Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Son kilona göre çok büyük bir fark yok canım yine güzel kilodasın bence. Dönüşü kolay olur. En son 72 civarı hatırlıyorum. Şu an seninle aynı kilolardayız Aslııı
Canım genelde 72, 73 arasında gidip geliyordum. Son haftalarda memlekete git vs derken biraz cozuttum. Okullar açılmadan 70 leri görmek istiyorum inşallah.
Son kilona göre çok büyük bir fark yok canım yine güzel kilodasın bence. Dönüşü kolay olur. En son 72 civarı hatırlıyorum. Şu an seninle aynı kilolardayız Aslııı
maşallah canım çokom, tebrik ederim. Harikasın
Aslı biz seninle hep aynı kiloadaydık yakın dık ben şimdi 78-79'a çıktım hatta 80'leri gördüm
hadi yakala bizi canım, yaparız biz

Uzuuunn bir zaman 80 kaldım canım. Başlangıç da 86
Aslında 80 kilo bir kadın için zayıflıkla kilolu olmak arasında kritik bir yer ya önlemini alır zayıf bir kadına dönüşürsün ya da salar tombik olursun biz incecik kadınlar olacağız

Yakalayacağım bomba gibi geliyorum yeni bir şeyler deneyelim dedik belki bu bizi daha çok motive eder çünkü bir süre sonra artık sadece liste atıyoruz buraya

Selam kızlar tekrarrrr yine ben yine beeeen

Ay saldım gitti demiştim size. 3 gündür tekrar basladım diyete ve reformer pilatese yazıldım. İnsallah cumartesi tartılarak dahil olacağım aranıza. güncel kilom 60 sanıyorum ama bu sefer tartılmadan direk basladım ptesi diyete.
Reformer beni destekler insallah da veririm yaa

Teker teker dökülüyoruz. Canım ben de bugün başladım tartı foto atıp. Tartı günü değişmiş. Pazartesi olmuş.

Selam canım tartı günümüz pazartesi oldu

Hoş geldin canımm dönüş haftası oldu sanki ara verenler dönüyor uzun zaman oldu
Pilatese başlaman iyi olmuş hızlı sonuç alırsın. Pazartesi tartı günümüz. İlk sayfaya tekrar bir bakarsın. Bir de pazartesiden itibaren haftalık beslenme planları yapacağız şimdi. Düşük karbonhidrat haftası, sıfır şeker haftası gibi

Son düzenleme:
Zayıflama Planları

Sıfır Şeker Haftası
→ Çikolata, bisküvi, tatlı, paketli gıda yok.

Yeşil Tabak Haftası
→ Her öğünde tabağın yarısı yeşil sebze olacak.

Su Haftası
→ Günlük en az 2,5 litre su içilecek.

Akşam 7’den Sonra Yok
→ Saat 19:00’dan sonra hiçbir şey yemek yok.

Protein Gücü
→ Her öğünde mutlaka protein (yumurta, yoğurt, tavuk, balık, baklagil)

Sıfır Tuz Haftası
→ Ekstra tuz yok, doğal haliyle yemek.

Adım/Hareket haftası
→ Günlük 8.000 adım veya 45 dk dans/ev hareketi.

Lif Haftası
→ Günde en az 25 g lif (salata, sebze, baklagil, meyve).

Aralıklı oruç (16:8)
→ 8 saatlik aralıkta yemek, 16 saat açlık.

Sıfır Yağ Haftası
→ Kızartma yok, sadece fırın, haşlama, buharda pişirme.

Renkli Tabak Haftası
→ Gün içinde en az 5 farklı renkte sebze/meyve

Uyku & Düzen Haftası
→ Her gün aynı saatte yatıp kalkmak, 7-8 saat uyku

Sıfır karbonhidrat demek istemedim.
Bağırsakların çalışması için lif gerekiyor. Karbonhidratı sıfırlayınca bu da kaybolur. Yulaf ya da meyve bile yememek gerekir.
Onun yerine,

Sağlıklı Karbonhidrat Haftası
(Ekmek, pilav, makarna, un, tatlı yok.
Sadece sebze, yulaf, baklagil ve biraz meyveden gelen)

Akşam Karbonsuz Haftası
Sabah-öğlen serbest, akşam sıfır karbonhidrat

Bence aradığımız her şey burada var kızlar. ChatGPTden de fikir alıp bize göre uyarladım. Eğlenceli olur bence bunları sırayla yapabiliriz ne dersiniz.
Aklınıza gelen başka olursa onları da ekleriz.

Son düzenleme:
Çok iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…