Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ben bi 3 gün atayım daha iyi geliyor benim için

Bence şu anki düzen kendi fikrimce böyle daha güzel ama arkadaşlar ne der bilmiyorum

İyi geceler
Sabah
Mantarlı omlet yeşillik peynir zeytin bı küçük yeşil elma

Öğlen yoğurt 1 kaşık protein tozu 8 çiğ badem

Ara sade türk kahvesi
Gün içinde iki tane form çayı ve uyumadan önce rezene çayı içiyorum bu hafta yazmıyorum içtiğim bitki çaylarıni buraya çoğu zaman

Akşam firinda karnı yarık salata

30dk leslie
12dk bölgesel hareket yaptım

delfinia neler yapıyorsun delfim yoksun bayağıdır
İyiyim canım. Sen nasılsın? Chocolita
Yediklerime dikkat ediyorum elimden geldiğince. Arada ufak kaçamaklarım oluyor.
21 Mayıs'tan bu yana regl olmuyorum olduğum iğne sayesinde. 20şer gün süren regl dönemlerinden sonra bu dinlenme dönemi çok iyi geldi. 2 ay daha iğne olmaya devam edebileceğim, doktorum ile konuştum.
Ben aranıza 2 ay sonra katılabileceğim.
Çünkü çok şişim ve ödemim var.
Tartılmak da istemiyorum iğne olduğum ve regl olamadığım dönemde. Moral bozucu oluyor.
Fırsat buldukça yüzüyorum veya akşam yürümeye çalışıyorum.

Sen iyi ol da istediğin zaman devam edersin canım. Topik için yazmadım aslında merak ettim. Çok şükür bende. Hala Ayvalıkta mısın

Sen nasıl istersen öyle olsun canım emeğin çok
Benim kendi düşüncem bu
Seni yerim ben şu anki halinden memnunum. Ama düşündüm belki bundan hoşlanmayan olabilir. Kimse demoralize olsun istemem. Böyle bir durum varsa fikri ortaya atmış olayım dedim ona göre hareket ederiz

Sabah 3 yemek kaşığı yağsız lor peyniri
1 küçük domates
1 yemek tabağı karpuz
1 dilime yakın yağlı peynir

3 dilim pizza. Ama bu dilimler ince ve küçük. Ev yapımı. Üstlerinde sucuk fazla değil
2 lokma kadar simit
3 kaşık mercimek çorbası
Dondurma

14:00 yemeyi bitirdim. Biraz temizlik yaptım. 350 kalori yakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…