• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

espressoc espressoc bugün tam buğday ekmeği ile tost yanına iki haşlanmış yumurta yedim
Akşam da bir tabak mercimek yemeği bir kase cacık 🥰

Chocolita Chocolita şu an 11900 adım birazdan yürüyüşe çıkacağız 15 ya da 16bin adıma tamamlamayı düşünüyorum kısmetse🥰
Bugün müthiş açık oluşmuştur noracım 💪 Süpersin 😘

Ay kızlar delireceğim. Erkeklerin de belalısı olur mu ? Eşimin çalıştığı hastanede bir hemşire sürekli yazıp duruyor her yerden istek atıyor daha bugün bana söyledi delirdim. Kadın evli 2 çocuğu var amaci ne anlamıyorum eşimin hesaplarindan engelledim şimdi de yazmış sorun ne
Anlamıyorum böyle insanları
Engellemisiniz zaten midem bulanıyor böyle şeylerden 😬

Valla o kadar sinirlendim ki herrkes menüleri atmış bakamadım sinirden hâlâ 😂 buraya söylenmeye giriyorum
Tabii canım iyi yapıyorsun her dk menü menü olmaz ki🤣 şaka bi yana cidden en azından kendim için konuşayım ne zaman dertleşmek istersen konuşabiliriz canım konu farketmez 🥰 ve bütün kızlar sizlerle de😍 hee bana sen kimsin derseniz kimse değilim ama insanları dinlemeyi ve elimden geldiğince yardımcı olmayı severim 😍

Bugünün menüsü

Sabah 11:00
lor peynirli yumurta yeşillik bir dilim tm buğday ekmeği bir dilim ananas

Ara sade türk kahvesi 6 badem

Akşam 17:15
Bı kase kavrulmuş et salata bir dilim tm buğday ekmeği

30dk bunu zor yaptım çok yoruldum
10dk bölgesel hareket yaptım

AVM gittim geldim 2 saatte dolandım durdum kardesimle kızının bu ay doğum günleri var hediyelerini aldım
Bacaklarım perte çıktı sızlıyor

espressoc espressoc

Kızım uykudan uyandı ağladı korkuyorum deprem olacak diye uyuyamıyorum dedi 😐bu kaç gün sürer artık o korkuyu atması gecede kalkıp gelir yine yanıma 🤷
Çok uykum var onun uyumasını bekliyorum

Kızım uykudan uyandı ağladı korkuyorum deprem olacak diye uyuyamıyorum dedi 😐bu kaç gün sürer artık o korkuyu atması gecede kalkıp gelir yine yanıma 🤷
Bence yanınızda yatırın bugünlük. Kıyamam ya geçmiş olsun.

Tabii canım iyi yapıyorsun her dk menü menü olmaz ki🤣 şaka bi yana cidden en azından kendim için konuşayım ne zaman dertleşmek istersen konuşabiliriz canım konu farketmez 🥰 ve bütün kızlar sizlerle de😍 hee bana sen kimsin derseniz kimse değilim ama insanları dinlemeyi ve elimden geldiğince yardımcı olmayı severim 😍
Teşekkür ederim çok tatlısın 🌹🥰 sende yazabilirsin biz arada kaynana görümce vs dedikodu da yapıyoruz hep menü olmaz tabi 😂😂

Çocuk o kadar haklı ki. Deprem psikolojisi çok zor ve çok geç geçiyor etkisi Rabb'im göstermesin 😒 büyük geçmiş olsun inşallah artçı olmaz

🏆Başaranlar Kulübü🏆

🏅 armin83 armin83 🏅
-6

Listemizde ilk sırada yerini aldın armin83 armin83 canım tebrik ederim 🎆🎉😍 6 kilo deyip geçme. Çok güzel emek verdin. Vermeden önceki halinle kıyasla ne kadar farklı göründüğüne eminim.
Hedefini de 53 olarak son kilona güncelleyip başarı tikini attım ✅🫠 Bir gün 52 için dönmek istersen tekrar bir güncelleme yaparız. Ama bence hiç gerek yok 🔥
armin83 armin83 tebrik ederim canım 🥰

Back
X