Güzel haberlerle dönsün inşallahMayıs ayından beri eşim çalışmıyor canım. Bugün görüşmeye gitti
Yemin ederim profilime " kk infulunsırı" yazacaktım bu laftan sonra gider yazarım kimse tutamaz beni.
İnşallah güzel sonuçlanır
Hakkınızda hayırlısı olsun.. inşallah hayirlisiysa olsun dutum. şu zamanda işsiz kalmak çok yorar insanı..en az maaşla bile gecinemiyorken insanlar. düzenli bir işi güzel bir maasi olur inşallah.
Çok şükür başlıyo kızlar elhamdülillahGüzel haberlerle dönsün inşallah
Ay ne diyorsunn çok sevindim dutum daim olsun inşallahÇok şükür başlıyo kızlar elhamdülillah
Maşallah tebarekeallah canımÇok şükür başlıyo kızlar elhamdülillah
Çok sağol bebeğimm
Espimmm çok teşekkür ederim canımCanım çokoommm doğum günün kutlu olsunsağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yılların olsun çocuklarınla ve ailenle
Bence bugün marketten hiçbir şey alma sadece git ve kendin için güzel bir şey al boş ver temizliği yemeği bugün de bizden olsunhadi bugün senin doğum günün hepimiz pasta yiyelim
Chocolita
Hadi hayırlısı olsun dut kazasız belasız bol kazançlar olsun inşallahÇok şükür başlıyo kızlar elhamdülillah
Yemin ederim profilime " kk infulunsırı" yazacaktım bu laftan sonra gider yazarım kimse tutamaz beni.ahahaha
Hic mütevazi olamıyorum ya geçen gün annemde gelin dedi ki abla senin elin lezzetli bayağı iyi olmuş tadı falan dedi ..afiyet olsun dedim .Yaz oraya son mütevazi tencere
Hic mütevazi olamıyorum ya geçen gün annemde gelin dedi ki abla senin elin lezzetli bayağı iyi olmuş tadı falan dedi ..afiyet olsun dedim .
Ondan sonra işte ben işin hakkını vererek yapıyorum en iyisi benim mi diyorsun gibi birsey söyledi tam da hatırlamıyorum evet öyle dedim şok oldu
Hic mütevazi değilsin dedi ..kendimi biliyorum dedim
Tabi ki canımOna haklı gurur diyoruz yeterince övülmezsek açığı kapatmalıyız.
Ay ne diyorsunn çok sevindim dutum daim olsun inşallahçok şükür canım bereketli olsun hayırlı olsun
Maşallah tebarekeallah canım
Allah razı olsun çok teşekkür ederim hepinizeHadi hayırlısı olsun dut kazasız belasız bol kazançlar olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?