- 11 Şubat 2016
- 4.032
- 18.747
- 208
Canım genelde 72, 73 arasında gidip geliyordum. Son haftalarda memlekete git vs derken biraz cozuttum. Okullar açılmadan 70 leri görmek istiyorum inşallah.Son kilona göre çok büyük bir fark yok canım yine güzel kilodasın bence. Dönüşü kolay olur. En son 72 civarı hatırlıyorum. Şu an seninle aynı kilolardayız Aslııı
Son kilona göre çok büyük bir fark yok canım yine güzel kilodasın bence. Dönüşü kolay olur. En son 72 civarı hatırlıyorum. Şu an seninle aynı kilolardayız Aslııı
hadi yakala bizi canım, yaparız bizAslı biz seninle hep aynı kiloadaydık yakın dık ben şimdi 78-79'a çıktım hatta 80'leri gördüm
Aslında 80 kilo bir kadın için zayıflıkla kilolu olmak arasında kritik bir yer ya önlemini alır zayıf bir kadına dönüşürsün ya da salar tombik olursun biz incecik kadınlar olacağızUzuuunn bir zaman 80 kaldım canım. Başlangıç da 86
Yakalayacağım bomba gibi geliyorumCanım genelde 72, 73 arasında gidip geliyordum. Son haftalarda memlekete git vs derken biraz cozuttum. Okullar açılmadan 70 leri görmek istiyorum inşallah.
maşallah canım çokom, tebrik ederim. Harikasın
hadi yakala bizi canım, yaparız biz
Hafta sonu ilk hafta ne ile başlayacağımıza karar verelim
Evet çiçeğim bizde böyle şeyler düşündük tablo yaparız her güne tik atarız yapamayana ceza olmaz. Ekstra küçük bir hareket de eklerizPtesi den itibaren haftayı karbonhidratsız geçirelim sonraki hafta şekersiz
HarikaaaaaaYakalayacağım bomba gibi geliyorumyeni bir şeyler deneyelim dedik belki bu bizi daha çok motive eder çünkü bir süre sonra artık sadece liste atıyoruz buraya
Teker teker dökülüyoruz. Canım ben de bugün başladım tartı foto atıp. Tartı günü değişmiş. Pazartesi olmuş.Selam kızlar tekrarrrr yine ben yine beeeen
Ay saldım gitti demiştim size. 3 gündür tekrar basladım diyete ve reformer pilatese yazıldım. İnsallah cumartesi tartılarak dahil olacağım aranıza. güncel kilom 60 sanıyorum ama bu sefer tartılmadan direk basladım ptesi diyete.
Reformer beni destekler insallah da veririm yaa
Biraz hareketlilik hepimize iyi gelecekHarikaaaaaaben de tam gaz motiveyim. Hadi başaralımmm
Selam canım tartı günümüz pazartesi olduSelam kızlar tekrarrrr yine ben yine beeeen
Ay saldım gitti demiştim size. 3 gündür tekrar basladım diyete ve reformer pilatese yazıldım. İnsallah cumartesi tartılarak dahil olacağım aranıza. güncel kilom 60 sanıyorum ama bu sefer tartılmadan direk basladım ptesi diyete.
Aa harika o zaman reglim bitmiş olur herhalde.Selam canım tartı günümüz pazartesi oldu
Hoş geldin canımm dönüş haftası oldu sanki ara verenler dönüyorSelam kızlar tekrarrrr yine ben yine beeeen
Çok iyi olmuşZayıflama Planları
Sıfır Şeker Haftası
→ Çikolata, bisküvi, tatlı, paketli gıda yok.
Yeşil Tabak Haftası
→ Her öğünde tabağın yarısı yeşil sebze olacak.
Su Haftası
→ Günlük en az 2,5 litre su içilecek.
Akşam 7’den Sonra Yok
→ Saat 19:00’dan sonra hiçbir şey yemek yok.
Protein Gücü
→ Her öğünde mutlaka protein (yumurta, yoğurt, tavuk, balık, baklagil)
Sıfır Tuz Haftası
→ Ekstra tuz yok, doğal haliyle yemek.
Adım/Hareket haftası
→ Günlük 8.000 adım veya 45 dk dans/ev hareketi.
Lif Haftası
→ Günde en az 25 g lif (salata, sebze, baklagil, meyve).
Aralıklı oruç (16:8)
→ 8 saatlik aralıkta yemek, 16 saat açlık.
Sıfır Yağ Haftası
→ Kızartma yok, sadece fırın, haşlama, buharda pişirme.
Renkli Tabak Haftası
→ Gün içinde en az 5 farklı renkte sebze/meyve
Uyku & Düzen Haftası
→ Her gün aynı saatte yatıp kalkmak, 7-8 saat uyku
Sıfır karbonhidrat demek istemedim.
Bağırsakların çalışması için lif gerekiyor. Karbonhidratı sıfırlayınca bu da kaybolur. Yulaf ya da meyve bile yememek gerekir.
Onun yerine,
Sağlıklı Karbonhidrat Haftası
(Ekmek, pilav, makarna, un, tatlı yok.
Sadece sebze, yulaf, baklagil ve biraz meyveden gelen)
Akşam Karbonsuz Haftası
Sabah-öğlen serbest, akşam sıfır karbonhidrat
Bence aradığımız her şey burada var kızlar. ChatGPTden de fikir alıp bize göre uyarladım. Eğlenceli olur bencebunları sırayla yapabiliriz ne dersiniz.
Aklınıza gelen başka olursa onları da ekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?