• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın, geçen hafta 79,6 bugün 79,4 fark -200g. Fark yüzdem 0,251

Eklentiler

• IMG_8731.webp
    IMG_8731.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 3
Aleyküm selam sisii ❤️
Artık sisi dicem sana. Şişkocum olmuyor ya 😅
Boy ve hedef kilonu da yazar mısın

Kuzum ben yapamıyorum çünkü her hafta ya fazla çıkıcam ya da aynı. Artık kilo vermiyorum. Sanırım korumaya geçtim 🤭 illaki bi gün düşer daha da ama zaman alır artık. o yüzden bu hafta yapmayacağım diyet.
Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Geçen hafta 54.2
Bu hafta 54.4
+200 gram.
Ben bir kaç haftadır koruyunca böyle kalsın şimdilik diyorum. Gher seferinde denge egzersizi vs yapmam lazım.🤭biraz gruptan çıkayım kendi kendime devam ederim.bir grubum daha var. Orda da belki 1 hafta daha yaparım. Düşersem zaten yazarım 🌸
Anladım canım. Ama listeden çıkınca Başlangıç Kilonuda kaybetmiş oluyorsun. Hedefine ulaşanları toplam verilen kiloyla en alta yazıyorum. Sorun değil dersen çıkarayım. Ya da istersen izinli sayarım. 1 ay süresi olur. Dönüş gelmezse listeden o zaman çıkarılır. Vermiş olursan da Başaranlar da yazmış olurum ✨

Günaydın hanımlar ☺️
Geçen haftaki kilom 93.25
Bu haftaki kilom 93
Kilo verme yüzdem 0.268
Günaydın gelgörcüm❤️
Çocuk nasıl oldu?

Aleykümselam canım . Geçen hafta kaçtın. Kaç kilo gitmiş yüzden ney 🥰 onları da yazcan
O yeni başlangıç yapıyor canım

Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar günümüz haftamız kilo vermek bakımından bereketli olsun, beklediğimiz haberleri en kısa zamanda alalım inşallah
Geçen hafta 77,4
Bu hafta 76,4
Toplam -1 kg
Yüzdem 1,2919
Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Aminnn☘
Vay be dutt 76 diyorsun 🥹 istikrarın böylesi gerçekten. Maşallah ❤️ 75 e düşmek benim aylarımı almıştı. Şimdi kafa kafaya geldik. Kalıcı olması önemli. Dikkat et canım.

Günaydın kızlarEki Görüntüle 3646995
Geçen hafta 78.0
Bu hafta 77.0
Fark-1 kg
Yüzde -1.282
Chocolita Chocolita
Espiiii 🫠 harika eksi farkındasın dimi. 80 den git gide uzaklaşıyoruz

Aminnn☘
Vay be dutt 76 diyorsun 🥹 istikrarın böylesi gerçekten. Maşallah ❤️ 75 e düşmek benim aylarımı almıştı. Şimdi kafa kafaya geldik. Kalıcı olması önemli. Dikkat et canım
Aynen çokom ❤️
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırım canım

Aleyküm selam sisii ❤️
Artık sisi dicem sana. Şişkocum olmuyor ya 😅
Boy ve hedef kilonu da yazar mısın

Anladım canım. Ama listeden çıkınca Başlangıç Kilonuda kaybetmiş oluyorsun. Hedefine ulaşanları toplam verilen kiloyla en alta yazıyorum. Sorun değil dersen çıkarayım. Ya da istersen izinli sayarım. 1 ay süresi olur. Dönüş gelmezse listeden o zaman çıkarılır. Vermiş olursan da Başaranlar da yazmış olurum ✨

Günaydın gelgörcüm❤️
Çocuk nasıl oldu?

O yeni başlangıç yapıyor canım

Aminnn☘
Vay be dutt 76 diyorsun 🥹 istikrarın böylesi gerçekten. Maşallah ❤️ 75 e düşmek benim aylarımı almıştı. Şimdi kafa kafaya geldik. Kalıcı olması önemli. Dikkat et canım.

Espiiii 🫠 harika eksi farkındasın dimi. 80 den git gide uzaklaşıyoruz
Peki bu hafta izinli say o zaman P.tesi tartısı ile geri dönerim belki.bundan daha az beslenmek istemiyorum çünkü. İşin tadı kaçıyor. Bu arada devam edicem böyle .sonraki hafta zaten aynıysam bırakırım artık. İstediğim bedene geldim çünkü. Sadece rakamsal ulaşamadım

Kız deli at tabi. Sen kemik kadroydun burada. Böyle pelerinli gözlüklü bir giriş beklerdim senden 🫶😂
Gerçekten hazırsan yerin zaten hazır ❤️
Yaaaa chocooooooo o giris için mülayim kaldım değil mi :D çayımı demledim öğlen olmasını bekliyorum zaten geç kahvaltı yapıyoruz bari dedim aralıklı oruçla giriseyim bir denemedigim o kaldı ahahahahah :D

Yaaaa chocooooooo o giris için mülayim kaldım değil mi :D çayımı demledim öğlen olmasını bekliyorum zaten geç kahvaltı yapıyoruz bari dedim aralıklı oruçla giriseyim bir denemedigim o kaldı ahahahahah :D
Hadi at tartıyı 🔥 aralıklı oruç benimde en güzel sonuç aldığım şey oldu. Bazen 24 saatlik açlığa çıkardım ben onu. Her zaman değil ama 2 haftada 1. Ondan da fayda gördüm.

Hadi at tartıyı 🔥 aralıklı oruç benimde en güzel sonuç aldığım şey oldu. Bazen 24 saatlik açlığa çıkardım ben onu. Her zaman değil ama 2 haftada 1. Ondan da fayda gördüm.
1000873159.webp
kendim gozukmemek için kestim .ama daha sonrası için ham halini özelden atabilirim choco😑

Back
X