Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın canım iyiyim şükür sağolasın sen nasılsın yavruların nasıl?
Çok şükür canım yavrular iyi büyüyorlar
Şimdi ikisi spor ayakkabı fln getiriyor spor vakti dedim onları getirdiler odalarina gittiler arada gelip bitti mi diye soruyorlar bana eşlik ettikleri oluyor
Çocuklar doğduklarından beri analari spor yapiyor alıştılar

Benimkilerde ufakken öyleydi o zaman verdiğim kiloyu geri almak hayatımın en büyük hatalarından.

Hiç bırakma aç müziğini devam et ben hala eskisi gibi lesli bile yapamıyorum fazla geliyor inşallah olacak ama vucudumu yeniden alıştırıcam

Chocolita

Siteye ilk geldiğimde ilk tanıştığım kisilerdensin..ilk günden beri hep sohbet ettik, güldük, yeri geldi ağladık..tanıdığım kalbi en naif ,en güzel insanlardansın ve iyi ki varsın..

Umarım hayatında, kalbin gibi neşe dolu hep pozitif geçer
İyi ki varsın ve iyi ki bizim chocomuzsun

Chocolita doğum günün kutlu olsun canım Rabb'im gönlünün muradını versin yeni yaşın hayır mutluluk bereket muhabbet sevgi güzellikler sağlık getirsin

Chocolita doğum günün kutlu olsun.

Chocolita
Canım doğum günün kutlu olsun
Nice sağlıklı mutlu huzurlu
yaşların olsun
İnşallah çok teşekkür ederim canım kızlar bugünde benim günüm
İşte bakalım marketten hangi yemekliği alıcam temizliği hangi bezimle yapıcam. Hepsi kocaman bir süprizzz

Yaa seni yerimm sende iyi ki varsın tatlı minikom böyle hatırlanmak ne güzel. Bende iyi ki seni tanımışım. Sitede seninle gözümü açtım. Üye oldum ilk selamlarım muhabbetim seninle oldu. O zaman başka bir topik vardı adını hiç hatırlamıyorum. Ah eski günlerr

Mayıs ayından beri eşim çalışmıyor canım. Bugün görüşmeye gitti
Hakkınızda hayırlısı olsun.. inşallah hayirlisiysa olsun dutum. şu zamanda işsiz kalmak çok yorar insanı..en az maaşla bile gecinemiyorken insanlar. düzenli bir işi güzel bir maasi olur inşallah.

Bosver o topiklerin hepsi geride kalsın hiç biri hayır getirmedi

Günaydın kızlar ,

Dün sabah iki haşlanmış yumurta bir avokado,

Öğlen bir dilim ekmek , biraz somon , biraz salata

Akşam tavuklu sebzeli noodle ısmarladık , sebzeleri yedim 19.00 dan önce bitti

Adım 10.8 K egzersiz yapamadım

Chocolita espressoc

Eklentiler

• IMG_8908.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…