasıl istersen öyle olsun canım emeğin çok
Benim kendi düşüncem bu
EvetSen iyi ol da istediğin zaman devam edersin canım. Topik için yazmadım aslında merak ettim. Çok şükür bende. Hala Ayvalıkta mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?