- 7 Mayıs 2020
- 3.463
- 8.998
- 158
İnşallah vereceğiz canım Rabb'im kolaylıkla ve hayırla kucağını doldursunKizlar ben bugün yeni tüp Bebek tedavim için Bahçeci ile görüşmeye gittim.. Kasım ayına kadar 7 kilo vermem lazım bana yardım edin7 8 kilo civarı
Sakinkesmek için eline zikirmatik al aklına gelen dua zikir vs ne varsa oku yada başka birşeye odaklanmaya çalışDaha evden çıkarken bile stresim basladi
Tamam inşallah vereceğim. Sadece benim verme sürecim çok yavaş o yüzden korkuyorum veremem diye. Sabah uyanır uyanmaz 8 de evden çıkıp açık hava yürüyüşü yapacağımVereceksin . Veremiyorum deme nolur bunu yapma kendine
Amin Allah razı olsun. Gram gram verip umursamiyordum ama şimdi ciddiye almam gerekliİnşallah vereceğiz canım Rabb'im kolaylıkla ve hayırla kucağını doldursun
Geçen sürecimde çok aşırı dua okudum zikir çektim. Sanki karşılığında tedavim başarılı olacak gibi saçma bir psikolojiye girdim ibadetin haşa biraz menfaat için gibi oldu o yüzden bu kez zikirleri çok abartmayacağm normal rutinde devam edeyim diyorjmSakinkesmek için eline zikirmatik al aklına gelen dua zikir vs ne varsa oku yada başka birşeye odaklanmaya çalış
Maşallah tebarekeallah canımGeçen sürecimde çok aşırı dua okudum zikir çektim. Sanki karşılığında tedavim başarılı olacak gibi saçma bir psikolojiye girdim ibadetin haşa biraz menfaat için gibi oldu o yüzden bu kez zikirleri çok abartmayacağm normal rutinde devam edeyim diyorjm
Evet işte buTamam inşallah vereceğim. Sadece benim verme sürecim çok yavaş o yüzden korkuyorum veremem diye. Sabah uyanır uyanmaz 8 de evden çıkıp açık hava yürüyüşü yapacağım
Vesvese ye kapılma sakin ol inşallahGeçen sürecimde çok aşırı dua okudum zikir çektim. Sanki karşılığında tedavim başarılı olacak gibi saçma bir psikolojiye girdim ibadetin haşa biraz menfaat için gibi oldu o yüzden bu kez zikirleri çok abartmayacağm normal rutinde devam edeyim diyorjm
Gayet güzel ilerliyorsun aslında. Dutun dediği gibi kendini olumsuz şartlama. Egzersizi rahatlamak için yap stresini atmak için. Gevşemek için. Yarın seni heyecanlandırsın. Çünkü çok güzel bir sebebin varDaha evden çıkarken bile stresim basladi
Seni öyle iyi anlıyorum kiKizlar ben bugün yeni tüp Bebek tedavim için Bahçeci ile görüşmeye gittim.. Kasım ayına kadar 7 kilo vermem lazım bana yardım edin7 8 kilo civarı
İnşallah o güzel haberi alırsınız canımBen telefonuma kavuştum şükür . Bu gece duanıza beni de ekleyin nolur çok ihtiyacım varyarın bi yerden güzel bi haber bekliyoruz eşimle
Sabah limonlu su
9.0 tarçınlı kahve
11 .00 1 smoothie (3 kaşık yulaf 1 tatlı kaşığı tahin 1 tatlı kaşığı bal 3 fındık 3 badem 1 bardak süt)
Ara 1 soda
17.00 son öğün 1 karnıyarık 1 servis kaşığı bulgur pilavı 1 kase yoğurt
Bu haftaki hareketi yaptım
1 saat tempolu yürüyüş
Chocolita espressoc
İste böyle devam etmiyor ki etse keşke haftada 1 kg çok iyi bir rakam olurdu benim için. Sürecim Kasım'da başlayacakGayet güzel ilerliyorsun aslında. Dutun dediği gibi kendini olumsuz şartlama. Egzersizi rahatlamak için yap stresini atmak için. Gevşemek için. Yarın seni heyecanlandırsın. Çünkü çok güzel bir sebebin var
Amin çokom amin aminnİnşallah o güzel haberi alırsınız canımmüjdeli haberlerle dönersin
Rabbim beklediğiniz haberi almayı nasip etsinAmin çokom amin aminn
Verirsin canım hiç stres yapmaİste böyle devam etmiyor ki etse keşke haftada 1 kg çok iyi bir rakam olurdu benim için. Sürecim Kasım'da başlayacak
Ayy inşallah darısı bütün isteyenlerin başınaSeni öyle iyi anlıyorum ki
Bahçeci Fulya tüp Bebek merkezine gitmiştim tahliller yapıldı regl olmam bekleniyordu tedavi başlamak için 6 yıllık evliydim tedavisiz hamile kaldım o ay
Ama maalesef 37.haftada karnimda öldü kızım 2013 temmuz ayı benim için cehennem gibi geçti
2015de 74 kilodayken Bağcılar Medipol mega üniversite hastanesinde tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım 2016 kızımı kucagima aldım
2022 36 yasimda bı kez daha anne olmak istedim 87 kiloyla transfer sırasında embriyolari Dr zor enjekte etti kilomdan dolayı iki embriyo transfer edildi ikiz olmaz diye düşünürken
Transfer sonrası yatmadım günlük evde rutinini devam ettirdim ağır iş temizlik yapmadım tutmaz diye düşünürken tuttu mucize gerçekleşti
Kilomdan dolayı zor bir hamilelik geçirdim ikizdi bide 110 kiloyla doğuma girdim aşırı ödem vardı serum takılıyordu sürekli enfeksiyon hateketsizlikten sistikce sistim
Aman neyse hepsi geçti gitti ikizler büyüdü Rabbim sanada gönlündekini nasip etsin
Yanındayım canım herşey çok güzel olacak bu sefer ins
Amiin amiinRabbim beklediğiniz haberi almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?