Günaydın Bonusseni görmek ne güzel nasılsın
Çok şükür canım yavrular iyi büyüyorlarGünaydın canım iyiyim şükür sağolasın sen nasılsın yavruların nasıl?
Hayırdır canım dut nolduMutlaka yazıcam canım allah razı olsun
Çok şükür canım yavrular iyi büyüyorlar
Şimdi ikisi spor ayakkabı fln getiriyor spor vakti dedimonları getirdiler odalarina gittiler arada gelip bitti mi diye soruyorlar bana eşlik ettikleri oluyor
Çocuklar doğduklarından beri analari spor yapiyor alıştılar
Çok teşekkür ederim canımm
Chocolita doğum günün kutlu olsun canım Rabb'im gönlünün muradını versin yeni yaşın hayır mutluluk bereket muhabbet sevgi güzellikler sağlık getirsin
Chocolita doğum günün kutlu olsun.
İnşallah
Ay bonusumm çok teşekkür ederim her yerden kutladın bugün beni
Oyy inan ki sende öylesinŞarkında bu olsun
Çok değerli, çok özel birisin
Mayıs ayından beri eşim çalışmıyor canım. Bugün görüşmeye gittiHayırdır canım dut noldu
Yaa seni yerimmChocolita
Eki Görüntüle 3648182
Siteye ilk geldiğimde ilk tanıştığım kisilerdensin..ilk günden beri hep sohbet ettik, güldük, yeri geldi ağladık..tanıdığım kalbi en naif ,en güzel insanlardansın ve iyi ki varsın..
Umarım hayatında, kalbin gibi neşe dolu hep pozitif geçer
İyi ki varsın ve iyi ki bizim chocomuzsun
İnşallah güzel sonuçlanırMayıs ayından beri eşim çalışmıyor canım. Bugün görüşmeye gitti
Hakkınızda hayırlısı olsun.. inşallah hayirlisiysa olsun dutum. şu zamanda işsiz kalmak çok yorar insanı..en az maaşla bile gecinemiyorken insanlar. düzenli bir işi güzel bir maasi olur inşallah.Mayıs ayından beri eşim çalışmıyor canım. Bugün görüşmeye gitti
Bosver o topiklerin hepsi geride kalsın hiç biri hayır getirmediYaa seni yerimmsende iyi ki varsın tatlı minikom böyle hatırlanmak ne güzel. Bende iyi ki seni tanımışım. Sitede seninle gözümü açtım. Üye oldum ilk selamlarım muhabbetim seninle oldu. O zaman başka bir topik vardı adını hiç hatırlamıyorum. Ah eski günlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?