Şimdi nasıl ilerliyoruz? Belli mi?Kızlar bir fikrim var.
Şimdi biliyorsunuz 2 yıldızımız olup sonraki hafta bir Şampiyon çıkarıyoruz. Tatlı bir rekabet ortamı olur diye düşünüp hep böyle ilerledik.
Diyorum ki artık teke tek rekabet olmadan ilk haftadan en yüksek yüzdeyi yapan arkadaş Şampiyon olabilsin. Yine şampiyonla beraber 3 yıldızımız olur. Yıldızın uyarı silme şansı var Ama lig olmayacak. En yüksek yüzde kimdeyse şampiyon o. Sadece fikir şu an. Böyle devam edebilir.
Şimdi kilo alınca modumuz düşüyor. Bir de lig de kaybeden taraf olmak kötü hissettirir mi diye düşündüm. Yıldız oldum ama kimseyle rekabet etmek istemiyorum diyebilirsiniz. Hakkınız da var.
Ben bunu desem sabah illaki ya misafirliğe giderim yada misafirim gelir sende öyle olmuyor mu
Çok az yemişsin. Muhtemelen açsındır. Ama çabalamaktan vazgeçmemek lazım.Eki Görüntüle 3632989 sabah kahvaltısından önce Limonlu su içtim 1 bardak 2tatli kaşığı keten tohumu kahvaltıda ise
2 h.y beyazı 3 bardak çay bir kase salatalık maydanoz nane doğrayıp yedim
Öğle yemeği fırında patates 1 kase cacık
Akşama doğru sade soda bir avuç kuru yemiş kavrulmamis
Valla çok açım buz yedim az önce katı biseyler lazımdı açlığım dinsin diye nafile ama hedefe ulaşmak çaba isterŞimdi nasıl ilerliyoruz? Belli mi?
Çok az yemişsin. Muhtemelen açsındır. Ama çabalamaktan vazgeçmemek lazım.
Eskisi gibi devamŞimdi nasıl ilerliyoruz? Belli mi?
Çok az yemişsin. Muhtemelen açsındır. Ama çabalamaktan vazgeçmemek lazım.
Choco dostum bir fikrim var. Böyle sadece menüleri atarak çok bir yere varamiyoruz aslında tek motivasyon tablomuz oluyor. Haftalık 7 veya 5 günlük programlar mi yapsak.Eskisi gibi devam
Olabilir. Herkese uyarsa yapabiliriz canım. Şimdi genel menüleri yorumluyoruz ama beslenme şekline hiç kural koymadık. Diyet dışı kuralı vardı o kalktı. Bakınca menüler farklı görünüyor ama çoğumuz her şeyden azar azar yiyoruz. Eğer herkes uyabilirim derse yapalımChoco dostum bir fikrim var. Böyle sadece menüleri atarak çok bir yere varamiyoruz aslında tek motivasyon tablomuz oluyor. Haftalık 7 veya 5 günlük programlar mi yapsak.
Atıyorum 7 gün şekersiz veya 5 gün karbonhidratsiz, 7 gün bir detox suyu veya çayı. Herhangi bir program hem haftalık beslenme planı yapmamıza hem de daha motive olmamızı sağlayabiliriz. 7 günlük Spor da ekleriz mesela 7 gün günde 20.squat gibi ne dersiniz kızlar ?
Sana takibi zor gelecekse bu haftalık takipleri ben yapabilrim
Chocolita
armin83
yiitee
M madambitter
Acquaa
P pembelotusss
G gelgor daha unuttuğum kim varsa bilmiyorum.
Kişi sayımız çok değil daha kolay uyum sağlarız diye düşünüyorum sadece menü takibi yerine birkaç günlük planlar belki bizindaha motive eder. Küçük ama büyük adımlar olurOlabilir. Herkese uyarsa yapabiliriz canım. Şimdi genel menüleri yorumluyoruz ama beslenme şekline hiç kural koymadık. Diyet dışı kuralı vardı o kalktı. Bakınca menüler farklı görünüyor ama çoğumuz her şeyden azar azar yiyoruz. Eğer herkes uyabilirim derse yapalım
Choco dostum bir fikrim var. Böyle sadece menüleri atarak çok bir yere varamiyoruz aslında tek motivasyon tablomuz oluyor. Haftalık 7 veya 5 günlük programlar mi yapsak.
Atıyorum 7 gün şekersiz veya 5 gün karbonhidratsiz, 7 gün bir detox suyu veya çayı. Herhangi bir program hem haftalık beslenme planı yapmamıza hem de daha motive olmamızı sağlayabiliriz. 7 günlük Spor da ekleriz mesela 7 gün günde 20.squat gibi ne dersiniz kızlar ?
Sana takibi zor gelecekse bu haftalık takipleri ben yapabilrim
Chocolita
armin83
yiitee
M madambitter
Acquaa
P pembelotusss
G gelgor
labellevie
M Mavistez
TheDandelion daha unuttuğum kim varsa bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?