Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Vereceksin . Veremiyorum deme nolur bunu yapma kendine
Tamam inşallah vereceğim. Sadece benim verme sürecim çok yavaş o yüzden korkuyorum veremem diye. Sabah uyanır uyanmaz 8 de evden çıkıp açık hava yürüyüşü yapacağım

Sakinkesmek için eline zikirmatik al aklına gelen dua zikir vs ne varsa oku yada başka birşeye odaklanmaya çalış
Geçen sürecimde çok aşırı dua okudum zikir çektim. Sanki karşılığında tedavim başarılı olacak gibi saçma bir psikolojiye girdim ibadetin haşa biraz menfaat için gibi oldu o yüzden bu kez zikirleri çok abartmayacağm normal rutinde devam edeyim diyorjm

İyi akşamlar kızlar
Son öğünü 18.15

Sabah
İki dilim tam buğday ekmeği
1 dilimine 1.5 tatlı kaşığı kadar fıstık ezmesi
Bir dilimine az tuzlu peynirle tost yaptım 2 tane yumurtanın sarısını yedim ( beyazları oğlum yedim ) yarım muz bir tane de nektari

Ara öğün
Yarım çikolata

Akşam
Kısırım kalmıştı onu yedim 10 tane kadar fındık yedim birde

Şu miktarı 1.5 lt kadar
Adım 7k

Chocolita espressoc

Maşallah tebarekeallah canım

Tamam inşallah vereceğim. Sadece benim verme sürecim çok yavaş o yüzden korkuyorum veremem diye. Sabah uyanır uyanmaz 8 de evden çıkıp açık hava yürüyüşü yapacağım
Evet işte bu boool yürüyüş. Karamsarlık yerine ne yapabilirizi konuşalım.
O kilolar gidecek sen sağlıkla bebişini kucağına alacaksın

Vesvese ye kapılma sakin ol inşallah

Kizlar ben bugün yeni tüp Bebek tedavim için Bahçeci ile görüşmeye gittim.. Kasım ayına kadar 7 kilo vermem lazım bana yardım edin 7 8 kilo civarı
Seni öyle iyi anlıyorum ki
Bahçeci Fulya tüp Bebek merkezine gitmiştim tahliller yapıldı regl olmam bekleniyordu tedavi başlamak için 6 yıllık evliydim tedavisiz hamile kaldım o ay

Ama maalesef 37.haftada karnimda öldü kızım 2013 temmuz ayı benim için cehennem gibi geçti

2015de 74 kilodayken Bağcılar Medipol mega üniversite hastanesinde tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım 2016 kızımı kucagima aldım

2022 36 yasimda bı kez daha anne olmak istedim 87 kiloyla transfer sırasında embriyolari Dr zor enjekte etti kilomdan dolayı iki embriyo transfer edildi ikiz olmaz diye düşünürken

Transfer sonrası yatmadım günlük evde rutinini devam ettirdim ağır iş temizlik yapmadım tutmaz diye düşünürken tuttu mucize gerçekleşti

Kilomdan dolayı zor bir hamilelik geçirdim ikizdi bide 110 kiloyla doğuma girdim aşırı ödem vardı serum takılıyordu sürekli enfeksiyon hateketsizlikten sistikce sistim

Aman neyse hepsi geçti gitti ikizler büyüdü Rabbim sanada gönlündekini nasip etsin
Yanındayım canım herşey çok güzel olacak bu sefer ins

İnşallah o güzel haberi alırsınız canım müjdeli haberlerle dönersin

İste böyle devam etmiyor ki etse keşke haftada 1 kg çok iyi bir rakam olurdu benim için. Sürecim Kasım'da başlayacak

İyi akşamlar
Menüm
Sade türk kahvesi

11:00 mantarlı tavuk yeşillik iki kıl biber iki ceviz bı dilim ananas

Ara sade türk kahvesi iki ceviz

15:00
4 köfte salata bir dilim tm buğday ekmeği üç kaşık yoğurt

18:30 bı kase mercimek çorbası ( bu listemde yoktu)3 kaşık bulgur pilavı

20:00 ödem atıcı shot (ananas suyu, kereviz sapı.salatalik, zencefil karışımı)

Spor
10hareket yapıldı
30dk leslie 10dk bölgesel hareket yaptım
espressoc

Ayy inşallah darısı bütün isteyenlerin başına çok şükür bu sevinci yaşadın canım sağlıklı hayırlı ömürleri olsun yavrularının
Kk de çok şahit olduk o bekleyişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…