Çok az değil mi doyuyor musunuz ?yani açlık vs oluyor mu19 Eylül menüm
Kahvaltı etmedim
Öğlen bir fincan yeşil çay içtim yanında form bisküvi yedim
Akşam yemeği
İki dolma bir kâse yoğurt
İki litre su içtim
Doymak zorundayımÇok az değil mi doyuyor musunuz ?yani açlık vs oluyor mu
Anladım vücudunuz yoksunluk çekip yağ depolanmasın diye sormuştumDoymak zorundayım
Öyle birşey de mi var bilmiyordumAnladım vücudunuz yoksunluk çekip yağ depolanmasın diye sormuştum
Duymuştum.az yiyince vücut kendini savunmak için yoksunluk çektiğinden dolayı yağ depoluyor misal ben 89 kiloyum 1500 1600 kalori almam gerekiyor yada alıyorum kilo açığı oluşturmak gerekiyorÖyle birşey de mi var bilmiyordum
İlk defa duydum bundan sonra daha sağlıklı yapicam çok teşekkür ederim canım bende az yiyince çok hızlı verdiğimi sanıyordum sık sık az giycemDuymuştum.az yiyince vücut kendini savunmak için yoksunluk çektiğinden dolayı yağ depoluyor misal ben 89 kiloyum 1500 1600 kalori almam gerekiyor yada alıyorum kilo açığı oluşturmak gerekiyor
Birden 1000 kaloriye düşmek doğru değil önce 1600 den 1400 e sonra 1200 sonra 1000 gibi
İlk öyle gibi görünebilir ama bağırsak tembelliği yapabilir ve kas kaybı yaşanabilirİlk defa duydum bundan sonra daha sağlıklı yapicam çok teşekkür ederim canım bende az yiyince çok hızlı verdiğimi sanıyordum sık sık az giycem
Kaç kilosunuz ve yaşınız kaçİlk defa duydum bundan sonra daha sağlıklı yapicam çok teşekkür ederim canım bende az yiyince çok hızlı verdiğimi sanıyordum sık sık az giycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?