- 2 Temmuz 2024
- 4.214
- 8.135
- 78
- 27
AA öyle mi görmedim bildirim gelmedi aslinda kontrol ettim hemen ekliyorum kusura bakma. Hos geldinEtiketlemiştim ben ama yanlış mı etiketledim acaba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AA öyle mi görmedim bildirim gelmedi aslinda kontrol ettim hemen ekliyorum kusura bakma. Hos geldinEtiketlemiştim ben ama yanlış mı etiketledim acaba![]()
Bu liste ne canm ben anlamadım
Aile derken eş ailesi mi? Ben aynı şehirdeyim görüşmüyorum tümden şehir değiştirmek istiyorum.Amin inşallah sizede nasıp eder
Dile kolay 15 sene aile binasında sözde aile
Oturdum gençleştim bir sene olacak buraya tasinali Kasım'da
Artık oh deyip keyfine bakcan pembecimAmin inşallah sizede nasıp eder
Dile kolay 15 sene aile binasında sözde aile
Oturdum gençleştim bir sene olacak buraya tasinali Kasım'da
İlk sayfada 4 haftalık program var canım. Biz şimdi o tablodaki 2. Haftadayız. Protein Gücü haftası. Her öğünde protein yiyoruz. Bir de her hafta yeni bir egzersiz belirleniyor. Bu hafta kişiye bıraktık. Kendi seçtiğin bir egzersizi 7 gün yapıyorsun. Yani yapabilenler yapıyor. Espressoc bu menüleri takip ediyor. Nickin yanındaki ilk tik programa uygun beslendiysen geliyor. 2. Tik de egzersizi de tamamladıysan geliyor. X "menü gönderdi ama programa uymadı" demek.Bu liste ne canm ben anlamadım![]()
Anladım canım, teşekkür ederim detaylıca açıklamışsinArtık oh deyip keyfine bakcan pembecim
İlk sayfada 4 haftalık program var canım. Biz şimdi o tablodaki 2. Haftadayız. Protein Gücü haftası. Her öğünde protein yiyoruz. Bir de her hafta yeni bir egzersiz belirleniyor. Bu hafta kişiye bıraktık. Kendi seçtiğin bir egzersizi 7 gün yapıyorsun. Yani yapabilenler yapıyor. Espressoc bu menüleri takip ediyor. Nickin yanındaki ilk tik programa uygun beslendiysen geliyor. 2. Tik de egzersizi de tamamladıysan geliyor. X "menü gönderdi ama programa uymadı" demek.
Tartı günü verilen puanları topluyorum. 5 puana ulaşanların uyarısı varsa siliniyor.
İlk sayfada hangi haftada olduğumuz olacağımız yazıyor
Anladım canım, teşekkür ederim detaylıca açıklamışsinben hem diyete uygun beslendim hemde bugün egzersizimi yaptım. İkisininde
olması gerekiyordu. Ben etiketlerkenmi hata yapıyorum acaba?@chocolita
espressoc
Eş ailesi maalesefAile derken eş ailesi mi? Ben aynı şehirdeyim görüşmüyorum tümden şehir değiştirmek istiyorum.
Görmedikçe memnun oluyor insanEş ailesi maalesef
Eşim kendide farkında artık çok şükür
Bizim için il değiştirmek çok zor
En azından görmüyorum düğünlerde fln görmek zorunda kalıyorum o bile enerjimi bitiriyor konuşmak zorunda kalıyorum bi kaciyla biri var oda konuşmamak için kaçıyor benden gerçi bende onu hiç sevmiyorum çok iyi oluyor![]()
O kadar iyi anlıyorum ki seni .Eş ailesi maalesef
Eşim kendide farkında artık çok şükür
Bizim için il değiştirmek çok zor
En azından görmüyorum düğünlerde fln görmek zorunda kalıyorum o bile enerjimi bitiriyor konuşmak zorunda kalıyorum bi kaciyla biri var oda konuşmamak için kaçıyor benden gerçi bende onu hiç sevmiyorum çok iyi oluyor![]()
Çocukları bıraktım geldim ortalık sakinken dedim önce sporHızlısın![]()
Afiyet olsun bende kahve yaptım şimdi