Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi geceler kızlar
Sabahtan itibaren yoğun bir gün oldu
Çok şükür istediğim gibi bı model dikilecek üzerime göre modelist neden beyaz düşünmüyorsun sünnet anneleri hep beyaz giyiyor fln diye konuşunca içimde kalan ikinci gelinlik seysi gibi oldu

Sadece tarlatan olmayacak öyle kabarık birşey degil ins güzel olur
İns Rabbimin izniyle çok güzel bir sünnet düğünü olur

Gelelim menüye

Bugün 10da kahvaltı yaptım
Mantarlı yumurta 5zeytin yeşillik bi küçük mürdüm eriği

Aralarda sade türk kahvesi

15:30da
4 köfte (yağsız tuzsuz salata kendi isteğimle)bir dilim tm buğday ekmeği üç kaşık yoğurt

Akşam
19:00 da iki kepçe tavuklu şehriye çorbası

Spor ev işi temizlik hiç oturmadigim bir gün oldu

espressoc

Sabah tartidan pek umutlu değilim geçen hafta 79.850 sabit olmayayım artı evlerden uzak haftaya güzel bir eksi göreyim

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltim burada

Akşam yemeği
1 döner Hatay
Bolca salata

İyi geceler, pazar menüm
Kahvaltı; peynir, 4-5 zeytin, kuymak, 1 parça ekmek, roka, domates salatalık biber

Kahve

1 muz

Akşam; 1 kase yoğurt, yulaf ezmesi ve keten tohumu

10 bin adım, 10 dk kadar ağırlık egzersizleri

Chocolita espressoc

Eklentiler

• IMG_8730.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 0
Arkadaşlar, ne yersek yiyelim öncesinde yeşillik yersek yada sirkeli su içersek, kanda şekerimiz aniden yükselmiyor, yavaş yavaş ve daha az yükseliyor. Aynısını yoğurt peynir de yapıyor.
Bir de 40 yaşından sonra her yıl kaslarımızın yüzde 1’ini kaybediyoruz. Ağırlık çalışmak bu yüzden çok önemli. Ben yeni başladım. Kaslarımız hem daha çok yağ yakıyor metabolizma hızlı oluyor hem kaslar eklemlere yük bindirmediği için ileri yaşlarda diz bel sorunu yaşamayız. Kaslar zayıf olunca yük dizlere biniyor o da menisküs yırtılması, diz kireçlenmesi gibi sıkıntılar ortaya çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…